Do you wanna ride... ride my horse

Jobbade hemma idag med en projektplan som jag knåpade ihop till Blaise (kommentar på slutresultatet från Bossen - perfect!). Sen drog jag på möte på Vida E som är Kapstadens motsvarighet till Starbucks. Det handlade om att få sponsorer till ett projekt som går ut på att få ner en känd hiphop-artist från UK för konsert, workshop och dylikt. Intressant.

Taxi fort som fan sen till Blaise, fick en massa demos jag ska lyssna på samt uppgiften att fixa iordning oktobers schema för dörren (läs:ringa alla töntiga tjejer som inte svarar så jag måste terra alla för att få allt klart). Fixade medlemskap på gymmet och sen åkte vi till Panchos för en underbar middag.

Skickade igår ut en random ansökan till en sak i Spanien. Man får en intensivkurs i spanska och har antingen som upgift att ta hand om nya studenter på skolan, typ hämta de från flygplatsen, se till att de trivs osv eller ha hand om skolans café och ansvara för allt. Tre eller en månad gäller det, tänkte att det vore roligt till sommaren. Anyway, fick ett mail från hon som har hand om alla ansökningar idag: Hi Sanna, you sound great! When do you want to come down to Spain?. Ännu en öppen dörr.

Nu ska jag fixa iordning lite för morgondagen och sen sova, sova, sova. Ska upp tidigt och åka med Niklas när han drar. Tänkte nämligen besöka gymmet men vi får väl se hur pigg jag är på det imorgon hehe.

Peace!

/Sannaho

Dagens "måste ha-plagg"

Hur många nätter kommer jag inte drömma om denna tjusiga outfit? Jag vill också klä ut mig som alla de andra barnen.




Hur söt hade inte jag varit som nyckelpiga liksom?
Fuck att jag ska missa Halloween.

/Sannaho

När grisar kan flyga!

Jag fick det finaste kortet någonsin idag! Ett kort från en utav mina bästa vänner som är alldeles för långt borta för att det ska vara okej. Det stod så fina saker och endast en helt underbar själ kommer på att skicka ett kort utan någon anledning än att säga att man tycker om någon. Kortet fick mig i alla fall att tänka på den gamla goda tiden innan jag påbörjade mina universitetsstuider. This is for you Josefine :D





Älskar den bilden!

Helt underbart! Kommer du ihåg när jag föll ner bakom sängen Josse?

Student :D

Kanske skulle försöka sig på att plugga lite?
/idaho

Pimp my toilet

Skon dag so far maste jag saga. Hem till Blaise som oppnar dorren naken. Inte mig emot hehe. Sen rakna pengar, fika och inkop av kassaskap och nu hanger jag lite medan de har ett mote. Har snackat lite om de kommande veckorna och det ar inga problem att jag far helgerna lediga. Bra med tanke pa att jag ar fullbokad tills dess att jag drar hem:

Helg 1: Festivalen Rocking the daisies
Helg 2: Roadtrip over helgen med familjen, photo shoot och fest. Love it.
Helg 3: Fredag - Cape Point
            Lordag - Zoo
            Sondag - Vindistrikten och marknad

Sen aker jag hem fredagen efter det. Ska givetvis hinna med lite fest ocksa samt pingviner, shopping och surfing. Imorgon koper jag traningskort ocksa. Sanna duktig har.

Mina kommande uppgifter inkluderar att skriva en briefing och en projektplan for en grej de ska gora pa klubben. De ska fa konstnarer att mala alla toaletter som finns i olika teman och shit. Alla far space att fa mala pa, tror det kan bli sjukt cool. Inte lika manga kommer klottra och shit. Bra idea.

Sen ska jag lyssna pa alla demos som folk skickar in, komma pa flera marknadsforingsaktiviteter som kan starka deras image och brand, hitta potentiella band som kan passa min klubbide de troligtvis ska genomfora samt gora marknadsresearch, typ SWOT-analys (orkar inte forklara, googla om ni ar clueless). Riktigt roligt maste jag saga och jag inser hur mycket jag har lart mig under de har tva aren. Hur grymt ar inte det?

Tyvarr har den andra managern pa stallet borja hora (sorry) av sig lite for mycket och jag far forsoka komma ur det pa ett smidigt satt. Min boss hade sagt till honom att det var en dum ide men inte lyssnade han inte.

Nu blev det ett ratt langt inlagg igen men ni behooover ju inte lasa om ni inte vill. Jag skriver ju inte direkt for er skull utan min egen. Mitt minne suger och det kan vara kul att komma ihag vad jag gjorde forra veckan.

Mandag for fan, roja idag? Niklas?

Peace.
/Sannaho

Men fy fan

Dåligt uppdaterad som jag är när det är något som inte gäller mig så hade jag helt missat följande : läste just att Albert Hammond Jr var fucking förband till Coldplay när de spelade där hemma förra veckan. Det där ville jag inte veta innan jag skulle sova. Fy fan.

/S

Dra mig baklänges!

Idag käkade familjen gammal pizza till frukost och drog sedan till Camps Bay. Sol i några timmar och sen vidare till gymmet, tro det eller ej!

Ska köpa medlemskap där och försöka att vara lite duktig under veckan. Mina helgvanor måste balanseras upp med lite sunda vanor (sunt förnuft hade kanske varit att föredra?) och idag teamade jag och Lania upp. Rätt rolig syn då vi gick nerför trapporna efter vår avslutade session, ben eller spagetti... svårt att veta vilket som bar ner en.

Träffade för övrigt två svenska tjejer i omklädningsrummet. Skönt att inte springa på svenskar hela tiden, det här var andra gången det hände. Vi ska hooka upp på Rocking the Daisies. Har jag kanske glömt att nämna det? Vi ska på festival nästa helg och det kommer bli galet. Galet kallt that is men imorgon ska Lania smöra för sin chef och fråga om vi får låna hans beach house. Håller tummarna. Eagle Eye Cherry headlinar för övrigt... hur kul är inte det? Så 1998.

Imorgon börjar jag redan 10.30. Jag döööör!

Peace.

/S

"Du är så off road"

Gårdagen var sjukt tråkig. Jag var bakis hela dagen och jag var tvungen att städa och diska jättemycket efter taco-fiesten. Menmen idag har jag i alla fall varit nere i centrum och fikat med Dennis som tycker att jag är off road. Den har jag aldrig hört förut. Vi kom i alla fall att prata allvar där en stund. Temat var FRA-lagen och Ryssland.

Nu sitter jag och försöker skriva någon sorts manual för den kommande kassören i Upplevelseproducenternas Akademiska Förening. Jag och Lania delar just nu på den posten, men om jag ska vara ärlig så har det inte gått alls bra för oss. Kan bero på brist på enagemang, men jag hoppas att den nya kassören är lite emr intresserad av moms, preliminärskatt och annat skit. I alla fall, jag vet ju inte vem som kommer att ta över så jag vet inte vilken nivå jag ska lägga min lilla manual på. Det blir helt enkelt föreningsekonomi for dummies (skriven av en som inte kan ett skit om föreningsekonomi).

I övrigt hatar jag korkade dumma idioter till människor!

/Ida

How high can YOU go?

Igår var det Goldfish och dans, dans, dans med tusen andra personer.



Idag var det lunch ute på nya haket och titta inte ner, titta inte ner, titta inte ner.


Niklas är skeptisk inför det kommande äventyret.

Upp till Table Mountain ska vi, här ser ni vårt färdmedel.


Såååå turister. Love it!


Medan de andra får gå ut och dinera ska jag bege mig till Assembly snart. Japanen spelar ikväll och det blir alltså jag och alla hiphopare som ska röja. Hm. Jag som vill ut med de andra och leka av mig lite. What the fuck men ha en grym lördag då! Imorgon blir det besök på gymmet och kanske Robben Island. Får se hur det står till med hälsan hehe.

Peace.
/Sannaho

Traditioner är till för att hållas

Det blev ännu en taco-middag hos Idaho med mestadels trevligt sällskap.Det har börjat bli tradition av det där och jag tycker att det är ganska mysigt. Kvällen fortsatte i alla fall till Kåren en snabbis, men jag pallade inte ritkigt så det blev Kalles istället. Det är alltid samma sak på Kåren och det är inte riktigt kul längre. Hoppas att det ändrar sig för Kalles är väl inte heller top noche direkt.

Barnet fick inte lämna bordet förrän han ätit upp.

Vi vuxna hängde i vardagsrummet/kontoret/sovrummet.

Vi har JÄTTEKUL!

Bättre upp!

Snygg-Juha alias Gullet.

Erika kom förbi också.

Juhas favoritord.

Fina fingrar.


Random egobild.

Blekfisar på Kalles.




Stackars Juha har pajat nåt brosk så han måste sitta sådär när han äter. (På rikitgt!)

/Ida


Awesome!

Jag fucking älskar Goldfish, en helt galet bra duo som bjöd på dansant musik i cirka två timmar. En grym publik som röjde och en skiva som följde med hem. Lite skitsnack med arbetskamrater och sen var det hemfärd, känns rätt gött faktiskt.

Imorgon blir det fotoaffär, gym och sen DJ Krush. Kommer nog bli bra skit av det här.

/S

Friday baby, Friday!

Ännu en vecka över.... nehej, inte det inte. Ska väl jobba imorgon igen antar jag eftersom DJ Krush spelar. Jag som vill turista och bara lata mig hela dagarna. Som om jag inte gör det nu liksom. Illa är det.

De andra ska ut och äta middag på något mysigt ställe. Jag ska bege mig till Assembly och preppa inför Goldfish. Utsålt, 852 biljetter och sedan gästlista och litet eftersläpp på det. Kommer bli galet tror jag och sånt välkomnas alltid.

Skrev ihop en projektplan på ett påhittat event till bossen som gillade det. Han skickade ut det till alla ägarna och nu kanske vi gör något med mitt koncept som utgångspunkt i oktober. Ska snacka om det iallafall och hur cool är inte det?

Känner dock att jag vill ha lite utmaningar. Jag har ju ingen bil och vill inte köra här med vänstertrafik och allt. Med andra ord, JAG VILL INTE DÖ! Så det försvårar situationen som fan eftersom jag får hänga med Blaise på allt. Roligare om jag fick göra sakerna själv men vi ska klura ut någon lösning på det hela på måndag.

Nej, party ikväll för fan. Det förtjänar jag, måste bara peppa upp mig själv lite.

Peace.
/Sanna

Super deluxe extra special day!

Kanske inte riktigt sant, men livet blir så mycket bättre om man lägger till ordet deluxe i diverse meningar. Tänk er själv; diska eller diska deluxe? Plugga eller plugga deluxe? Man kan piffa till det ännu mer och göra om det lite. Exempelvis plugga = Superplugg deluxe. Helt underbart det där.

Idag har jag städat (deluxe) och köpt en massa tacosaker till middagen som kommer att äga rum här senare idag. Detta är en väldigt speciell middag och endast riktigt coola människor får komma. Inga barn är heller tillåtna på denna tillställning, med undantag för Dennis som får ett frikort den här gången. Det blir förmodligen också kåren ikväll, kanske blir kul. Man vet aldrig vad som händer här i Piteå(fast man kan ana för det finns inte så mycket att välj på).

Nu jävlar ska jag dammsuga!

/Ida

En mal..en en mal!


Malar är trevliga djur!

/Idaho goes nuts!

I'm in love

Fan vilken härlig skiva Moto Boy har knåpat ihop, "Beat heart" är helt jävla underbar så se till att få tag i den låten nu så är helgen räddad. Inte för er partyglada kanske men mer för er som vill sitta inne och mysa. Jag hade inte direkt tackat nej till sådant men nu står det andra saker på agendan.



Jobb imorgon igen såklart men även på kvällen då Goldfish spelar. Grymma, det jag har hört iallafall. Sound checken imorgon kommer avslöja om Niklas och Lania gjorde rätt i att köpa biljetter. Träffade bandet idag när de var där på site meeting. Råkade fira av ett "And you are?" till den högra människan i duon när jag mötte honom nere i entrén. Smidigt hehe men inga sura miner där inte.



Sen på lördagen spelar Dj Krush, sjukt känd japansk DJ som spelar hiphop. Ingen aning om vem duden är och här har jag gått runt och bondat med hiphopare och spelat gangsta som in i helvete. Ska bli spännande, speciellt med tanke på vilka folk jag delade ut flyers till idag hehe. Lovely, en skön mix helt enkelt.

Avslutade jobbdagen med att dricka lite öl med Lanias chefer vid en helt sjukt villa. Utsikt över hela Camps Bay, eviga pooler och helt störda ytor. Hoppas på fest där innan jag drar hem.

Sova kanske? Blev just klar med en projektplan som jag knåpade ihop på några timmar fast jag haft en vecka på mig. Bra Sanna. Bra där.

Mycket text. Sorry. Godnatt!

/Sannaho

Saker som kan hända en onsdag...

Blev spontanfest igår vilket var ytterst angenämt. Idol och vin hemma hos Juha och vidare till Kalles. Det var så mycket trevligare på en onsdag än på lördagar när det är fullt med märkliga typer.


Saga med parasoll.

Olle ska alltid spexa med gitarren.

Ingen aning om vad som händer här.

Alltid redo att slåss. (Nää han lever ju nya livet)

Show me passion!

Jossan gestaltar mig varenda gång jag snubblar på samma ställe.

"The Dungeon" på Kalles var låst så vi passade på att köra lite Top Model-övningar.

Vi är dock inget top model-material.

Diverse partyprissar.

Jag ser lite hängig ut, annars bra bild.

Ja men titta, det är så det ser ut egentligen!

/Idaho

Hur låter en bisonoxe?

Sanna: Jag ska fan googla det där!

/Idaho

Första kvällen på The Assembly

Har inte hunnit uppdatera på ett litet tag nu men nu får ni några rader och bilder. Igår hängde jag lite på Niklas jobb, hookade upp med Blaise och uträttade en massa ärenden som att gå till banken, köpa mic-stativ och lite annat smått och gott. Fick skjuts hem av Niklas runt halv sex.

Eftersom jag skulle tillbaka till klubben vid åtta så hade jag rätt bråttom. Beställde en delad taxi och givetvis är den försenad och åker åt helt fel håll. Resulterade i att jag blev en halvtimme försenad men vi är i Kapstaden så det gjorde ingenting. Bra när det är jag som är försenad, inte kul när det är någon annan dock.

Hängde upp lite papper med hålltider för kvällen, fixade vip-banden och socialiserade sedan resten av kvällen. Träffade en cool 23årig tvåbarnsmamma som jag hängde med. Pratade med ett vackert afro (barnarov dock), njöt av det grymma bandet och dansade lite med Niklas och Lania som dök up runt tio-tiden. Härlig kväll!

The Arrows som kom igång efter några låtar. De bjöd till och med på en dansakt mitt i det hela.

Sångerskan som till och med jag blev kär i.

Min nya vän L... någonting. Sparade namn och nummer på mobilen. Man kan inte komma ihåg allt hehe.

The girls goes gangsta.

Jag med en crazy lock. Henry med bortrakade lockar. Att folk är så korkade.


Idag är det tack och lov en helgdag, känner mig lite sliten hehe. Fick trots allt avböja frierier och önskningar om barnafödande igår. Sånt tär på krafterna. Speciellt när det är ens jobbarpolare som är 40+ och rätt creepy. Idag blir det bio och middag ute. Jag fortsätter min osunda livsstil, förlåt, livsnjutande tillvaro, medan Ida har gått och blivit en bra människa. Ha..ha...

PEACE!

/Sannaho

Ta tag i mitt liv!

Ännu en underbar dag i landet Ankars. "Plugg" med Anna och Jossan fick inleda dagen. Sen blev det tvätt och en liten motionsrunda på det. Jag och mr Juha har smidit planer gällande hinderbana nästa vecka. Det kommer att bli så grymt! Vem kunde tro att det skulle vara så billigt att hyra gymnastiksalar?!

Nu väntar jag mest på Upaf-mötet som börjar kl 19 och efter det blir det förmodligen mer idol. Imorgon blir det en massa shopping, tyvärr utan Jossan som försvinner över helgen :(. Underkläder och skrivarpapper är alltid lika kul att shoppa(ja, jag var sarkastisk).

Ha en bra dag gott folk!
/Idaho

Det nya livet!

Det har varit en bra dag idag. Först lektion i Grafisk Formgivning. Min redovisning gick väl sådär, men vad fan, man kan ju inte alltid vara på topp. Sen sprang jag en runda (joggade dårå) längs vattnet. Det var sol och ganska varmt ute så det var ganska underbart även om jag kippade efter andan när jag var klar. Efter det blev det fiskpinnar till middag, Coop med Andreas och Dennis (så sjukt sega) och idol med Erikho. En över lag väldigt bra dag!

Åter till min lilla motionsrunda. Det började med Juhas nya liv. Sen började Jossan träna på Korpen. Det är väldigt starkt att gå på sitt första pass bodypump någonsin när man är bakis efter en helkväll på Kalles och diverse efterfester. Sist, men inte minst bestämmer sig Dennis för att han inte ska dricka läsk eller käka godis på en månad. Världen är helt upp och nervänd. Därför bestämde jag mig för att fortsätta på det jag fösökte börja på i våras. Nu blir det fan motion för hela slanten!

Imorgon blir det plugg, möten och mer idol.

/Idaho

Ida listar

Eftersom inget intressant har hänt i mitt liv idag kom jag på den oerhört smarta idén att jag skulle göra en lista. I brist på  bra idéer så tänker jag bara lista mina 10 favorit"saker" just nu.

10. Min nya klänning. (vi börjar lite ytligt)

9. Avsaknaden av diskberg

8. Jordgubbsdrinkar

7. Josefins cykel som räddade mig från döden i söndags.

6. Säsongsstart av diverse serier, exempelvis Gossip Girl

5. Svart nagellack

4. Piano

3. Satsumas

2. Juhas nya liv (skräckblandad förtjusning)

1. Pengar

Där har vi det gott folk. Bättre än så blir det inte!
/idaho

En upplevelse..

..fest. Igår hade 2orna fixat fest för alla upplevelsemänniskor och det var en mycket trevlig tillställning måste jag säga. Det bjöds på buffé och fiffiga frågesporter samt Jossans jättegoda (starka) jordgubbsdrinkar. Kvällen fortsatte sedan för min del på Kalles med grabbarna, men där finns det inga bilder ifrån.


Verinica i ettan. Mycket trevlig prick!

Lite random folk plus Lisa som höll i frågesport.

Kristoffer hade också en frågesport. Han trivs på sin tron.

Barlaget haha. (jag vet jag är så dålig)

Mer random folk. Orkade inte resa mig upp för att fota och då blir det såhär.

Gestaltning 1: Upplevelse-ettorna.

Gestaltning 2: Den skrattande kon (mjukosten)

Gestaltning 3: Medlem av fakuliteten.

Anna var så söt i sin hippa klänning.

Kristoffer ser litesmått äcklad ut.

Anton tar sin dans på största allvar.

Här vet jag inte ens vad jag ska skriva. Vad är det som pågår?

/Idaho

Ge mig föda för tusan

Vilket djuriskt uttalande men det passar bra in på situationen. Niklas som står för matlagningen idag ligger och snarkar i soffan. Jag har varit duktig och tittat lite på House och nu skickat iväg ett PM från ett möte som jag var sekreterare på i fredags.

Fattade typ hälften av vad som sades under mötet men jag kan bara skylla på att jag är svensk och inte trött hehe. Kostnader hit och dit... man kan inte snappa upp allt. Dessutom satt jag i telefon halva mötet med ett bands publicist, låter lite häftigt sådär men det var det inte.

Igår blev det middag på favvostället Panchos i ett sjukt dogdy område, Heta människor och grym mat. Sen hookade vi upp med alla andra på en restaurang och sen blev det bio. Mamma Mia - musiken är bra. Filmen suger, se den inte. Bara det att Pierce Brosnan sjunger är ju en varningssignal.

Idag käkade vi lunch på en thai-restaurang och sen drog vi på marknad. Mycket skit men jag hittade några heta saker. Kan fota sen. Nu ska vi städa vår skitiga lägenhet. Bio ikväll igen hoppas jag.

Peace.

/Sannaho


Living for the weekend

Efter en lunch på det vanliga haket så drog vi till Camps Bay och hängde på stranden idag.




Igår var jag och Niklas och käkade middad med Gerald (han med den tråkiga flickvännen) och Lisa. Sen blev det konsert och lite drinkar. Härlig kväll må jag säga. Skum men härlig.


Vi stötte på Hanna och sen spelade vi biljard. Jag och Gerald vann överlägset. Kul att man lärde sig något på Bibelskolan.

Sen fick jag lite nya vänner. Ingen aning om vad duden heter dock.

Ännu en holländare, Edwin.

Bandet som var riktigt bra.

Hinner inte skriva, ska på middag nu på det mexikanska stället. Sen bio eller utgång. Ha en grym kväll!
/S


1 down 1 to go

Jobbade idag. Det var helt okej faktiskt. Det brukar vara okej så fort jag släpper tanken på att jag faktiskt jobbar, vilket inte alltid är så himla lätt. Men jag ska inte klaga, jag får bra betalt för väldigt lite jobb så jag är glad!

Kvällen kommer förhoppningsvis att bjuda på trevliga samtal och mycket skratt (fint och kontrollerat skrivet av mig). Jag återkommer imorgon med bilder och berättar hur kvällen var.

/Ida

"But dude, how hard can it be to hide a dead body... really?

Härlig dag. 12 på the Assembly, möten, tog emot lite samtal, upp med posters överallt, ta emot bud, fixa lite med gästlista och sen var dagen över. Gick väldigt fort må jag säga och nu är jag färdiglockad och redo för äventyr.

Jag och Niklas ska snart ut på middag men frågan är när sällskapet sedan kan behagas dyka upp. Jag kommer DÖ av hunger. Ska försöka ta en massa bilder idag iallafall. Har varit lite dåligt med det den senaste tiden men Blaise är kanske inte direkt den man skulle tvinga gestalta en makaron.

Nåväl, har fått i uppdrag att göra en marknadsundersökning. Innebär alltså att jag ska ut på en massa klubbar och kolla in viben, folket, priser, musiken och dylikt. GUD så jobbigt.

Råkade för övrigt börja prata med min chef om det perfekta mordet idag. Kanske ska spara lite på mina teorier kring den saken. Vill väl fortfarande ses som en något stabil människa. He... he...

Hörs imorgon!

/Sannaho

Jag är vit

Ikväll kör jag och Jossan vitt. Inte vitt vin utan vitt (=ingen alkohol). Känns ganska skönt ändå med tanke på att jag ska jobba imorgon, men samtidigt skulle det vara kul att festa till det lite. MEN, det kommer fler tillfällen för fest.

Ikväll blir det istället Walk the line, chips, dip och cola för hela slanten. Lär ju bli en hel del skitsack också, vilket inte är helt fel. Under dagen har jag hunnit med en vända till skolan för att gå till bibblan och vara duktig samt en sväng ner till stan för inhandling av clementiner och lite andra saker.

Lyssnar lite på Damien Rice och det får mig alltid att fundera på livets alla mysterier. På gott och ont såklart. Jag brukar aldrig komma fram till något vettigt så det är kanske lika bra att byta till någt lite mer lättsamt.

Ha en underbar kväll allihopa och kom gärna förbi MQ imorgon mellan 12-16.I'll be there!
/Idaho

"Maybe he's getting a facelift?"

Ännu en dag på praktiken flöt på smärtfritt och Blaise skjutsade hem mig där Lania sedan rörde ihop dagens middag. Efter måltiden begav vi oss hem till Kate och Raff där lite annat coolt folk befann sig. Vi drack vin och kollade filmen Electroma som är Daft Punks hjärtebarn.




Sjuk film om två robotar som vill bli human men... nej jag ska inte avslöja slutet men sevärd vill jag väl inte direkt påstå att den är. Om du är en person som gillar att analysera sönder filmer och finna symbolik i alla ting i varje scen så go ahead, då är filmen något för dig. Den funkar om du även smuttar på ett vinglas och har härliga människor omkring dig som fäller roliga kommentarer.

Imorgon hoppas jag att några fler vill hänga med ut. Kanske blir middag med "han med världens tråkigaste flickvän" och en tjej vid namn Nath. Hoppas på det.

För övrigt höll jag på att dö ikväll när Lania skulle köra upp för en backe hem till oss. Men som ni märker överlevde jag. Vänstertrafik är i inte så lätt. Inte fan sitter jag bakom ratten inte.

Snart är det helg. Det ska vi fira!

ps. Neil Youngs Harvest är inte så dåligt faktiskt. Tack Wille säger vi där. ds

/Sanna

Allierad någon?

Fan, jag skulle börja skriva på min uppsats till kultur-kursen, men flummade istället iväg totalt och nu känns det som att jag har kommit på en skitkul idé till ett projekt, men det är ganska stort. Jag behöver någon att dela mina tankar med. Därför söker jag en allierad som vill lyssna på min helt fantastiska och kanske helt omöjliga plan.

/Ida

We do love the meat

Igår gjorde jag något sjukt galet! Jag köpte qournfärs och sen åt jag den! Försökte även trycka ner lite avocado, men konsistensen är ju inte mysig. Läste på Lanias blogg att hon gått och blivit köttätare. Det är ju för fan upp och nervända världen! GALET!

/ I

I'm a slave for you

Drog till ett grymt café på Kloof Street imorse. Min chef skickade ett meddelande att han var lite sen efter det att jag oroat mig en del eftersom min chaufför James var en aning försenad han med. Njöt iallafall av en kopp choklad medan de vuxna männen drack kaffe så gott de bara kunde. Såg nog hur de hällde i så mycket socker de kunde innan det blev pinsamt.

Ett möte som inkluderade pitcher som gynnade miljön och andra saker. Det här med pappersbiljetter tror folk är historia så vi får se om deras biljettsystem förändras inom den närmsta tiden. Tvivlar faktiskt på det om jag ska vara ärlig.

Sen blev det första mötet med alla ägare av klubben. De äger även en massa andra ställen i staden och är alla under 30 år och väldig framgångsrika. Jäkligt coolt. Fick idag även reda på att min chef är väldigt tät. Jag som sagt att han ska sluta betala för mig hela tiden... ska nog ta tillbaka det hehe.

Anyway, har varit runt en massa idag med Blaise och lagt ut flyers i butiker och hängt upp posters. Snackat och träffat äckligt mycket folk (varför känner han bara snygga människor?). Sen lunch på ett ställe på Long Street och sen lite häng på sköna Royale som ägarna även bossar över. Härlig dag alltså.

Kvällen till ära drog jag, Niklas och Lania till ett nice ställe och förtärde lite drinkar. Passade på med tanke på att jag börjar klockan 2 imorgon (praise the lord).

Hoppas ni hade en grym dag!

/Sannaho


Gotta love it!

Sorry frugan, jag glömde din post, men om du påminner mig imorgon så lovar jag att jag ska göra det. Min otroligt hektiska dag kommer nämligen att bestå mestadels av att deklarera för UPAF (upplevelseproducenternas akademiska förening). Nåt med moms tydligen. Är det något jag inte är bra på så måste det definitivt vara moms. Någon som kan?

Jag och Jossan var i alla fall nere på Skatteverket idag och fick förklarat för oss hur vi ska göra för att fixa momsbilagan. Därefter har den nya upplevelseklassen fått ett ansikte. Har väl inte direkt fått någon känsla för om de är coola typer eller ett gäng psycos, men på lördag blir det förhoppningsvis lite mingel med dem. Eftersom Jossan hade bil så tog vi oss en tur till Systemet där jag endast köpte en flaska vin som jag skulle dricka på lördag. Annars hade jag tänkt ta det ganska lugnt. Flaskan är nu slut... Erik kom över på middag och det tog inte lång tid innan den var tom. Men det var ganska gott i alla fall.

Just nu vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Jag har insett att mina kvällar utan frugan blir så himla mycket tråkigare. Hon är så bra "hängameninteriktigtumgåsfaständå"-sällskap. Nu har min otroligt tunga sjukdom i alla fall börjat ge med sig på allvar vilket gör att jag orkar resa mig från sängen i mer än 5 minuter åt gången.

Puss!
/Ida

Myror i brallan

Grym dag må jag säga, älskar min chef. Vi ska ut och käka nu så jag skriver lite mer när jag kommer hem. Börjar trots allt två imorgon. Gotta love it.

Kul att så många tittar förbi föresten.

Peace!

/S

ps, frugan hämtade du min post idag? pleeease do :). ds

Cravings

Jag vill ha!
 

Någon som känner för att vara snäll mot mig?
/S

Förlåt mig!

Frugan, snälla förlåt mig för de bilder som följer nedan. Satt och kollade igenom arkiv av bilder tagna under de senaste två åren och hittade en del "guldkorn". Fick en plötslig känsla av att jag självklart måste publicera dem på bloggen. Se och njut!


Hatt?

Saker man kan göra med en dammsugare.

Shake it!


Ja, det är jag bakom Lanias duschdraperi.

"Ni blir jagade av araber!"

?

Gillar att telefonkatalogen är så seriös.

Till mitt försvar hade jag burit tunga lådor i 11timmar före det här.


Man kan döda med gäddfil.

Äckligaste kakan någnsin!

Russian mama.

Hatt?


Åter igen, förlåt mig frugan, men det är ju så kul!
/Idaho


Första dagen på nya praktiken

Jag åkte hem till min 26åriga chef Blaise vid två-tiden. Vi drog ner till en restaurang/bar/café och njöt av deras internetuppkoppling och diverse ej alkoholhaltiga drycker. Jag satt och fixade med lite eventuppdateringar på Facebook och skickade ut inbjudningar. Han gjorde detsamma på lite andra eventsidor. Känns väldigt bra det här. Han är sjukt cool och vi verkar komma bra överrens.




Imorgon ska jag klockan 11 befinna mig på café Vida vid Kloof street. Ett ställe jag var på med min förra chef eftersom det ligger precis intill Casting Agencyn. Trevligt om jag stöter på honom där. Iallafall ska vi dit för ett möte med någon dude som ska pitcha en idé gällande biljettförsäljning. Sen blir det väl lite annat smått och gått att ta tag i.

Han kan vara lite oberäknelig ibland. Slänger sin mobil till en när det ringer och ber mig svara, glömmer sina skor och går ut i tofflorna utan att orka gå tillbaka och byta, klagar på kaffet och säger saker som att han "hatar människor". Match made in heaven eller vad? Hoppas det iallafall men bara det att jag ser fram emot morgondagen säger väl lite mer. På förra praktiken hade jag typ ont i magen för att behöva gå in i det kattluktande jävla huset. Not anymore.

Får se vad kvällen har att bjuda på. House eller drinkar? Drinkar eller House?

Over and out.

/S

Surprise!

Är fortfarande lite sliten efter de senaste dagarnas feberyra, men jag har nu inte haft feber på ca 8 timmar så jag hoppas att det håller i sig. Det är så himla mysigt när man svettas ut sjukdomen och i prinicp kan vrida ur kläderna! Det mesta av dagen har ägnats åt att ligga i sängen och stirra i väggen, men jag lyckades åtminstone få lite gjort nu på eftermiddagen.

I fredags och lördags lyckades jag slarva bort både en utav mina favvosjalar och mitt nyss inhandlade hårsprej. Idag hittade jag sjalen bakom soffan och hårsprejet väl gömt i en av mina garderober. Lyckades också först drömma att jag hittade sjalen och blev jättesur när jag vaknade och insåg att så var inte fallet. Händelserik dag det här!

Hoppas att jag mår lite bättre imorgon eftersom jag ska gå till skatteverket och uträtta ärenden, samt babbla om föreningen till ettorna och bjuda herr Erik på middag. Om det bara slutar klicka i mina öron så fort jag sväljer och gäspar så ska det nog lösa sig.

/Ida

Dekadens

Hittade den här bilden som jag publicerade i ett inlägg för x antal veckor sedan. Den är tagen en utekväll på Kalles efter att vi förtärt enorma mängder alkohol och vågat oss ner till misären i Piteå centrum. Jag och Andreas dansar till någon tryckare från det underbara 90-talet, en era då våra oskuldsfulla själar fortfarande inte hade upplevt den bittra verkligheten.


Det finns så mycket som stämmer och inte stämmer med bilden. Livet i en småstad där utelivet begränsas till fyra uteställen kan ofta resultera i syner liknande denna. Ett tomt dansgolv som för övrigt är en grön plastmatta. En liten discobelysning som helst kunde uteslutits med tanke på vad den egentligen belyser. Fulla människor som som njuter av Dr Albans succédagar, putsar sina skalliga huvuden och stoppar in brösten under tröjan igen efter att ha hoppat till "När vi gräver guld i USA". Och sen jag och min fina vän Andreas då, lite på utkanten av det hela. Hehe.

Som en stolt stockholmare har jag alltid uppskattat storstadslivet eftersom jag alltid har haft möjligheten att rymma bort på lov och helger. Vi har haft "landställe" på Dalarö och i Norrtälje under min uppväxt och jag kan inte nog poängtera hur grymt det är att kunna fly till sjöar, skog, fiske, båtar, kräftfiske och sena sommarnätter med sommarpolarna. Att sedan komma tillbaka till vimlet, stressen, det hektiska och allt annat underbart en huvudstad har att erbjuda... det kan kännas väldigt fint.

Men det tog mig därför ett tag att vänja mig av vid en flytt från London till Piteå men såhär i efterhand så vet jag att jag passar alldeles utmärkt där uppe just nu. Nu när jag har mina vänner, min lägenhet, min skola. Det är så nice att känna att man gör rätt val här i livet. Även om jag inte vet alls hur framtiden ser ut så har jag haft det jävla grymt so far.

Men meningen med inlägget kanske... underbar bild det där och tjejer, Andreas är singel. Just go for it, jag kan hooka upp er anytime.

Ingen bio idag. Middag istället.

/Sannaho


Livets mysterium

Igår såg jag Kung Fu Panda på bio och det resulterade i att vi gick och åt wok direkt efter filmen. Idag blir det säkert någon cheesy romantisk komedi, undrar vad ett sådant besök kan utmynna i...

/S

Nu får jag betala för mina synder

Påminn mig att det blir kallt här på nätterna. Efter helgens äventyr har jag gått och dragit på mig halsont och feber. Jag hoppas dock att detta är ett snabbvirus som försvinner lika fort som det kom då jag inte har tid att vara sjuk. När jag ändå sitter här så tänkte jag att jag kunde lägga upp bilder från i helgen.

FREDAG:

Juha
Ida och Jossan gestaltar Juha.

Jossan med popcorn i munnen.

Bästa bilden någonsin!!

Projekt testa Eriks keps.

Vettskrämd Emil.

Anledingen till varför Emil var vettskrämd.

Bröderna Möllervärn musicerar.

Glada musikanter.

Juha och Jossan käkar typ 3 veckor gammal paprika.

LÖRDAG:


Ca 12.00, Juha blir väckt av hurtiga Erik och Ida.

Hemma hos Juha.

Föfest hos mig samma kväll.

Min älskade flugsmällare som har räddat mig många gånger. Vet dock inte vart den har tagit vägen nu.

Howyoudoin?

Tandläkarsmilet!

Resten av bilderna ser ut ungefär såhär..

Nu ska jag sova bort min hemska "sjukdom".
/idaho


När solen går ner

"well. there...you made your choice. guess that will be it then."



Then why does it feel like shit?
Ska väl försöka sova snart då.

/S

Jesus älskar alla barnen

Det är en jäkla tur med tanke på att jag inte har så mycket till övers för småglinen. Usch. DÄREMOT, älskar jag att shoppa vilket jag fick göra idag. Det blev dessa grymma saker för en summe runt 1200 kronor. I'm goooood. Snyggt va?



Två t-shirts för 200kr och ett par träningsskor.

Nu, House. Imorgon...? Who knows.

Krya på dig frugan, jag tänker på dig.
/S

Fan!

Nu är det nog min tur att bli sjuk. Halsen tjorvar och de senaste timmarna har jag också kännt feberns intåg. Alla andra är ju sjuka så varför ska inte jag åka på det? Usch jag vill inte! Jag vill inte ha någon upprepning på sommarens dos av halsfluss. Bilden från helgens galna upptåg kommer när jag mår bättre.

Tvätt nu!
/Ida

Frugan hade det lika bra

Snabb konsert på logen, vinpimplande i massor, brända popcorn, sönderslagna glas, nästan sönderslagen Juha, sönderbiten Ida, dans på Kalles, samtal med 38-åringar på Shell, pommes på MAX, sömn på Ankars med eget täcke och kudde den här gången. Hyfsat nice afton måste jag säga. Det ser ut som ett bombnedslag här, jag ska städa, jag måste städa!

/Idaho

Man must dance

Igår blev det middag på den fina restaurangen the Tank som bjöd på sjukt goda rätter och drinkar med för den delen. Vi beslutade oss för att dra vidare sen till Cuba to Cape, ett jäkligt coolt ställe, för att hooka upp med Ricardo och hans vän som jag aldrig kommer ihåg vad han heter.

Sen avslutades kvällen på the Waiting Room där vi skakade rumpan till hiphop med lite löst folk. Älskar fan det uttrycket; löst folk. Lite märklig kväll men fan, riktigt nice ändå. Är inte helt på topp än men jag är på bättringsvägen. När jag är helt frisk, då jäklar.


Det här är Hannah, vår nya kompis som här är lite gangsta med Lania. Typ.

Rätt lame DJ med tanke på att det blev tyst i lokalen två ggr. Inte bra, inte bra.

Niklas och Ricardo röjer lite.



Känner mig lite sliten från igår och sen har jag en sticka i fingret. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Först dålig praktik, sen sjukdom och nu... när jag trodde att allt var över; en jävla sticka. What the fuck is wrong with the world?

Idag ska vi till Canal Walk och shoppa. Jag gillar att shoppa.

Peace!

/Sannaho

ps. det är inte min hatt, fråga inte vart jag har köpt den. ds
ps 2. det är inte hannahs hatt. fråga inte vart hon har köpt den. ds 2

Hejdå igen.

Sanna

Sanna är mitt namn. Tror att alla känner mig vid det här laget. Antar också att alla känner igen ett fylleinlägg när det kommer ett. Fast ändå ett duktigt och dtädant sådant för ag kontrollerar orden innan jag postar inlägget.

Kvällen bjöd på en sjukt god dessert, nce middag i övrigt, tyskar i mängder, afron och hip hop. Rätt cool kväll mp jag säga och jag kommer sova gott ikväll. Hoppas min fruga hade det lika bra. Love you babe!

Puss
/S

Oh happy day


Här har ni den! Den grymma kycklingsalladen som jag har tjatat så mycket om.

Utsikten från Table Mountains parkering. Längre kom vi inte för det blåste och the cable cars fick inte åka upp eller ner.

Så vi drog till Camps Bay istället och käkade glass och lekte i vattnet.

Här dansar folk för glatta livet.

Nu ska vi äta middag på The Tank och njuta av livet i Kapstaden. Billiga drinkar, that is.
Ha det!

/Sanna

GE MIG!

Världens godaste desserter må jag säga. Choklad i olika former (ja, den vita geggan är vit chokladmousse) och sjukt goda små tapasrätter.

Hela sommaren pratade jag och Ida om att käka tapas men det blev aldrig av. Hamnade alltid på något skumt ställe i gaykvarteren men så blev det inte igår. Kan nog bero på att det var Niklas som reserverade bord och styrde upp men nåväl. Gott som bara den.




Nu ska vi käka lunch och äntligen ska jag få min kycklingsallad igen. Så jävla god så det finns inte! Sen ska vi åka linbana högt upp åt helvete. Det är planen iallafall. Sommarvärme idag dessutom Love it.

Ha en grym lördag, vi hörs sen!

/Sannaho



Nämen vet ni vad?

Ikväll fick jag med mig två nya nummer hem och vet ni vad? Det är Carlas och Hannahs nummer. Helt galet, två tjejer. Jäkligt roliga tjejer som det troligtvis blir partey med den kommande veckan.

Idag blev det middag ute på the Fork och sen lite drinkar på en nice ställe på Long Street. Äntligen lite coolt folk som det inte direkt har vimlat av hittills. I like.

Skriver mer imorgon, nu ett avsnitt av House och sömn. Jag kanske egentligen bara borde jobba på att bli frisk? Booooring.
Imorgon hoppas vi på lite sightseeing. Niklas kör väl bortamatch (inga höga snarkningar = äntligen lite sömn ) så vi får ringa hem honom i tid så vi slipper köa och shit. Sånt är vi för bra för.

Godnatt.

/S

Over and over and over

Imorse begav jag mig för sista gången till casting agencyn och berättade lugnt och sansat för Derek varför det inte kan bli vi. Han började försvara sig och säga en massa skit. Jag tänkte köra på den här "det är inte dig det är fel på" men varför ljuga så jag sa helt enkelt att det var han som var anledningen till att våra vägar inte kommer korsas inom den närmsta tiden.

Han grät inte floder direkt utan undrade hur jag ville göra och om jag var säker på mitt beslut. Jag skuttade upp från soffan, skakade hand, sparkade katterna till höger och vänster (I wish) och stängde grinden bestämt efter mig. Vilken otrolig lättnad jag kände så fort jag kom ut från huset. Kunde inte sluta le, tog taxi hem med James Bond (cool dude som jobbar på en restaurang jag gillar) och sen har det blivit några avsnitt House.

Är förkyld som sjutton. Snor är fan inge kul och varför tar det aldrig slut? Come on, man. Hur kul är det att snora ner folk egentligen eller att hosta upp människor istället för att hångla upp människor? Kanske inte fanns med i planerna ändå men what the fuck.

Men idag är en bra dag. Med eller utan snor.

/Sannaho

Imorgon gör jag slut

Det blev inte direkt en långvarig relation det här men det känns inte som att ett avslut är går att undvika. Inte fan kommer det att kännas tipp topp, inte förräns det är över iallafall men jag slår vad om att jag kommer fira imorgon, inte supa bort mina bekymmer. Jag menar, bara det att han har katt liksom. Come on, så jävla -98.

Kvällen: Middag på Long Street med Niklas ("jobbmiddag" så vi tackar hans företag)
Morgondagen: Kinesen anländer och vi ska göra henne lite mer mexikansk. Spännande va?

Over and out
/S

Bra skit!

Visst kultur är skitkul, men vad fan! Det ska ju vara kultur. Vem fan kom på att skriva den torraste boken någonsin om något som borde vara lite intressant i alla fall??? Den här boken dödar mig. Mitt tålamod sätts verkligen på prov och jag inser gång på gång att det inte är av allra högsta klass.

Jag borde verkligen ta tag i mitt liv nu, men det tänker jag inte göra!

/Idaho

Bra skit

Var alltså iväg på den här fikan med Blaise som är boss på The Assembly. Cool snubbe som jag kom väldigt bra överrens med. Lite närmare i ålder och åsikter (verkar så nu iallafall) så det känns rätt bra måste jag säga.

Börjar på tisdag och kommer antagligen ha väldigt blandade uppgifter. Bandkontakter, få kontrakt signade, flyers och bara vara hans assistent helt enkelt. Kan nog bli bra skit av det här. Oroar mig bara lite för taxikostnader men what the fuck, once in a lifetime eller hur?

Ikväll blir det middag ute med maken. Imorgon bitti kommer Lania hit. Hoppas jag är frisk så jag kan röja.

Peace.
/Sanna


Snabba puckar

What up med alla jävla töntiga rubriker jag håller på med. Kanske kan bli min grej, vanligtvis vill ju skribenter ha något som är typiskt för just deras texter så varför inte?

Iallafall så mår jag mycket bättre idag och passade därför på att ringa Blaise efter det att jag kommit ut ur duschen. Vi bestämmer tid och plats för en coffee date och när jag lägger på inser jag att klockan är liiite mer än jag trodde. Har därför en timme på mig att göra mig iordning, sätta mig i en taxi och ta mig till stället. Det gick ju rätt bra ändå med tanke på att det tog mig cirka tjugo minuter att bli klar och nu väntar jag bara på taxin.

Wish me luck.

/Sannaho


Paus

Har lektion i Grafisk Formgivning idag, men är just nu hemma på lunch (snabbnudlar deluxe). Det är fan ett ämne som jag tycker är riktigt roligt och intressant. Jag är ingen höjdare på det där med grafisk design, men kul är det i alla fall. Trots detta har jag ingen lust att gå tillbaka till skolan. Mest för att det är äckligt kallt ute och jag har ingen bra musik på i-poden.

Ikväll blir det potatis- och purjolökssoppa deluxe plus med eller utan sällskap. Det ska bli så sjukt gott. Tacka gud för potatis och purjolök... och vatten och buljongtärningar.

Jag drömde i natt att jag träffade drottning Silvia av någon anledning. Hon var jättetrevlig, men sen kom Carl-Fhilip (eller hur det stavas). Jag skulle hälsa på honom och så här löd konversationen mellan mig och prinsen:

Ida (sträcker fram handen för att hälsa): Hej hej!
Prinsen: Nej nu sa du fel. Du ska säga god dag!
Ida(ler lite nervöst): Oj förlåt.
Prinsen: Nu är det för sent! Nästa!

Vilken oerhört otrevlig prins. Undrar om han är sådär på riktigt. Någon som vet?

Tillbaks till skolan!
/Ida

Back in the good old days



Stötte på den här bilden på facebook för några dagar sen (ja nu tycker vissa att jag är tjatig, men jag hade inte sett den på flera år och blev ganska road). Tänkte tillbaks på tiden då jag ännu inte hade insett att en karriär som fotbollproffs kanske inte var något att satsa på. En psyco-tränare fick mig några år senare att inse att jag kanske skulle satsa på mitt intellekt istället. HAHA!

Ikväll spelar i alla fall de riktiga "proffsen" i landslaget och det blir helt enkelt fotbollskväll hos herr Von Kern. Mysigt värre, men det hade varit ännu bättre om frugan hade varit här och masserat mina vader!

/idaho

När katten är borta...

Jo det är ju såhär vet ni, jag har gått och blivit sjuk. Jäkligt irriterande med tanke på helgens planer men jag får lite Sanna-tid iallafall och det är alltid välkommet. Jag gillar ju inte riktigt min praktikplats måste jag medge så jag har tagit tag i min reservplan. Tur att jag är så företagsam av mig, annars hade det här kunnit bli rätt jobbigt.

Men! Jag ska försöka styra upp den här fikan med Blaise (vilket namn va, bara det gör att det inte kan gå fel) och fråga vad denna praktik skulle kunna innebära.

Nu ska jag hosta vidare och kolla klart på Step up 2 the streets. Niklas film för övrigt.

Ta-ta

/Sannaho

Why?

Varför inträffar saker alltid när man som minst behöver det?

Nothing surprises me anymore

Lyssna på deppmusik och käka nacho-chips i sin ensamhet borde uppskattas, men det känns mest deppigt. Jag har alltid uppskattat min ensamhet och gör väl det till viss del fortfarande, men jag har gått och blivit alldeles för social för mitt eget bästa! Då har jag ändå suttit i skolan idag och knappt hållit käften i en minut åt gången. Dessutom har vi kickat igång Upplelevelseproducenternas Akademiska Förening igen och imorgon ska jag och super-ordförande-deluxe Andreas gå till banken och lära oss hur vi loggar in på internetbanken (man är inte alls dum i huvudet).

Jag har på något vis tappat gnistan när det gäller vissa saker. Jag orkar inte ta tag i issues som borde tas tag i. Jag slutar aldrig att förvånas över saker och ting, men det är slut. Från och med nu kan folk göra vad de vill, jag kommer aldrig mer att förvånas över något. Nu är det bestämt.

Jag åt i alla fall världens godaste tacos idag, har jag någonsin sagt att jag älskar tacos? JAG ÄLSKAR TACOS!

Peace!
/Idaho


Tyck synd om mig

Jag är sjuk :(.

Ps: och då menar jag inte "sjuk" sjuk utan sjuk sjuk. Ds.

/S

Dagens ekvation

Maken snarkar = Ingen sömn
Ingen sömn = En hals som gör ont
En hals som gör ont = Ingen dricka
Ingen dricka = Inget party
Inget party = Tråkig Tisdag

Sånt har man vant sig vid här nere. Bådar gott va?
Praktik nästa.

Puss
/S

Rock it!

Nej fy fan, det var riktigt lame. Skämta om stenar och berg med hjälp av ett sådant uttryck; Tvi Vale! Men här kommer iallafall några bilder från dagen då jag och maken åkte runt i bilen med taket nere, solen som gassade och vi köpte en grym frukost. Lovely!




Det är inte bara fint att åka med nedfält tak, genom en lång tunnel kan det bli lite väl mycket avgaser. Så vi körde på style a la gangsta helt enkelt.

Idag har det sett ut såhär hela dagen. Regn, regn och åter regn (kanske inte visas så bra på bilden men tusan vad det har öst ner. Bra för jag fick klart mitt PM, duktig Sanna.

Idag blev det storhandling, köttfärssås och spagetti samt film för hela slanten. Imorgon börjar jag praktiken på riktigt. Håll tummarna. Ta-ta!

/Sannaho

Herregud, det är vatten överallt!

Polisen i Piteå ringde mig idag. Min första tanke var "Vad har jag nu gjort?". Bra där Ida! De ville ta mitt vittnesmål om Emils och Andreas misshandel på MAX. Det var lite läskigt eller snarare märkligt. Har aldrig behövt göra något sånt förut. Annars har jag spenderat dagen med att ha föreläsning och diska sjukt mycket.

Nedan kommer lite bilder från lördagens äventyr hemma hos Lania. Ursäkta att nästan alla bilder är suddiga, men jag måste säga att ibland är det tur att bilder är suddiga!


Pussgurka!



Erik "råkade" bli full.

Vad händer här?!




Bibliotikarie nr 1

Bibliotikarie nr 2

Naken-Andreas på farliga upptåg.


Bakispizza på bryggan, fan vad nice!

Det bästa med lördagens partaj var att gå raka vägen från förfesten till efterfesten där ost och mera ost väntade.

/Idaho

Jag dööööör!

Det har kommit nytt avsnitt av fucking Entourage och jag kan inte ladda ner här! Fan fan fan!

/S

Going solo

Nämen tjenare gott folk. Idag sitter jag ensam hemma i lägenheten, lyssnar på grym musik och njuter av regnet utanför. Tack och lov att det inte är sol för då skulle jag inte direkt få min projektplan skriven.

Dåligt med bilder för igår hade jag inte direkt lust att tvinga folk att le mot kameran. Jag och maken drog iallafall till Waterfront, fikade, gick på bio och såg Tropic Thunder. Ingen film som är värd att gå på bio på hemma (här kostar det 30 kr så det är lite annorlunda för mig hehe) men den var trots allt lite underhållande emellanåt. Älskar bara att gå på bio så vilken skitfilm som helst kan funka en regnig dag.

Sen drog vi till en bar/klubb vid Camps Bay som heter Caprice där vi mötte upp min nyfunna vän "Dan the Stuntman" och hans polers. Trevligt med nya bekantskaper och på fredag lär vi ses på the Assembly. Lania kommer hit och tusan vilken kväll jag och Niklas planerar. Kommer bli grymt som fan!

Nu måste jag verkligen plugga, samtalet med Ida fick mig lite distracted men nu ska jag ta tag i saker igen.

Nej men se där, ett avsnitt av Dexter som hade gömt sig. Ska bara få det avklarat, sen är jag good to go.

Hörs sen!

/Sannaho

Favorit i repris

Gårdagen var en spännande afton. Det bjöds på lyxtacos deluxe hemma hos mig och sen lite häng med trevligt folk. Efter det bar det av till mer häng i Markus och Andreas nya lägenhet nere på stan. I vanlig ordning drog vi sedan vidare till Kalles för att sedan landa på en mysig efterfest någonstans på Ankars.


Lania och Jossan fixade köttfärsen och det där andra som spec-människorna äter.

Fotogenique? (känner mig lite fransk idag)

Le så mycket ni kan och spärra upp ögonen!

Snygg-Juha

Emo-Lania

Fylle-Ida (inte så farligt som det ser ut)

Jossan spydde lite i munnen.

OJ OJ! Vad händer härå?

Mycket kärlek.

Efterfest.


Ikväll kör vi igen!
/idaho

Födelsedagsfest för världens tråkigaste människa

Igår var vi på en grym middag med Niklas, hans vänner Kate, Raff, Gerald (världens tråkigaste människas pojkvän... what the fuck liksom) och lite annat löst folk. Nedan ser ni deras middag (Niklas hade lagat grym mat åt mig tidigare så vi beställde in lite nachos istället).


Sjukt mycket mat.

Kate och Raff, ascoola typer.

Det härliga gänget.

Niklas åt en nacho med jättemycket salsa, men det syns inte.

En härlig kväll fast jag var sjukt trött. Slutade på en klubb som heter Mercury där gamla klassiker spelades. Inte härliga klassiker då utan skitmusik så det blev inte en så lång vända.

Nu blir det roadtrip för vi måste dra nu när städerskan kommer. Sol, sol, sol och vi ska åka i den här:


Så brat han är.

Hörs sen!
/Sannaho


Reklaminspelning

Japp, att gå upp klockan fyra imorse var väl inte direkt en höjdare och dagen blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig. Min chef funkar, finns både för- och nackdelar som jag inte orkar skriva ner just nu. Det var en stor inspelning med sydafrikanska mått mätt, närmare 350 stycken extras hade plockats in och jag bondande med dessa två underbara tjejer:


Diane, 30 år med make och barn.

samt supertrevliga Elaine, 25. (Han i bakgrunden är sjukt lik Ronaldo).

Utan dessa personer hade min dag nog varit rätt så lame med tanke på att min chef inte direkt satte mig i arbete om man säger så. Det var iof tänkt att jag skulle få komma till inspelningsplatsen och få se hur allt går till. Hur kul är det att sitta stilla för sig själv liksom? Inte kul så jag försökte istället nätverka (som en sann upplevelseproducent) och ha så roligt som det gick med mina förutsättningar.

Slog mig oförskämt ner borta hos regissören och de som betalar för kalaset, konverserade lite, gled vidare och träffade "Dan the stuntman" som ska ta med mig ut, lite annat löst folk och en ascool kille som tvingade på mig solkräm. Det var tio timmar på en relamfilmsinspelning för min del. Har gjort roligare saker i mitt liv även om det var kul att snacka skit. Men tio timmar skitsnack när man har gått upp 4, hell no.

Nu är det över. Jag ska försöka sova en timme för nu vankas det utgång igen. Jag orkar inte mer snart.

Men tro fan att det kommer mera.

/Sannaho

Bilder



Det var det.

Dagens...

Dagens tillstånd: Jag är bakis. Niklas är jättebakis. Han är "sjuk" idag och hemma från jobbet.

Dagens måste: Vi var tvungna att börja dagen med att gå och handla el. Gjorde inte vårt tillstånd bättre.

Dagens aktivitet: Jag tvingade Niklas att äta en macka utan kanter.

Dagens skratt: Meddelanden från en Ricardo.

Gårdagen då... jäkligt grym kväll måste jag säga. Kommer några få bilder när jag orkar resa mig upp och leta efter kameran.

Ha det!

/S

Mys is the shit!

Mys is the shit!

/Ida

Välkommen hem till mig

Tog lite kort idag så ni får se hur jag bor här hos Niklas i Seapoint. Gick en promenad förut och handlade lite. Inte van att känna mig så uttittad och inte heller vet jag riktigt vad jag ska svara på saker folk säger till mig. Le och gå vidare? Låtsas som att jag inte hörde eller vad fan liksom? Får fråga Niklas om råd, han vet ju det mesta tror han.


Här uppe för backen bor jag på Sea View Terrace.

Min väska tar upp hela vardagsrummet.

Här har jag suttit ute i solen idag. Titta Ida, en palm!

Vart jag än hamnar verkar jag få ett badkar. Vad har jag gjort för gott för att förtjäna detta?

Jag kommer garanterat att trivas här.

Skulle egentligen börja praktiken på tisdag men blev tillfrågad om jag vill hänga med på en reklaminspelning på fredag. Kommer dö, min boss kommer och hämtar mig runt fem på morgonen. Han trodde nog inte att jag skulle svara ja på hans inbjudan men tji fick han.

Ta-ta!
/S

Lost and found

Sannaho, vi hittade din förlorade kofta! Den bruna som du tappade under ett utav våra galna upptåg. Den låg på stället där vi låg, mycket märkligt eftersom den inte låg där sist vi kollade. Lania tog i alla fall med sig den hem och ska tvätta den åt dig.

Annars har dagen varit bra. Det var sjukt jobbigt att gå upp tidigt imorse, men jag överlevde och lektionen gick hyfsat smärtfritt. Jag får alltid ångest efter kursintroduktioner. Det känns som att hjärnan ska svämma över och som att det finns alldeles för mycket att göra, men det brukar gå över så fort jag kommer igång. Efter lektionen blev det MAX och nödvändig shopping. Köpte ett par svarta jeans som det bokstavligt talat stod mitt namn på. De heter faktiskt Ida.

En dusch och en inte så bra tupplur senare sitter jag här och försöker vakna till liv. Just det, grattis på födelsedagen kära far. Hurra hurra! Nu väntar jag bara på att få höra från frugan.

/Idaho

Kapstaden, baby!

Nu är jag framme och Niklas har dragit till jobbet. Flyget gick någorlunda smärtfritt trots att jag satt i mitten, var duktig och skaffade två nya vänner (från Holland av alla ställen) och nu tänkte jag sova lite. Ska våga mig ut ensam sen en vända. Ni vet, köpa el och sånt som alla gör här nere.

Skriver mer sen! Saknar dig redan min Idaho!

/Sanna

Vackra människor

Det är precis vad Stockholm kryllar av men jag kan inte för mitt liv förstå vart alla dessa tar vägen när det vankas utgång.  Kanske lika bra det för vad ska jag med en stockholmsbo till?

Imorgon tar jag mitt pick och pack (förhoppningsvis inte mer än 23 kilo) och drar söderut. Waaaaay söderut. Jag flyr inte direkt från något men inte heller springer jag fort som fan mot något heller. Jag är inte nervös men jag tror inte jag har fattat att jag verkligen åker. Funderar mer på låtlistan jag ska knåpa ihop till flyget.

16 timmar ren glädje har jag framför mig. Slipper kanske underhålla mig med filmer på spanska (som på tågluffen) och istället förstår handlingen. Inte mycket jag begär. Kommer ihåg när jag gjorde en liknande resa själv när jag drog till Hong Kong. Satt bredvid en sjukt tjock dude som käkade fucking nötter hela vägen. Barn är nog det värsta dock. Snälla, inga barn...

Men jag antar att vi ses nästa gång när jag är framme. Hoppas Niklas kommer ihåg att hämta mig bara.

Peace!

/Sanna

Kom igen skolan, kom igen!

Inget kul att skriva om these days. Skolan började idag och det kändes helt okej. Ändå ganska segt att komma in i det igen, men det var minst sagt en mjukstart då jag började 13.00 och hade kursintro i max 1,5 timme. Resten av dagen spenderades med att förklara vad problemet var, kolla på Family Guy, boka tvättid, titta på folk som käkade sushi hos Nao och äntligen laga mat. Så intressant är mitt liv just nu, men det är ganska nice när man tänker efter.

Sanna drar imorgon. Hoppas hon kommer hem all African Slavery (modet dårå) med lite hudfärgat som accentfärg. Lycka till babe, du kommer att vara grym!

Nu, läsa.
/Idaho

Here it goes again..

Alltid måste det vara något, man ska veta att man lever. Jag antar att det är så.

Sanna åkte idag, det var sorgligt, men ändå inte. Följde med henne till skolan och där satt vi i solen, precis som att inget äventyr väntade för hennes del (eller för min, men jag hittar alltid på något hyss). Taxin kom och helt plötsigt var jag ensam, fast inte helt ensam, men ändå lite mer ensam än vad jag var tidigare. Konstig mening det där.

Spenderade större delen av dagen med hårdrockar-Erik som idag fick ta över frugans roll som teveslötittarkompanjon. Var även förbi Dennis ett tag för att sno mat och säng i ett par timmar :) Imorgon börjar skolan, vilket känns sjukt konstigt. Jag har inte haft någon skola alls på 3,5 månad och undrar om jag kommer trivas nu när det sätter igång igen. Det blir nog bra.

Imorgon ska jag tydligen berätta vad problemet är och det kan jag definitivt göra, men jag är mest förvirrad och vet inte riktigt vad jag vill göra med det. Året hittills har varit så fyllt av intriger och skit och jag vill inte vara i närheten av negativ energi, jag behöver inte det, inte nu. Tur att det finns massor med positiv energi att hämta här lite varstans i alla fall!

Slut på det hemskt kryptiska meddelandet.

/Ida

Jag är hemma

Familjen is the shit. Jag är rätt död, två veckor med the gang tär på krafterna. Imorgon blir det nog nacho deluxe med min Gustav och sen fix med lite ting innan jag åker på tisdag.

Ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan min blivande sambo Niklas tröttnar på mig. Eller innan jag dödar honom för att jag inte får någon sömn (inga äckliga tankar, bara snarkningar). Fan, det ska bli kul att röja med honom. Vi funkar rätt bra tillsammans i såna lägen. Livsnjutare båda två. Fast han är rik med jobb och jag är en fattig student. Vi kompletterar varandra helt enkelt.

Jag borde börja bli pepp nu för fan.

Godnatt!
/Sanna

RSS 2.0