Jag ska inte låtsas.

Nej, jag ska inte låtsas att jag är oberörd nu när jag lämnar Malmö, för det finns så himla mycket jag kommer sakna. Eller många snarare. Dagen har varit helt awesome med en fantastisk frukost som vi fixade på jobbet, sen avslutningsfika för mig och Susann. Afterwork med Helena, Magnus, Fanny, Idaho och Jan-Peter. Sen kvällshäng hos Nils där även ena brodern Möllervärn (Erik) och Johan hängde. Och bästa frugan såklart. Toppen kväll, imorgon kommer det mera mera.

En vecka kvar.

/Sanna

Time has come

Imorgon arbetar jag min sista dag på stadskontoret i Malmö stad. Jag har bakat asgoda kanelbullar och en citronkaka till min hej då-fika. Men först ska jag och frugan bjuda på en lyxfrukost med äggröra, bacon, smoothies, hembakade scones och massa annat gott.

Det känns så himla bra och jag känner att jag har tagit helt rätt beslut att testa något nytt. Att städa undan och rensa mitt kontor, att rensa datorn, avsluta projekt och lämna tillbaka nycklar och passerkort - det är såååå dags! Har ingen aning om vad jag kommer göra om tre månader men vad fan, hur illa kan det gå?

/sanna

Eftersom jag fortfarande har svårt att förstå Magnus ibland.


Screaming Jay Hawkins


Sanna: Note to self

Få inte för dig att göra dumplings för första gången en måndag efter jobbet när du är trött och hungrig. Det kommer inte sluta bra.


Pelle nummer 1 och 2


Såg den här bilden på mig från Dalarö och kom att tänka på två viktiga Pelle som jag har haft i mitt liv. Pelle nr 1 var min trogna docka som hängde med på de flesta äventyr. Sen tvättade mamma honom en dag i tvättmaskinen och då tappade han ett öga. Men han var en favorit ändå.

Pelle nr 2 var min fisk. Hans livskamrat hette Nina. Jag och min bror var inte så bra på det här med husdjur, för det roligaste var att mata fiskarna och gör man det lite för ofta blir de tjocka och dör. Men det roligaste är att Lania hade döpt sina fåglar till just Pelle och Nina. Kreativiteten där alltså. Då var min syrra snäppet bättre. När hon var liten fick alla hennes leksaker sjukt speciella namn. Allt lät nästan ryskt och vi kunde inte uttala något förutom giraffen som hette Chikop. Vet inte vilka barnprogramskanaler hon fick in på sin teve hehe.

Dags att hitta Pelle nr 3 kanske.

/sanna

Ops

Googlade just "flytta till London". En följd av att jag just varit inne på en blogg jag följer där tjejen flyttat till London. Fick ett himla sug och någon gång kommer jag säkert köra något år där igen. Fast då handlar det om ett jobb som ligger lite mer inom mitt område, inte direkt så att Pride of Paddington är ett alternativ hehe.

Men nu peppar jag mest på att hänga i Stockholm ett tag och framför allt, New York! Vi närmar oss...

/sanna

Varde helg, och det blev helg!

Krävs inte mycket för att det ska bli en toppenfredag.
Den här fina fåtöljen kommer nog bli min.
Ida har bakat cheesecake som vi kommer avnjuta på dagens fika.
Idag har första avsnittet av Karl Pilkingtons An Idiot Abroads andra säsong kommit. Klockrent. Inte en droppe alkohol, bara slacker deluxe.
/sanna

På väg

Roadtripen till Bjärnum gick ju awesome. Det var grymt kul att få hänga lite med Lotta och Kira. Sen hittade jag även två snygga pinnstolar i vitt. Ser ut ungefär som den svarta här nedan. Sen hittade jag även en snygg byrå som jag såg senast jag var där. Gick på 350 kronor. Här i Malmö hade dessa saker aldrig funnits kvar men tacka vet jag små ställen långt ute i ingenstans.
Igår kom även flyttgubbarna och hämtade mina saker. Fick inte med allt för jag hade liiite mer grejer än jag berättat. Men vad gör det, nu är det viktigaste på väg iallafall. Dock har jag verkligen svårt för att det kommer hem folk till en och sliter, kämpar och bär ner mina saker fyra trappor. Allt medan jag står och försöker låtsas se upptagen ut och inte vara i vägen. Nästan så jag hellre hade ryckt in och hjälpt till. Men men, nu är det avklarat.

7 dagar kvar på jobbet! Pepp pepp!


/sanna

Äventyrsdags!

Vid lunch sätter jag mig på en buss och drar till Dalby. Vad fasen ska du göra där, undrar du. Jo, jag ska åka hem till Lotta och sen ska vi, hennes söta unge Kira och hund dra iväg på en liten roadtrip. Vi ska till Skattgömman i Bjärnum och kanske hitta ett och annat fynd.
Det är för övrigt det stället som jag, Lania och Ida hittade för cirka ett år sedan när vi var iväg och upptäckte Skåne. Ser inte mycket ut för världen men där inne händer det grejer.
Hoppas jag hittar något roligt. Dock har jag redan en massa fler möbler och lådor än vad flyttgubbarna tror. Oh well, det löser sig säkert.
/sanna

Gone baby, gone

Köpte ju en iphone för några veckor sedan. Ja, den har jag inte kvar längre. Hade jag själv tappat den så hade jag bara fått gräma mig över hur dum i huvudet jag är som tappar bort min egen telefon. MEN, igår var det en dude som snodde den när jag och Helena åt en obligatorisk falafel efter en utgång. 

Kommer verkligen ihåg att jag kände att han satte sig lite väl nära, varpå jag flyttar inåt på bänken. Då måste han alltså ha tagit telefonen ur min jackficka. Fy fan!

Gjorde en polisanmälan igår natt men de kunde såklart inget göra. Lite störigt med tanke på att jag konstigt nog testade att installera MobileMe veckan innan. Jag kan alltså se exakt var min telefon befinner sig just nu. Så, idag ska jag sitta och kartlägga vart den här människan rör sen, sen ska jag tala med min polis-kollega imorgon. Han ska fan ge tillbaka min telefon, sen ska han brinna i helvetet. Jävla skit.

Så ah, om jag inte svarar när ni hör av er så vet ni varför. Bra söndag.

/sanna

Brooklyn

Idag är det bara 3 veckor kvar tills jag och Helena sätter oss på planet och drar till NYC. Har inte hunnit peppa tillräckligt men det räcker med att se bilderna på vår lägenhet som vi har hyrt för att jag ska längta ihjäl mig.


Har efter denna bara två veckor kvar på jobbet. Sen har jag några dagar ledigt innan det är dags för att resa. Då jäklar blir det till att styra upp min guide. Finns mest restauranger på besöka-listan so far. Så skönt att ha klarat av alla tråkiga måsten, nu kan man bara njuta.

/sanna

Junk of the heart

Nu har The Kooks senaste skiva släppts. Lyssna kan ni göra här.

Back in the days

Gymnasiet alltså. Good times. Kul också att många fina fortfarande finns kvar i mitt liv efter så lång tid.

/sanna

Smygtitt

Här ser ni mitt nya vardagsrum och lite av mitt sovrum. På andra sidan sovrummet finns köket. Tror jag kommer trivas alldeles ypperligt. Lite möbler på det bara hehe.

/sanna

Fy fan vad ont jag har.

Ont i hela kroppen. Hade dock varit konstigt om över 30 vändor upp och ner för 4 trappor inte hade känts dagen efter. Vi flyttade alltså över till Idas nya lägenhet igår, så nu sover jag på soffan tills jag drar till NYC den 7 oktober.
Flytten tog 3 timmar men det gick förvånansvärt mycket bättre än jag trott. Tack och lov var Magnus bäst och kom och hjälpte oss.
Mina saker står fortfarande kvar i gamla lägenheten. Om allt går enligt planen så blir allt hämtat någon gång nästa vecka och blir uppkört till min lägenhet i Stockholm. Åh längtar!
/sanna


Vardagspepp

Världens godaste middag. Fina vänner. Bio på det. Följande komponenter = perfekt torsdag.
/sanna

Lite slott och sånt


Cameron Mitchell


<

Födelsedagsfirande hos Lindström/Ek

Idag fyller Idas pappa Anders år så vi hade middagsbjudning hemma hos oss igår. Bästa middagen. Sen kollade vi fotbollen som inte var den bästa. Här ser ni Ida som skriver födelsedagskortet.
I present fick han en roadtrip med oss. Vi ska ut på äventyr nu i september innan jag drar. Kanske käka lunch på något av alla slott, med andra ord pricka av ännu ett av alla djur på listan man envisas med att servera i en okryddad sås. Blir toppen!

Glad blev han iallafall, även om bilden inte visar hans "glädjechock".

Har ägnat dagen åt att kolla en massa friidrott och snart bär det av hem till Magnus för middag. Hej så länge.

/sanna

RSS 2.0