Han har rätt

Japp, Viktor var bra nog att veta vad restaurangen jag käkade på igår heter. Vi var alltså på Vapiano!. Så testa det om ni är i kvarteren. Lite tips till alla pitebor som ska dra ner hit i samma veva som jag åker tillbaka upp. Inte kul men jag har ju min fruga trots allt. Mmm, min fruga.

Ikväll - ingenting
Imorgon - allting?

Tjadå rå.

/S

Vinnaren är.... Sanna Lindström!

Yepp - så gick det faktiskt till ikväll när jag kammade hem vinsten. Jo såhär då...

Idag mötte jag upp Cissi och Sofie efter jobbet. Vi drog till en sjukt nice restaurang vid Humlegården. Kommer inte ihåg namnet men jag tipsar sen när C har uppdaterat mig.


Sofie till vänster och Cissi bakom ölen.

Någon som känner igen sig? Italienskt ställe...

Efter middag och öl begav vi oss till Nordic Light Hotel och minglade en massa och var glada. En formgivare inom praliner från Kiruna (hehehe) fanns på plats och man fick äta en massa choklad och dricka rödvin. Me like.

När vi kom till stället skulle man lägga ner sitt visitkort  i en urna (vi hade inga - DUMT! - så vi skrev på lappar). Sen drog de vinnaren och jag blev den lycklige. Jag vann... trumvirvel.. choklad. Ingen ny lägenhet eller segelbåt här inte.

Nu blir det two and a half men och sen sömn. Peace.

/Sanna

Lappland tur och retur inom en timme

Varför vill mitt huvud döda mig för? Jag som är en så god människa och bara jobbar och jobbar. Känner mig nästan som Askungen fast antar att det skulle innebära att Stefan är den onda styvmodern. Det stämmer ju inte riktigt.

Idag blev det lunch med Jossan och om jag är Askungen så antar jag att hon är mössen eller något. Hon verkar helt slutkörd så förhoppnigsvis blir det shopping och kanske utgång i helgen. Kroppen säger nej men hjärtat ja. Ett hjärta av party - det har jag det.

Nej, ska jobba järnet sista timmen nu får sen kommer Cissi. Det blir middag på någon restaurang med henne och praktikant-Sofie. Sen är det mingel på Nordic Light Hotel. Temat är Lappland. I'm coming home - typ.

Ciao!

/S

Vem är jag?

Ojoj OJ! Det var ett tag sedan jag bloggade sist. Svår sjukdom och struligt internet är anledningen till detta. Jag skulle kunna beklaga mig över hur jobbigt jag har haft det med hög feber, snor och hosta, men det ska jag inte göra. Nej sånt håller vi inte på med här i Norrland. På tal om Norrland så insåg jag just att jag drar härifrån om några dagar. Det ska bli kul att komma till Malmö, träffa Emily, Malin, päronen och kanske till och med Jensapensa. Jag hoppashoppashoppas att fugan ska få tag i en billig biljett och också komma ner och festa med oss. Det skulle vara helt underbart och det skulle göra livet till nästan helt perfekt!

Lite bilder från förra helgens tacomiddag och alla hjärtans dags-firande:


Dennis är sjuuukt mjuk.

Gustav The Bull.

Vi hade en fransman på besök.

Andreas visar Juha hur man masserar.

Titta! Olle utan skägg. Vet inte riktigt vad han håller på med på bilden ;-)

Andreas livar upp festen.

Gustav verkar må lite illa. Kanske av min närvaro?

Torben fiser under trappan. Det ekade inte.

Juha lämnade sina nycklar i snön och hämtade dem på hemvägen.

Ungdomsligist med farfar.

Så mycket kärlek!

Nu ska jag gå till kåren.
Puss på er!
/Ida

Dream a little dream

Idag saknar jag lite. Det måste man också tillåta sig att göra emellanåt för om man går och mår bra hela tiden så kanske man inte uppskattar allt fint som händer i ens liv. Så ja, jag saknar lite och längtar efter den dagen då jag inte behöver det längre.

/S

Pilutta dig

Idag är ingen bra dag. Mitt huvud håller på att döda mig och jag längtar efter att kura ner under täcket, kolla en film och äta lite godis. Yepp.

Igår var en mycket bättre dag. Snackade med Frugan, lunchade med Calle som är hemkommen från Bali och hade fullt upp på jobbet - as usual. Är ansvarig för att ta fram en massa objekt som ska vara med i en utställning. Temat är Alice i underlandet. Inte det lättaste att hitta grejer till alltså. Ge mig djurhuvuden!

/S

Bonde söker ro?

Igår möttes jag, Tilde och Cissi upp och tog en biltur ut till Tildes landställe. Det blev en lång promenad, underbart god middag och mys. Sen såg vi världens största råtta (jaja finns väl inga råttor där men en massa möss då) och då tog vi tillslut vårt pick och pack och åkte hem - två timmar i mörker och snöstorm. Jojomen. Men sjukt roligt var det iallafall.



Ånga Gård som Tildes släkt äger.


Alla familjer har sin egna bostad och vi tog över detta huset i knappt en dag hehe.

Cissi tar bort bajs från soffan. Råttornas alltså.

Det fanns hästar.

Och en massa is.

Jag saknar min fruga.

Elden var inte riktigt på vår sida.

Nu ska jag fortsätta njuta av min söndag för imorgon är det back to work som gäller. Peace.

/S


Inget verkar förvåna er

Verkar inte som att någon tyckte det var konstigt att en man i en plastbubbla fanns med på ett av korten från min tripp till uppsala förra helgen. Ni kanske har börjat anse att sånt tillhör helgens festligheter men jag skulle ändå reagerat. En man i en bubbla som färdas över en publik... inga konstigheter eller vad? Känns ändå rätt bra - allt går an för er liksom.

Mannen i bubblan-kortet är från en konsert med Flaming Lips. Nu vet ni det.

/S

ps: nu får ni inte tro att jag inte vill festa med en man i en plastbubbla. som jag drömmer - om ni bara visste. ds

Sanna på rymmen

Yepp, i helgen blir det ännu ett äventyr men nu skiter vi i Uppsala och det röjiga studenlivet. Mm, you heard me (har ni tänkt på att mm låter medhållande men om man råkar skriva mmm så kan det nästan bli lite kinky beroende på sammanhanget, med risk för feltolkningar alltså. Typ - såg du hans pappa med tre bröstvårtor. - Mmm. Helt annan betydelse). Just saying.

JO, istället blir det alltså gummistövlar, hästar och hästskit (går väl hand i hand I guess... inte direkt lukten av häst man kopplar till djuren utan bara deras skit. Då kan man fråga sig hur en häst egentligen luktar... liknande som ett korthårig hund kanske?Och varför luktar skiten likadant, alla käkar väl inte samma grejer?)...vedhuggande, filtar, mys, lite vin och sällskapsspel.

Can't wait. Utflykt nästa!

/S

Yo bitches and butches

Igår hade vi vernissage för Fuldesign och deras utställning. Galet. Dragspel, människor i folkdräkter, en massa öl och en dude i damkläder (folkdräkt) och högklackat som gick runt och söp ner folk med sprit. Som det ska vara med andra ord. Lägger upp bilder sen.

Sitter och är "vakt" för galleriet för tillfället. Känner mig bra sådär och längtar sjukt mycket efter en sovmorgon.Nu ska jag fixa lite fulmonster - och då menar jag inte Moas underbart söta unge som hoppar runt i utställningsfönstret just nu.

Men tja då.

/S

Fuldesign

Hej hopp alla mina glada vänner! Jag mår tipptopp och livet är underbart. Pengarna rullar in som aldrig förr och jag börjar få en riktigt snygg bränna nu. Det är nästan så det börjar bli för varmt här i hufvudstaden också. Nästan så man önskar att solen försvinna lite emellanåt. Och hörrni, veckan ros går nog till SL. Så himla konstigt att lokaltrafiken alltid håller sina tider! Vi lever i härliga tider, mina vänner.


Men for real då, Fuldesign äger och ställer ut hos oss nu.

Pysselhörna.

Pressfrukost.

Den svenska folkdräkten i en uppdaterad version. Sjukt stora bröst - det kanske inte ni ser men vi har alla förundrats över dom idag. Tydligt var dockan från Tradera ny så inget snusk har ägt rum. Jag tipsade dock gruppen att kolla filmen Lars and the real girl hehe så det kanske kommer.

Jobba var det ja.

/SAnnA


Living on the edge

Yepp, det är precis vad jag gör just nu. " Bäst före-datum hittar du på plasten". Plasten är borta. Jag lever lite farligt, för jag menar... blir russin gamla liksom? Dom kan väl inte bli äckligare än vad dom är?`

/S 

Run away with me

Fan alltså. Jag vill rymma. Nu. På en gång. Bort från mörka Sverige och bort till spännande, exotiska platser med galna människor och nya intryck. Coola band, gratisspelningar och en jävla massa afron.

/S

Dom kallar oss mods



Jag har börjat titta på den klassiska dokumentärtrilogin av Stefan Jarl som heter Dom kallar oss mods. Jag såg den första filmen som är från 1968 igår - jäkligt bra! Den skildrar ett gäng unga stockholmkillars tillvaro i utkanten av samhället, däribland Kenta och Stoffe. Tycker ni ska se den, do it!



/Sanna

Party people

Grym fredag i Uppsala med tjejerna. Musik från 60-talet blandat med Kanye West etc. Dansa pyramiddansen med världens tönt i ett bibliotek med andra galna studenter runt omkring mig... inte mycket kan toppa det.




Igår var jag till galleriet och plockade ner utställningen tillsammans med Sara = jag är ledig idag! Denna vecka blir det alltså ny pressfrukost och vernissage för en ny utställning av Fuldesign. Awesome.

Till helgen blir det nog en utflykt till Tildes herrgård på landet. Jojomen.

/Sanna

Annars då?

Det är lördag. Jag sitter och pluggar. Det gör nog inte du,

/S

Karaktärlös?

Finns det ett ord som heter så? Tror inte det. Nu har jag i alla fall uppfunnit det. Jag känner mig lite så just nu, men det gör ingenting. Det ska nog ordna sig till slut. Den stundande resan söderut ska nog göra mig gott tror jag. Ikväll blir det en massa tacos och lite öl. Dags för det nu.

/Idaho

För att jag kan

Nej, nu har jag tröttnat på storstaden så jag beger mig bort från stressen, människorna och beger mig istället till Uppsala. Hö hö (a la Lania-skratt).Jag sitter nu redo på jobbet, väskan packad och en full kasse från systemet - så nu väntar partey på någon nation och middag med tjejerna.

Peace.

/S


Belöna inte fjäsk, säger han

"Den duktige fjäskaren är subtil och det kan vara svårt att avslöja honom. Eller henne. Fjäskare av det motsatta könet är svårare att upptäcka eftersom vår inneboende vilja att vara attraktiva och sexiga är så stark.

Om någon säger att jag är en bra chef sväljer jag det eftersom jag gärna vill vara en bra chef. Om en kvinnlig medarbetare säger det slår det också an andra strängar , jag känner mig viril, trygg, manlig och attraktiv. Och då ska det mer till för att jag ska slå bort den känslan. Jag vill ju vara manlig och viril och attraktiv. Ta inte ifrån mig den känslan!"

Ur boken Att leda kreatörer.

Alltså ärligt, vem är den här snubben?!?

/S

Just for the record

Älskar att det är jag som får bossa över musiken här på kontoret. Det är bara min musik dagarna i ända. Förutom att jag får lite onda blickar på mig från Stefan när musik i stil med Dungen går på. Då tittar han bara på mig, suckar och muttrar tyst "Du och din knarkmusik".

/S

ps: Ni la märke till ordvitsen va? Just for the record hehehe. Kanske dock inte kan klassificeras som en ordvist eftersom det egentligen inte fanns en poäng. Bara en anspelning på den kommande texten. Typ som en rubrik ska göra. Så ja, egentligen var det väl bara en bra rubrik jag satte och ingen ordvist. Fan då. Jag gör som Juha, jag slår ordvitsen på käften! ds

Elefantbajs 2000

Alltså, vart kommer det ifrån? Elefantbajs 2000... Hm. Är det NileCity? Säg till om ni vet, kan ju inte gå runt och säga såna saker om det kommer från något otrevligt. Har en aning om att det är Greger i Porrbutiken som efterfrågar den filmen men är ej säker.

Anyway. Går inte att vänsterjustera så det får så ut såhär. Igår var jag på pressvisning hos Indiska (Modevecka nr 2 vet ni). Såg inte något som var direkt spännande eller banbrytande men några klänninar kommer nog inhandlas till våren.



Fattar verkligen inte. Inte då, inte nu och inte sen heller. Usch.

Om du gillar mig kan du väl köpa den här hängmattan åt mig? Please, please.

Jobb ja. Telefonintervjuer nästa.

/SANNAHOHOHO

ps: du som tänker köpa mattan till mig, bifoga gärna ett träd också. ds

Så mycket snö

Sitter och lyssnar på alla Whitney Houston-låtar i hela världen. Den kvinnan kan sjunga! (För er som inte redan visste detta). Det var meningen att jag skulle plugga ikväll, men jag tror att jag skjuter upp det till imorgon. Man måste ju hedra Whitney. Lania och jag har bestämt att vi ska spela in Damien Rices låt 9 crimes någon gång. Jag hoppas att det blir inom en snar framtid. Det skulle vara spännande. Mitt förslag var att göra en discotappning, men Lania var inte så pepp på det. Synd.


Såhär ser det ut i Piteå. Jävla snö alltså!

/Idaho

Stockholm goes Hollywood... eller?

Ibland är det ju SÅ HIMLA underbart att bo i huvudstaden så man får skymta lite otroligt kända människor. Människor som man ser upp till som verkligen har bidragit till med något unikt, något som har fått mig att se världen ur ett helt nytt perspektiv. Titta bara vilka stjärnor jag såg igår på väg hem:


Tobbe trollkarl!!! Rätt kort i verligheten. Ingen magisk stav heller.

Samuel Fröler - Min crush från mina yngre dagar då Skärgårdsdoktorn var THE serie.

Och icke att förglömma; lille Robert Perlskog såklart.

Funderar på att börja med en sån där kändisrunda, tjäna lite extra cash ni vet. Asiater verkar ju rätt kåta på allt som har med guidade turer att göra. Projektplan nästa.

Peace.

/Sanna



Älska kurslitteratur!

"Med tystnad kommer osäkerheten och den kreativa förmågan blir sämre, om den överhuvudtaget finns kvar. Vad är lösningen?

Kritik. Ge feedback. Helst beröm naturligtvis, men även dålig feedback är bättre än ingen alls. Det är som med sex. Dåligt sex är fortfarande ganska bra och definitivt bättre än inget sex. "

Ett utdrag ur boken Att leda kreatörer av Johann Zollitsch.

I guess att jag bara borde plugga vidare då. Kommer nog bli en bra litteraturanalys det här.

/Sannaho

Sanna goes Uppsala

Back in Stockholm. Utflykten till Uppsala var jäkligt rolig. Så himla rolig att Tilde lämnade sin tandborste och jag min sovsäck för att dra dit igen nästa fredag. Oh yes.


Jojomen, alla vet ju att man cyklar i Uppsala. Annars är man lite mobbad. Sen tar det en kvart att gå till allt - vart du än är. Tycker det är skitskumt för man kan ju inte vara i mitten hela tiden. Ska vidare utforska det där. Var ju tvungen att skryta med att Piteå var Sveriges cykelstad typ 2006. Det lever vi ju faktiskt på än.

Tilde fick ha haklapp på sig.

Tilde och Wham var glada för dom hade hittat det perfekta kisstället.

Vi drog till Velvet och jag fick höra lite grymma låtar att dansa till.

Cissi och Karin skakade rumpan dom också. Ölen kostade 25 kr!!! Helt galet bra.

Tilde goes silja line- reklamen.

Parken var inte dum inte.

Tror inte folket läser bloggen för annars lär jag väl få bannor för denna bild där alla ser sjukt bakis ut. Men iallafall, drog på ett väldigt mysigt fik och åt världens godaste mackor och drack varm choklad. Sen lämnade vi Uppsala.

Har ju inte varit i Uppsala förut förutom för att bada på deras äventyrsbad. Sån mysig stad med alla gamla byggnader och att det är studenter överallt är ju inte helt fel. Dock kunde jag känna av lite av stockholmsviben och det flyr man ju gärna ifrån ibland. Därför är det perfekt med studierna i Piteyo men att man ändå kan få testa på stuedntlivet i Uppsala också. Idag är jag ledig och solen skiner för första gången på en månad typ. Så hejdå!

/Sannaho



Allt går åt helvete ändå

Ännu en helg i Pite. Behöver väl egentligen inte säga så mycket mer.


I fredags blev det middag med Dennis.

Juha posar med vin.

Men det var inte så kul. Gick hem och kollade American idol istället.

Fikaaaaaaaaaa.

Massa mat. Mat är bra!

Alla världens chilinötter.

Juha har äntligen börjat odla musche!

Konstig bild.

Precis innan fullträffen.

Bra bild. Bara bra.

Har bestämt mig för att åka ner en sväng till Malmö i början på mars. Funderade på Stockholm också, men det blir nog inget med det. En vecka i Malmö kan nog göra själen gott, även om plånboken inte blir så glad. Jag vill åka nuuuu. Nu nu nu!

/Idaho

GENITALIA!



/ Idaho

Adios amigos!

Snart drar jag till uppsala med Cissi och Tilde för att joina Wham och Karin för en massa röj. Ikväll spelar nämligen Parken och jag ska fira ännu en avklarad arbetsvecka.


Foto: Rockfoto.nu

Hade dock en asskön dag igår på jobbet när jag satt ute i Galleriet. Berättade om utställningen för lite besökare och värdinna är ju något vi från upplevelse kan vara. Pluggade och lunchade med Jossan. Fredagsöl på jobbet och sen däckade jag vid elva eller något på kvällen. Peppad inför ikväll alltså.

Föresten - jag förstår verkligen att jag är fel ute nu. Jag berättar mer om det i bakistillståndet på söndag. Om jag överlever tågfärden hem vill säga.

/Sannaho


Antifetma-hjälten?

Sjukt äcklig italienare eller något gubbigt sliskigt som började snacka med mig och Jossan igår föresten. På minglet bjöds det även på små choklad/kaffemousse nämligen. Typ en sked i varje glas.

Vi tog en varsin (jag blev dock sjukt besviken - det värsta som finns när man tror att det är choklad så visar det sig vara kaffe. Fy fan!!!). Denna man kommenterade då att det innehöll en massa kalorier och att de må vara två njutningsbara tuggor men att det sätter sig på arslet typ.

What the fuck man? Svårt att veta om det var ett sätt att ragga eller bara försöka sig på att pika oss.

Jaja, var väl inget mer egentligen men dude - inte smidigt.

/S

"Dessa jävla kvinnor - alltid ska dom särbehandlas"

Jojomen. Full rulle i vanlig ordning de senaste dagarna. Möbelmässan fick ju angenämnt besök i form av mig under onsdagen. Hittade praktikant-Kajsa så jag hängde med henne hela dagen. Skönt med lite sällskap i min egen ålder.


Den här dansken försökte demonstrera hur "lätt" man kan pumpa upp den här stolen. Gick väl inge vidare hehe.

Blommig stol.Börjar man bli lite gammal eller... min tanke var bara hur dammigt det måste bli i varje blomblad.

Yeah, äntligen lite färg!


Ida, en sån här borde vi ha! Sjukt mycket disco.

Sen igår kväll drog jag med Josefin till lite mingel för Officeline och Monica Försters stol. Det är världens första stol som är gjord enbart för kvinnor (kvinnliga män?).

Vi drack cava och tittade på svarta ballonger i taket. Sen gick vi hem.

/Sanna

The slave is in da house

Sitter i galleriet och försöker plugga in lite saker om utställningen vi har. Imorgon kommer jag nämligen vara själv här, medan Sara är på möbelmässan. Får försöka vara charmant men branschfolket kan ju ofta sina saker. Var en dansk inne här  idag som försökte konversera med mig. Funkade ju mindre bra. Iof var det en korkad fråga. Klart det är en matta liksom, vad skulle det annars kunna vara?

Lunchade med fröken Sofie och snart kommer Josefin hit till galleriet. Blir lite thai take-away + öl och sen ska vi på något mingel. Uppsala är kirrat och klart för övrigt. Exciting!

/S


Jag vill ha sommar!

Det snöar och blåser jättemycket och det är -11 grader. Hur kul är det??

Började därför kolla igenom bilder från sommaren som gick och längtar så sjuuukt mycket till sommaren som kommer.


Gränden i Malmö.

Födelsedagspicknick på Ribban.

Falsterbo.


Västra Hamnen.



Höööö.

Möllevångsfestivalen.

Sen blev jag attackerad av alla myggor i hela världen så fort jag kom tillbaks till Piteå.

Bara några månader kvar. Kanske ska plugga lite mer nu.
/Ida

One more thing...

Sa ju härom dagen att jag var lite statist för en bild till Metro. Idag kikade jag alltså fram på en bild och artikeln kan ni läsa här. Två veckor i huvudstaden och redan kändis. Lite trött i handen nästan efter allt autografskrivande idag. Funderade på färdigtryckta idolkort - samma stuk som hockeybilder alltså. Fast bara på mig såklart, i olika utstyrslar.

Shit vilken idé. Kan ha det som visitkort till och med. Har ju gått och bekantat mig lite med en Sara som är boss för mötesplatsen Stockholm (en av 8 städer som är noder i Upplevelseindustrin). Fick hennes visitkort och lovade att höra av mig och hon borde fått ett sånt idolkort, med mig som bondmora kanske. Eller basketspelare.

Anyways, nog inte riktigt min nisch det där eftersom jag har lärt känna hennes praktikant och vet vad hon får syssla med. Med som sagt, nätverka är a och o inom vår bransch. Får välja sina objekt bara, alla kan man inte nyttja. Hm.

Happ.

/Sannaho


Check In

Igår - pressfrukost på Birger Jarls Hotel för Check In. Passade på att ta lite bilder på formgivarnas montrar innan invigningen.



Träffade en tjej som hette Sanna Lindström. Coolt som fan. Lite synd bara att följande konversation ägde rum:
Hon: Jag har aldrig träffat någon som heter exakt likadant. Vi kanske är släkt?
Jag: Haha, troligt (obs ironi). Men i vilket fall som helst så är det utan tvekan väldigt trevligt att tillhöra en sån ätt som den Lindströmska.
Hon: Vaddå, är du släkt med kungen?

Bilden ovan är för övrigt hennes monter som representar kaoset i hennes och kollegan Matildas huvud. Jo tack.


Inspirerad av gamla bortglömda hus.


Min favorit var utan tvekan Daniel Franzén och Marie.Louise coola paraplylampa.


Sen hade vi vernissage på galleriet. Mycket öl och japaner. Sen kom Tilde och Cissi som jag bjudit med till Check In. Vi drog dit och tittade runt, minglade och drack lite gratisdrinkar. Väldigt trevligt. Fröken till vänster är Sofie som är en ny bekant.

Det var igår. Sen kommer idag.

/S

Hata avsked

Emily drog till Malmö idag. Inte alls kul faktiskt, eller det är ju kul för henne för att hon ska vara med om en massa kul äventyr, men avsked är fan inte det bästa. Kändes som att vi väntade in i det sista med att göra det. Nej usch, inte alls kul. Men det dröjer inte så länge innan vi ses igen.

Förutom det så är jag lite småsjuk. Hade världens frossa i natt. Kändes som att det var rummet som skakade, men insåg eter ett tag att det var bara jag. Hoppas verkligen att det försvinner snart. Sanna! Jag ska på din chefs föreläsning den 23e. Kommer du till mig då eller???


Popo toto! (Eller hur det stavas)

Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen igen. Fan vad tråkigt det är med feber.
/Ida

Stockholm Design Week, baby!

Så var veckan igång då och vilken start. Jag är redan helt slut och det väntar bara fler roliga saker utöver det jag fick göra idag.

Har lunchat med Josefin, varit till en designbyrå och hjälpt till med presskit, hämtat en massa öl på systemet och sen varit på dessa tillställningar med the gang a la Trendgruppen:


Vi tog taxi till Malmstens. Vin, wraps och lite nya möbler.
Dom: Åh, titta hur man har fått fram den gröna naturfärgen i knapparna och hur underbart de kompletterar bordet som går i samma nyans.
Jag: Åh titta! Knapparna ser precis ut som non stop! (med sjukt exalterad röst).


En stol för 55 000 riksdaler... Annars då?

Sen gick vi vidare till Svenskt Tenn där Jonny Johansson, Acnes grundare, ställde ut. Champagne men dock inte lika bra snacks. Moa var glad ändå.

Jag blev kär i en pall.

Efter det drog vi till Offecct. Minglade lite och sen försvann jag hem och nu bävar jag mest inför att behöva gå upp äckligt tidigt imorgon. Pressfrukost på Birger Jarls Hotel och sen vernissage hos oss på Designgalleriet på kvällen. Har skrivit upp Tilde, Cissi och Jossan sen för kvällen på Birger Jarl där en massa formgivare ställer ut.

Jag hjärta festligheter = Jag hjärta gratis dricka.

Puss!

/Sanna


Min vän Juha


Det ser värre ut än vad det var.

Bilden beskriver helgen bra tycker jag.
/Idaho

Och helgen måste ta slut

Sitter och lyssnar på Veronica Maggios skiva Och vinnaren är... Riktigt skönt med lite svensk, enkel pop. Mer av sånt kanske det blir till helgen då jag nog i sällskap av Tilde och Cissi ska bege mig till Uppsala för att hälsa på Wham och Karin. Familjen spelar nämligen på deras Kår och ja säger aldrig nej till dansant musik.

Gårdagen då. Drog hem till Tilde på Reimers. Drack och snackade skit. Drog vidare till Spy bar... eller var det sturecompagniet (jo, ni läste rätt - sanna goes stureplan). Var nog inte riktigt så pepp som jag borde ha varit men det kan nog bero på att jag tappade bort mitt sällskap. Suprise.

Mötte istället upp Daniel (also known as "musiklärarn") och hängde med honom. Grym kväll ändå men i bakhuvudet har alltid den kommande veckan funnits. Alla måsten och pressen om att jag fortfarande inte har tagit tag i distanskursen. Pallar inte.

Imorgon ska jag hämta 400 öl på systemet. Får se hur det går.

/Sanna

RSS 2.0