En bra dag

Ah, det har varit en sån dag idag. Var på äventyr till Rosengård för att intervjua deras personalchef på stadsförvaltningen. Gick av vid fel busshållplats så jag irrade runt lite men tillslut hjälpte en gammal tant mig att hitta rätt. Intervjun gick asbra och imorgon bitti har jag min sista.

Sen ikväll kollade vi Zlatan göra två mål för Barcelona mot Arsenal så ah, life is good. Förutom dårå att jag är stressad över saker som ah.. jobb, bostad... ni vet såna där saker som inte betyder något alls för min lycka i tillvaron. Men jag överlever.

/Sannaho

Seriöööööst!

Åh herregud! Jag hade världens mest skumma mardröm inatt. Jag har nog aldrig haft sån ångest efter att jag vaknat efter en mardröm förut. Jag drömde i alla fall att jag var på en herrgård dä jag bodde. Men jag ville åka därifrån mitt i natten och gick till mitt rum för att packa ner mina saker. När jag kom till rummet delade jag tydligen rum med min barndomskompis och den koreanska duden från Lost (Yin eller vad han nu heter). De låg och sov och jag satte mig på golvet och började packa. Helt plötsligt ser jag hur någon står bakom mig. Då är det Yin som har blivit helt koko och när jag vänder mig om så slår han mig så hårt att jag faller till marken. Jag sätter mig upp igen och är livrädd. Då ser jag att han håller i en kniv och han snittar mig i handen först och sen i låret. I det ögonblicket går det upp för mig att jag ska dö. Sekunden senare vaknade jag.

Fy fan. Jag kunde inte somna om. Låg som en boll in mot väggen i sängen och försökte få mitt hjärta att slå lite saktare. Allvarligt. Ge mig ro. Jag gillade ju koreanen förut liksom. Han hade ju inte gjort något fel. Fan, så jävla fail så det finns inte.

Jag orkar inte plugga mer. Har suttit hela dagen. Fan vad bra man kan vara om man bara vill. Tänk om man bara hade lagt ner lika mycket tid under resten av tiden som man har pluggat. No regrets, men ändå. Jo fan lite regrets ibland, mest för samvetet.

Shoutout till Jossan som också ska åka till staterna a.k.a amerikat a.k.a the US of A, fast inte samtidigt som oss utan i sommar. Hon ska dessutom ner till Florida och skaka rumpa (hoppas jag). Alla borde skaka rumpa i Florida. Det känns som ett skaka-rumpan-ställe. Men ah KUL jossan, kom hit innan du drar hem sen vettja :D Vi borde fira våra födelsedagar ihop, i en trampebåt i Malmös kanal. Det låter väl skoj. Sanna får sitta bak och häva undan alla fiskmåsar och andra odrägliga fåglar som kan tänkas attackera oss under vår tur.

Bra plan. Glad. Nöjd.

Stolt.
/ida


OMG

seriöst, såg sista avsnittet av dexter. whyyy? whaaat? orka vänta till i höst på säsong fem. *dör lite*

/Sanna

Mera fail från helgen

I lördags kom Aden och Josse förbi och det spelades lite spel och sånt. Sen drog vi hem till min kompis Marias vän som hade post födelsedagsfest(alltså inget tema, sjukt dåligt tema i såna fall. Nej hon hade redan fyllt år). Sjukt nice med en massa trevliga personer. De andra drog hem och jag hakade på Maria och några till bort till något industriområde där det var en massa svartklubbar. Kändes så INTE Sverige men det var lite spännande. Sen blev det fail för det gick inte att komma in. Men det spelade inte så stor roll för jag hade askul ändå.

Sen kom jag väl hem här runt halv fem eller något. Går in i hissen, en dude går in i hissen. Han går av på 1an. Jag råkade komma åt både knapp 4 & 6 vilket jag inte inser, så jag råkar gå av vid 4:an av misstag och börjar öppna dörren som inte är min dörr. Kommer på mig själv och springer in i hissen igen. Men då åker den inte upp, nej då åker den ner till 1an och då kommer samma dude tillbaka in i hissen.

Han- Så du är kvar här du?
Jag - Ja, jag är ju det. Den ville inte riktigt.
*Han går ut ur hissen igen*
Han - Ja men lycka till då!
*dörrarna stängs*

Jag var inte ens full så det var bara ren otur. Hatar verkligen hissar. Fast jag borde hata trappor mer eftersom jag är rätt lat. Så ah, vi lämnar det där.
/S

Dagens fail

- Hej, jag tar en varm choklad, tack!
- Vill du ha grädde också?
- Ja, tack!
*råkar ge honom en varm choklad med turkisk yogurt*
*noterar att gräddklicken som inte är grädde sjunker sjukt fort mot botten*
*serverar den varma choklad med grädde som inte är en varm choklad med grädde*
*gästen noterar misstaget... till min besvikelse*

Kommer ni ihåg år 2005?

Jag och Lania: Anton! Vi flyttar till England snart, du borde fixa en avskedsfest!
Anton: Okej. Avskedsfest it is.

Fast det blev ingen avskedsfest i dess traditionella bemärkelse. Det blev en halv maskerad. Men så kul det blev. Masmo byttes ut mot Nynäshamn i slutändan och sen spelade vi pingis i regnet i flera timmar. Bra kväll där år 2005.
/Sanna

Det här med att bestämma sig.

Just nu knakar det så mycket i mitt huvud att jag inte kan sova om nätterna. Jag bara tänker och tänker och till och med drömmer om det. Uppsatsen har trängt sig in så långt i skallen på mig att jag tvivlar på att den någonsin kommer att krypa ut igen. Stressen och ångesten övar att inte veta exakt vad fan det är jag håller på med börjar ta ut sin rätt. Saken blir inte bättre av att jag inte kommer kunna få handledning på evigheter heller. GAAAAH!!!

Idag har jag åtminstone gjort lite nytta. Jag har varit ute i vårsolen och det kändes nästan som sommar. Helt underbart! Jag har dessutom hunnit med att göra en deltagande observation till uppsatsen och tagit en tripp till IKEA. Till min och frugans stora förtvivlan hade de inte en endaste liten pastaslev i stora stora IKEA-byggnaden. Men vispar det fanns det gott om. Synd bara att jag inte behövde en visp dårå!

Nu ska jag försöka plugga och få lite ordning på mig själv. Jag behöver seriöst mental träning. Min hjärna pallar inte mer!

/idaho


Precious

Åh fy fan, det där var rent ut sagt hemskt. Var precis på bio med frugan eftersom den ligger så bekvämt på andra sidan gatan hehe. Vi såg Precious som handlar om en ung tjej som råkar ut för alla hemskheter som man kan råka ut för. Den var riktigt hjärtskärande och fick mig att vilja jobba enbart med meningsfulla saker - SOM ATT HJÄLPA MÄNNISKOR! Vad fan ska man marknadsföra jävla produkter för när man kan göra skillnad?

Jakten på vad jag ska göra av mitt liv fortsätter... Se filmen hörrni!
/Sanna

Det här var ju sött (tjejen är min favvo)


hit och dit

Ibland får jag lite London-cravings. Men nu har jag kommit på den geniala idén att lyssna på BBC Radio 1 på internet... tog några år att komma på det men bättre sent än aldrig. Åh, britter.. en sån ska man ha.

Har idag pluggat, varit på personalmöte och ölat lite med några kollegor. Känner mig lite smått seg, lite matt och inte så pepp inför det här med att leta jobb inför hösten. Blir jag kvar i Malmö? Blir det NY? Blir det Stockholm? Uuuh, jag vet inte. Ibland tycker jag det är en grym känsla att känna att jag kan göra precis vad jag vill. Men sen kommer andra dagar då jag undrar vad fan jag faktiskt vill. Men det är tråkigt att tänka på så det slutar vi med genast.

Inget svar från David Letterman än, ger gänget några timmar till men imorgon påbörjas fas 2!

/S

Oj, två musiktips på en och samma dag

Var tvungen, Laura Marlings nya skiva I speak because I can släpptes idag. Förra skivan är ju soundtrack till min och frugans tågluff. Ni kan lyssna på nya skivan här.
/S

Dagens musiktips

Åååh så bra och vem kan inte gilla den videon?!
/S

Operation: få biljetter till Late show med David Letterman är härmed påbörjad

Hey Dave and your fellow TV… people!

We are Sanna and Ida from Sweden. You know, the little country with all the meatballs, polar bears on the streets… the country that forces you to build your own fucking furniture. Yeah, that’s Sweden for you.



So here’s the deal, we are coming to New York to finally get the chance to eat a donut. And since Dave and we share the hate for animals in clothes and also his fascination for floating objects, we would totally appreciate the opportunity to sit in the audience for the Late Show.


We will not give up, so we recommend that you fulfil our wish (by the way, this is not a threat – we know how you Americans are). Remember those 16 years it took for you to get Oprah on the show, don’t let us wait that long. We would LOVE to visit your show on one of these dates: 23rd of April – 6th of May.

So Dave and your fellow TV… people… this is your chance to show your Swedish fans how much you love them. Don’t let our nation down.

 

Peace.

/Sweden , represented by Sanna and Ida
Vi får se om vi får något svar. Om inte så börjar vi med hoten. Nä skoja bara. Men blir fas två aktuell. Den är inte att leka med. /S & I

 


Kväll och fredag

Yes, allt som jag gillar på en och samma gång - lucky me. Ikväll var vi ute och åt på restaurang med Ida och hennes föräldrar. Grymt mysigt. Sen blev det pensionärs-TV och lite gitarr och sång på det med vattenpipa och ett vinglas öl (vi har typ 12 vinglas så allt dricks lyxigt här hemma - startar varje dag med ett vinglas juice). Hennes föräldrar var ju inte med på det sista dårå, hade dock velat se dem sitta och gå all in på pipan.

Helgen kommer bjuda på jobb och plugg. Men nästa helg, då planeras det utgång a la mainstream. Vi som tränar nu förtiden kan väl alla låtar som bajs-NRJ eller vad det nu heter spelar. Rix kanske? Aja, indie-galendans vs juckamotvarandra-galendans. Blir ju kul!

Nu ska jag läsa lite Flow av Mihaly Csikszentmihalyi. Intervjuade en dude i veckan som namedroppade honom bara sådär. Cool kille, efter fyra år kan jag fortfarande inte uttala hans namn.

/sanna

Ååååh det måste vara för bra för att vara sant!?!

En klump i magen. Väntar här hemma på Ida som är iväg och jobbar. Kan hon inte komma hem snart så jag kan påbörja operation övertalning. Det måste gå!!!

Önskar att jag hade något roligare att berätta

Hejsvej. Förkylningen som jag har haft typ senaste veckan är på väg att försvinna nu äntligen! Jag har kommit igång med uppsatsen på riktigt och de senaste 3 timmarna har jag faktiskt lyckats jobb helt disciplinerat och ostört. Jag som såååå lätt tappar fokus och hellre kollar någon serie eller stör Sanna har faktiskt tröttnat på det efter en veckas serie-tittande (har gjort annat också men min dödliga sjukdom har tvingat mig att ligga i sängen och tycka synd om mig själv).

Jag börjar faktiskt lite smått tro på att det finns ett ljus i tunneln. Bara liiite smått orolig för mina intervjuer och om de verkligen passar mitt syfte. Jag vet det här är säkert sjukt tråkigt att läsa om, men jag har fan inget annat på G i livet just nu. Mamsen fyller år på fredag, det är ju kul i alla fall. Restaurang-mat MUMS! Vitlöksbröd MUMS!

Jag efterlyser organisation från upplevelseindustrin som samarbetar med organisation utanför upplevelseindustrin eller tvärtom!

Nån som vet någon??

Nu lägger jag fan ner skiten för idag. Jag ska jobba imorgon. Tiiiidigt. Att gå upp halv 7 på morgonen är inte okej alls, fast sen när man får lönen så är det ju definitivt det bästa som finns. New York, tänk New York Ida! Det är ju så snart så att jag får stressångest hela vägen ner i tårna, men det löser sig. Om jag bara kan få gjort mina intervjuer så kanske det känns bättre sen. Kunde jag inte ha valt ett enklare ämne?!!

Åh så less på det här, fast ändå inte. Ambivalent någon?

Godnatt!
/ida

Flyt vs oflyt

Flyt:
- intervju med informant nummer två - check
- informant som vill anställa mig - check

Oflyt:
- 800 kronor enkel resa för att åka upp till Piteå - check
- tvingats streama barcas match med spanska kommentatorer för jäkla bajsdigitaltvkanal+någontingsånt har köpt rättigheterna att visa champions league - check

Antar att flytet och oflytet tar ut varandra. Folk undrar vad som händer i helgen (nej det gör de inte för jag känner typ ingen här) men jag berättar det ändå. Jag ska plugga - årets händelse. Nej MEN jag och Ida ska bli bjudna på middag av hennes föräldrar på fredag. Älskar att gå ut och äta a la sydafrikanskt manér. Råkar ni befinna er i Kapstaden så ska ni bege er bort till ghettot och äta på Panchos, himmel i min mun *dreggel*

Nej, lite mer transkribering och sen sovdags. Har en intervju med personalchefen på miljöförvaltningen tidigt imorgon. Duktig tjej. Hejdå.

/S

Hur coolt är inte det här då?

Min farsa för... ah rätt många år sen. Ser väl iof likadan ut fast med rakare tänder och mindre år. Undrar om man hade gillat sina föräldrar om man träffat dem i deras yngre dagar? Intressant det där.

På tal om något helt annat så har jag idag varit och genomfört min första intervju till d-uppsatsen. Gick asbra, har träffat honom förut i ett annat projekt (fan vad jag har hunnit med sen jag flyttade hit). Superateist och kom hela tiden in på alla onödiga saker som människor gör som är kopplat till religion - inte riktigt bra att ha med i min bilaga kanske hehe. Oh well. Nu ska jag fortsätta transkribera skiten.
/sanna

Reservplan - check!

Förra året läste jag och Ida två stycken grymma sommarkurser i ungdomssociologi och sociologi; populärkultur. De gav otroligt mycket och därför får några sommarkurser bli reservplanen om jag inte skulle få något jobb. Har sökt följande:
1. Internetbaserad juridisk introduktionskurs 15hp Dagtid,

2. Företagsekonomi, GR, (A), Organisationer från ett genusperspektiv 7,5hp Dagtid,

3. Företagsekonomi, GR, (A), Hållbart företagande 7,5hp Dagtid,

4. Religionspsykologi:grundkurs 7,5hp Blandade tider,

5. Mediepraktik 15hp Dagtid
Hoppas mest på kursen i juridik, sökte den förra året också men valde bort den i sista sekund. Men jobb jobb jobb - det hoppas vi allra mest på.
/Sanna

Update

Åh, jag var just på den där intervjun som jag fick på grund av mitt charmiga telefonsamtal med avdelningschefen. Det gick sjukt bra, MVG++ sa de till och med på slutet. Älskar att känna mig asbra. Älskar dock inte att jobbet börjar i april. Oh well, tar det som det kommer.
/Sanna

Göteborg dårå - del 3

Lite seg i vanlig ordning men här kommer bilder från förra lördagen. Det var sista kvällen i Göteborg och jag och Ida drog hem till min gamla sambo från året i London, nämligen Jonas. Perfekt kväll!
Vi började dock dagen med att strosa runt lite i staden och fika såklart.
Sen hem till Jonas och hans stört fina sekelskiftslägenhet vid avenyn. Här sitter Ida och samtalar med en italienare som är utbytesstudent. Giovanni heter han, bekräftar SÅÅÅ den stereotypa bilden av en italienare.
Och här är Peter, min andra gamla sambo. Lania, han förnekar fortfarande äggincidenten hehe.
Jonas och en till utbytesstudent från Barcelona. Ser lite sleepy ut men det var han inte.
Vi spelade Rockband. Så jävla kul.
Sen lekte vi en rolig lek och jag vann. Precis som det ska vara. Sen åkte vi hem till bröderna Möllervärn och tog bussen hem dagen efter. Sammanfattningsvis en helt grym helg.
/S

Så jävla fint.

/sanna

Hej sol!

Idag är det sol. Typ. Nu försvann den bakom något fjuttigt moln, men den kommer snart tillbaka. Jag är sjuk. Typ. Ni vet den där känslan när man tror att man har en massa slem i halsen och försöker svälja det stup i kvarten, men egentligen är det inte slem utan någon jävla svulst som har växt inuti halsjäveln. Så känns det just nu. Jag sväljer som aldrig förr och det svider och värker och usch det är synd om mig. Det sa mamma när jag pratade med mig, att jag skulle passa på att tycka synd om mig själv. Så det gör jag nu.

Har trots den sjuuukt irriterande halsen åstadkommit en storstädning av lägenheten. Typ. Sanna har det bra som inte måste passera köket på väg till toaletten. Disken ger mig fetångest varje gång jag går förbi. Just nu tänker jag i alla fall bara ligga ner och försöka vila bort min (o)botliga sjukdom.

Lördag=bäst!

/ida

Ett samtal senare

Gick upp tidigt (okej, kl 9) och ringde ett samtal och försökte charma avdelningschefen att inte bara få skicka in en ansökan via hemsidan utan även få komma och lämna mitt CV personligen. Jag kan ju vara SÅ trevlig i verkligheten om/när jag vill. Och det gick ju bra, så på måndag ska jag förbi och försöka sälja in mig lite.

Sen är ju frågan när man ska kunna börja jobba, har ju liiite att stå i nu med uppsats och New York. Men ett steg i taget hehe. Snart ringer Caroline för handledning nummer två, hej så länge!

/Sanna

Om det är något jag kan så är det att informera

Såhär, funderar på att söka ett jobb. Som informatör, kan väl inte vara så svårt. Grejen är att jag inte är kvalificerad och inte kan det arbetsgivaren efterfrågar... så det kanske är lite svårt. Men vad fan, i dessa tider har man inte råd att vara ärlig så jag ska nog ljuga lite. "du ska ha erfarenhet av att producera trycksaker och har arbetat i publiceringsverktyg för webb samt gärna Photoshop (bildhantering) och InDesign."

Jag kanske har erfarenhet och har arbetat i publiceringsverktyg... jag kanske bara är jävligt dålig på det. Står ju inget om att man ska vara bra. Hellre ett fail än att bara bli arbetslös.

Annars då? Jag pluggar! Nästa vecka har jag tre intervjuer inbokade så det kanske var på tiden att styra upp handledning och en intervjuguide. Jag kan när jag vill.

/S

Skånska-skola med Ida - del 1


Göteborg dårå - del 2

Cissi som jag inte sett på fem år eller något var på plats.
Agnes också!
Det dansades.
Sen gestaltades det lite också.
Tycker jag fick till min rätt bra. Ni ser väl likheten med Ylva? Jag är typ Ylva Eggehorn. Ska börja kalla mig det. Sanna Eggehorn. Det efternamnet kommer ta mig långt.
Ida var världens bästa och pumpade och pumpade tills vi hade en säng att sova på. Sen blev det lördag.

Affärsresa

Imorgon står en tripp till Köpenhamn på schemat. Räddda Barnen ska bjuda oss på lunch och sen ska vi få presentera vår idé som vi jobbade fram under Uppdrag 24. När jag berättade för Laniaho förut påpekade hon att det faktiskt är något så fancy som en affärsresa som det rör sig om.

Någon: Vad ska du göra imorgon ida?
Jag: Äh jag ska på en affärsresa bara.


Sjukt fancy. Jag gillar detta. Annars har det börjat hända lite grejer med uppsatsen. Göteborg var kul, men nu är det slut på nöjen för ett tg framöver (nästan i alla fall). Nu ska jag inte blogga mer. Bara lite idag. Ska peppa för imorgon och öva på mina språkkunskaper i danska.

Godääääee jaa hiiiddööörrrhh Ithhööööää oh jeeeeiiij eeh too o tyyve aaar gammööl!

Japp. 

/idaho 

Ibland undrar jag varför jag inte är britt

Men jag vet ju svaret så då slutar jag undra. MEN, såhär är det; jag har sagt otaliga gånger hur mycket jag älskar den brittiska serien Skins. Den är oslagbar. Så i senaste avsnittet fanns en jättefin scen med som inkluderar bandet The ukelele orchestra of great britain. Så nu är jag lite kär igen. Jag är inte sen att spreada the love så ni får den korta scenen från Skins och sen ett klipp med Kaiser Chiefs feat The ukelele orchestra. England när det är som bäst. Varsågod.
Ni som inte är fattiga kan för övrigt se ukelele orchestra den 23 april här i Malmö.
/Sanna

Göteborg dårå - del 1

I Göteborg möttes vi upp av Erik och Torsten. Sen bar det av hem till bröderna Möllervärn för att göra sig iordning inför kvällen. Ugglan fick följa med.
Olle var lite trött och somnade till på spårvagnen.
Innan det var dags för fest hos Juha så käkade piteå-gänget budgetmiddag tillsammans.
Där inne i magen ligger "Guran". Inte i Juhas mage alltså. Eller vem vet?
Olle var seg som vanligt. Vi började bli sjukt hungriga och ville beställa.
Efter maten körde vi kollektiv servettanvändning (inte samma servett såklart).
Sen gick vi hem till Juha och hans roomie som hade inflyttningsfest.
¨
I Göteborg så matchar man.

Det kommer mera.
/S

Åh vad jag saknar

Det bästa med Piteå var helt klart alla underbara människor jag träffade. Gänget som var en blandning galna, snälla, roliga, konstiga, snygga, musikaliska, kreativa, coola, irriterande och ja.. underbara människor.
Imorgon drar jag och frugan till Göteborg för att återse Juha, Olle, Erik, Torsten och ja, säkert fler bekanta som dyker upp. Och vem visar sig vara där samtidigt, jo Lotta som jag lärde känna i Kapstaden. Klockrent! Sen blir det fika med Evelina och öl med Jonas om allt går enligt planerna. Ni får en massa bilder sen!
/S

Tim Burton - min husgud

SOM vi har väntat och pratat, diskuterat och väntat lite till. Idag är det premiärdag för Tim Burtons Alice i underlandet. Vi ska snart gå till bion och få se om filmen lever upp till våra förväntningar. Så nice att bara behöva gå över gatan för att komma till bion. Och förlåt Piteå, men att det även visas mer än två filmer som även byts ut med jämna mellanrum. Det ni!
Berättar sen om den är sevärd eller ej. Ciao!
/Sanna

Way out west

Ååååh, gissa vem som är bokad till årets Way Out West???? M.I.A!!! Jag dör.

På tal om saker som händer i Göteborg, på fredag ska Juha ha inflyttningsfest så då drar jag och Idaho dit en sväng. Ska bli grymt att få träffa lite gamla piteå-människor. Hoppas hoppas hoppas att Jossan också kan följa med!

/S

Lösningen

Okej, så min grupps case handlade om att få fler aktiva inom Rädda Barnens verksamheter. Nu ska ni få veta mer om det vinnande konceptet.

Efter en brainstorming-session och genomförd research så enades vi alla om att Rädda Barnen har väldigt många och intressanta företag som donerar pengar till organisationen kontinuerligt. Tänk då om företagen istället skulle bidra med sin tid istället för enbart en massa pengar? Många tänker på svältande barn i Afrika när de hör talas om Rädda Barnen men det finns så många projekt som faktiskt äger rum här i Sverige, i den lokala regionen. Du kan alltså hjälpa HÄR - det var en viktig punkt vid utformandet av vårt koncept.

Så donera tid + var aktiv här = fler aktiva inom Rädda Barnen


Litet utdrag från konceptpresentationen:
Uppdrag Rädda Barnen är en strategisk allians mellan företag i Region Syd och organisationen Rädda Barnen. I fokus står möjligheten för företag att bidra till stödjandet av alla barns rättigheter på en lokal nivå. Konceptet är därmed inte baserat på donationer i form av pengar utan mänskliga insatser i form av att bidra med sin tid. Genom att delta i ett tilldelat projekt får företagets representanter möjlighet till team-building, bidra till ett bättre samhälle och samtidigt skapa goodwill kring sitt eget företag.

USP: ”Ge från hjärtat istället för plånboken”. Uppdrag Rädda Barnen är ett koncept som fokuserar på mänskliga relationer i företagens direkta närhet med synliga resultat.


Det är en så sjukt bra idé faktiskt, riktigt stolt. Hojta till om ni vill läsa hela konceptbeskrivningen. Den är grym, trots att jag skrev ihop alla våra idéer mellan 01-06. Sen omarbetade hela gruppen den till perfektion på morgonen. Att man kan vara så bra utan sömn. We did good.

/S

06.30 Väckning

Vi är helt uppslukade av Uppdrag 24 just nu och alldeles precis kom jag på att jag faktiskt filmade under den officiella väckningen på fredagsmorgonen. Vår grupp var självklart redan vaken och igång med arbetet. De två låtarna som spelades under väckningen kommer för alltid att ha en helt annan betydelse för mig efter den här upplevelsen.

/idaho

Uppdrag 24 - Malmö

Okej, here we go. 60 studenter, 24h, 10 case - 1 vinnargrupp. Det var tävlingen i väldigt korta drag. Här kommer lite bilder och info på det.
Vi fick det här caset: vi skulle få fler människor att bli aktiva inom Rädda Barnens verksamheter.
Efter invigningsceremonin så begav vi oss till den här idrottssalen där alla grupper hade egna bord.
Vår grupp bestod av mig, Idaho, PillowFace, Spännarn', hon som inte kunde svenska och Tokarn'.
Det bjöds på en massa mat och i mitten av rummet fanns coacher att nyttja till våra olika case.
Inledningsvis körde vi på att bygga en gemensam attitydplattform (läs: skriva om den ideala situationen som aldrig infann sig.) Tack och lov bestod vår grupp av medlemmar som våga säga vad de tycker. Emellanåt kunde det bli lite ejsåtrevligstämning men det behövdes för att komma fram till det bästa konceptet.
Hoppbild. Tror kameran var tröttare än Ida. Hängde inte riktigt med.
Vårt lilla... hangout. Post its överallt.
Våra grymma företagsrepresentanter från Rädda Barnen som nu har bjudit oss till Köpenhamn för att presentera vår idé inför hela deras personalstyrka.
Det här var den sista bilden som togs, 05.15. Efter att jag och Ida lagt oss på golvet och vilat några minuter för att sen fortsätta författandet av vårt koncept.
Sen idag kan jag skriva lite om vilket koncept vi vann med - lite nyfikna va?
/sanna

Standing in the way of control

Shit, bokade just två biljetter till en konsert vi ska gå på den 30 april... I NEW YORK! Och konserten är med... *trumvirvel*
Oh yeah, Gossip såklart. Ska vara helt galet live så jag ser sjukt mycket fram emot det. Blir nog också en konsert med Jamie Lidell men biljetterna släpps inte förrän imorgon. Vad har vi annars gjort idag då? Jo bokat vår resa till *trumvirvel2*
Vi kommer åka den 22 april och dra tillbaka till Sverige den 7 maj. Det bästa är att vi först bor på ett nice hotell vid Madison Square Garden som vi inte behöver pröjsa för. Sen kan vi bo en massa dagar hos Lanias brorsa som kan göra praktik på Manhattan. Så det blir bara några dagar på hostel. Sjuuukt bra, mer pengar till nöjen! Nej, nu ska jag spela tv-spel med frugan. Ciao!

RSS 2.0