Gillar läget

Jag har kommit fram till att jag inte är så bra på det här med att leva i nuet. Tror nog att jag är bättre på att uppskatta min tillvaro mer än vad jag egentligen är. Men den finns ju alltid där, den där känslan av att jag kanske ibland borde vara någon annanstans, för då kanske man skulle ha det ännu bättre. Vara i en annan stad, kanske göra något annat...

Men hur kul är det egentligen? Världens sämsta inställning. Så visst, just nu längtar jag ihjäl mig till att åka hem till Stockholm i mars, men jag har det ju rätt bra nu med faktiskt. Kanske ska börja gilla läget. Ah, kanske på tiden.

Kärleksfulla bilder från senast då jag var hemma. Okej, ingen kärlek här. Så mycket har inte grabbarna förändrats sen Piteå.
Annars då? Asmycket på jobbet, dör lite. Fest i helgen igen, denna gången var vi på konsert med Håkan. Hamnar på topplistan över bästa spelningar. Sjukt intimt och så galet vackert. Allsång när den är som bäst.

/sanna

Dagen vi blev vinnare. Typ... livet ut.

Fan vad tiden går fort. För nästan ett år sedan vann vi Uppdrag 24 och fick resan till New York. Nu kör de en ny omgång, ni som är studenter - SÖK! Eller så gick tiden ut idag, har inte riktigt koll. Men jag hade lätt ställt upp i år igen - och vunnit - om jag fortfarande var student. Oh well, som tur är har jag lön dessa dagar och kan betala min egen resa. SÅ, vi har bestämt oss för att dra dit igen i början av oktober. Ska boka med lönen efter London. Ååååh, längtar, ska tajma in det med någon bra konsert.
Här är lite bilder från förra året. På sista bilden var vi så trötta så vi inte ens orkade fixa med inställningarna på kameran. Ni kan läsa mer om Uppdrag24-äventyret under mars 2010.
/sanna

Saker att se fram emot

Jag och Idaho bokade ju en resa i veckan - till London. Nu har vi fixat boende också för 700 kronor per person/två nätter/två dubbelrum. Inte i city, ett medvetet val utan istället blir det gråa linjen, Willesden Green. Sjukt nice!

Gillar för övrigt att vissa hostel hypar allt som finns i deras lokaler. FRIDGE!!! AND DON'T FORGET - !!!ALARM CLOCK!!!!!!!!!!!!!!!! Herregud liksom, vem klarar sig inte utan en väckarklocka? Nej precis.

Sen har vi även bokat resa till hufvudstaden och drar upp den 17:e mars och drar hem den 20:e. Då ska vi försöka få till en middag med alla favoriter. Pepp pepp!

/sanna

Okeeeej?

Skulle skriva Rosengård SDF (stadsdelsförvaltning) men skrev istället Rosengård (STD). Sexually transmitted disease för er som inte vet det. För mycket engelska serier för mig va.

/sanna

Född prinsessa



Hittade den här bilden på en blogg som heter The Dream Walking Society. Åååh tänk att bo i det där slottet. Så många rum, så många gömda skatter och så mycket kul! Tänk att få springa runt och gräva i alla skåp och gömmor och gå på spökjakt och sova i västra flygeln. Ja, man skulle ha varit en sagoprinsessa istället. Jag menar titta bara!

Nej istället går jag här varje dag och jobbar och jobbar. Från och med nu har jag målet att skaffa mig ett slott. Kanske inte riktigt lika stort som det på bilden, eller jo förresten.

/Ida

Och så kom ännu en vecka

Idag är det måndag. Blir lite rädd ibland när jag inser hur fort veckorna går. Bara försvinner. Har svårt att hålla isär dagarna som liknar varandra rätt mycket. Oj, är det redan februari? Vad fan hände med januari?
Något som alltid gör att helgen kommer ännu fortare är WG's onsdagslunch. Då ses gänget och snackar skit, skvallrar om allas förvaltningar och typ... LIVET. Så jag längtar till veckans onsdag, komsi komsi. 
/sanna

London baby!

Har haft störda cravings efter London en tid nu. Senast jag var där var som ett stopp på min och frugans tågluff. Då bodde vi hos Frida och njöt av shopping och dekadens. Nu blir det lite annorlunda för jag och Ida ska åka dit en helg med.... *trumvirvel*... våra mammor!

Har aldrig riktigt rest iväg med morsan men nu får jag möjlighet att visa upp staden som var mitt hem där efter studenten fram tills jag flyttade till Piteå. Ska visa henne huset i Chelsea där jag levde livet som au pair, huset vid Edgware där jag var sambo med typ 7 andra, puben där jag mötte horor och hallickar dagarna i ända och sen Pride of Paddington där jag hade några riktigt galna och roliga månader. Sen alla smultronställen. Blir ju ingen utgång a la KOKO style, men det känner jag mig ändå för gammal för.

Resan är iallafall bokad och den 8 april drar vi. Ska bli riktigt roligt att få dra med mamma på lite äventyr. Vanligtvis brukar jag nästan alltid couchsurfa men tror inte våra mammor skulle uppskatta att sova på golvet hos någon främling i två nätter. Tips på boende önskas alltså!

Åh vad kul. Pepp pepp!

/sanna

Två bilder

På mitt sovrum som jag fick bo i på Kronovalls slott. Helt stört vackert. Varken jag eller min kollega Petra vågade sova själva i spökslottet så hon flyttade in och delade rum med mig. Men så fint, så fint.



Ikväll har dekadensklubben sitt första möte. Jag värmer upp med att dra iväg på en after work. Hej!

/sanna

Men jag drar iväg ett tag då

Imorgon ska jag åka iväg på internat med min avdelning till Kronovalls slott som ligger way off. Roadtrip nästa! Ska njuta av verksamhetsplanering, god mat och en champagnetur. Kommer bli asbra.
/sanna

Den kanske... eller den.... eller varför inte den?


Ska få köpa in en ny kamera till avdelningen och det är ju inte det lättaste. Lania, vad borde jag köpa till för objektiv? Blir en Canon 60 D, som man även kan filma med. Experthjälp tack hehe.

/sanna

Varför kommer inte helgen snabbare?

Jo, för nu är handbolls-VM över och då går vardagarna så djävulskt sakta. Får nostalgia lite (fan, måste sluta göra verb av allt) och tänka tillbaka på matchen Lotta och hennes vän kom ner för. Tre bakfulla jäklar som buade ut Kroatien och åt potatis för att fira segern. Det var grejer det.
/sanna

RSS 2.0