Angels on your body

Nu är vi julfestade och klara. Bakis också. Min kamera är borta. G.G har sovit på en luftmadrass hos casa de Idaho och Sanna. Misteln var en succé och de flesta av våra gäster kommer nog inte ihåg hälften av kvällen vilket är lite synd iof. Men fint var det.
Nu fortsätter bakishänget med allas våran Justin och filmen Open Road.
OCH GE MIG MIN KAMERA FÖR HELVETE! ANNARS FÅR NI INGA BILDER.
/S

Färdigflyttad

Yes, numera bor jag hos kära Ida i ett hav av kartonger. MEN min lägenhet är numera städad och redo för en ny hyresgäst. Kommer kännas konstigt att återigen få börja om - ha ett nytt hem och allt sånt där men det är fan på tiden.

Imorgon kommer vår julfest äga rum och det kommer bli så jävla nice. Efter en månad utan festande med en massa massa stress (kom igen, glömde till och med morsans födelsedag... säger rätt mycket) kommer det ske en urladdning imorgon. SOM vi har varit igång de senaste dagarna.

Imorgon och nästa helg när vi drar till Stockholm - då är det belöning deluxe som gäller. Älskar ändå att vi bestämmer oss för att dra på konsert i hufvudstaden och arrangera en julfest när vi har som mest i skolan. Perfa.

Nu ska jag försöka varva ner och somna tidigt. Mycket som ska fixas imorgon vet ni och det kommer en massa bilder snart. Lovar. Laddar upp med lite från tidigare år imorgon vet ja.

Gonatt.
/Sanna

Tonight is the night

Sista natten i min lägenhet. Spännande...

/S

Jag hjärta Louis

De senaste dagarna har jag varit helt besatt av journalisten Louis Theroux. Han gör dokumentärfilmer för BBC och han är helt fantastisk! Jag kan tipsa alla som gillar dokumentärer (vem gör inte det liksom) att kolla på hans grejer. Om inte för ämnenas skull så för killens talang. Jag skulle lätt kunna gifta mig med honom bara för att han är så grym.





Killen har varit med om mycket. Ge honom en chans gott folk. Nu, åter till skrubbande och pluggade.

/Idaho


Nostalgi

Som vanligt när man flyttstädar och packar fastnar man vid olika saker. Eftersom jag har en omöblerad lägenhet tog jag med mig rubbet när flyttlasset gick hit upp år 2006. Hittade därför min gamla studentmössa nu. Åååh, gymnasiet. Vi hade så jävla kul. Sen är jag rätt bra på att bara komma ihåg alla roliga saker men ändå - SpM3b ägde.

Lite fina kommentarer i min mössa:

- Du är så sjukt charmig och söt babe! Kommer sakna dig! Lycka till i London! /Isa
- Mitt gosetroll! Syns på alla fezter i sommar /Burman
- Armin ger stora kyssar!
- Du = snorunge. Men mig älska dig. /Krister
- Good luck girl! /Helena
- Sanna! Klassens solstråle! Kreta var underbart! /Jenny
- Olaf 4 ever! Puss Maria
- Vem hade trott det? Du , jag och matte c? /Klara
- Du har förgylt gymnasiet! /Elin
- Dina dance moves! ;) /Carro
- Sötast i hela klassen! Du är bäst! /Niklas
- Hultsfred here we come! Kommer bli askul. /Benne
- Min älskade bitch! Vi är så jävla bra! /Lania
- Sanna, din lilla bitch! I love you! /Theo
- Lycka till snygging! /Piero
- Min partypingla i vått och torrt och för alltid! Puss Anna
- Tja söt! Vi måste umgås efter gymnasiet. Du är världens sötaste och goaste tjej och en av mina bästa vänner. /Love Anton
- Sanna mitt hjärta kommer alltid vara kär i dig. Föl ditt inre beat ;) /Jimmy
- Sanna, vilken brud! /Mikaela

Hehe, kan jag kolla på varje dag när jag hatar allt och alla för blir jag inte på bättre humör av allt smicker så vet jag inte vad som skulle hjälpa. Roligast var nog det där med klassens solstråle. Måste ha skrivit i fel mössa. Lania, vad skrev jag i din? Kolla om du har den här uppe!

Nej, nu mera flytt!

/Sanna

Och vem kan jag ha fått min humor ifrån?

Brorsan skickade en bild idag på min pappas fina mästerverk. En morot och en potatis om ni inte kan se det. Bra att de klarar sig där hemma utan mig. Skönt att veta.
/S

Vad är kärlek?

 

Det var inte så svårt va?

/sanna


Vit helg nummer 3

Yes, det är sant. We do know how to shock you guys. Det enda vi gör nu för tiden är att:

Pyssla och dona inför julfesten nästa helg. Kommer bli så jäkla klockren. Kan berätta att vi till och med scorat spons från COOP. För vår lilla julfest. That's how we roll.

Och sen försöker jag packa som bara den.

 

Nästa vecka flyttar jag in hos Ida för att dela hennes lilla lägenhet i cirka tre veckor innan vi drar till Malmö. Ska bli spännande och se om vi hinner döda varandra innan dess. TBC.

 

/Sanna


Julfest anno 2006

Den första i raden av årliga julfester. På Kvarters av alla ställen. Såhär såg det ut en gång i tiden. Och vilken tid sen hörrni:

Myyyys.

Obligatorisk efterfest. Sånt saknar jag ibland. Bara ibland.

/sanna


Ohmmagaaad

Nedräkning alltså. Snart kommer vi stå framför bakgatspojkarna och skrika oss hesa *skrev heta först, inte riktigt va*. Kasta trosor, kasta kärlekslappar, kasta Jossan.. det kommer bli awesome.

Har övat lite på att få till det där riktiga tjejskriket som inkluderar budskapet härärjagnicktittahitväljmigväljmig. Och givetvis kommer jag tro att hans ögon möter mina och känner mig utvald. Eller inte. Eller...

Funderade också på hur vi ska komma backstage och gå all in på groupie-stylen. Pressack. var ett förslag men vi har så himla mycket att göra just nu så BSB får nog klara sig utan oss. Nog bäst för superkristna Brian, Ida hade ätit upp honom hel. Och sorry Lania, du blev för övrigt tilldelad Howie fast det gör ju inget nu direkt när vi dissar efterfesten med pojkarna. Förlåt, MÄNNEN.

Nej, nu blir det fotboll.

/S


Jossans winterland

Det är härmed påbörjat och det kommer bli så himla fiiiiint. Kan det inte bli den 28 november NU, på en gång!!!

Har för övrigt tvättat 8 tvättar idag. Lat som jag är orkade jag inte bära hem allt i omgångar så jag gick all in och bar hem allt på endast en vända, med cirka 8 kassar. Tog sin lilla tid hehe (träningsvärk imorgon - check) men nu har jag en sjukt pimpad lägenhet med en massa kläder överallt. Bättre det så jag får lite mysstämning eftersom jag inte äger några möbler.

Letar efter en Petter också. Han ska flytta in här efter mig. Får inte tag på honom vilket suger. Ska försöka kränga resten av det jag äger. Jojomen.

/Sanna

Orkante

Saker jag har gjort idag istället för att plugga:

- Diskat
- Vikt kläder
- Städat min garderob
- Läst en halv bok av Jonas Gardell
- Klippt ½ dm av min lugg
- Hjälpt min italienska vän Paolo som är dålig på engelska med ett brev
- Fixat ett träd
- Packat lite
- Kollat på en massa serier

Fast det blev ju en massa punkter på min gjort-lista så det innebär väl ändå att jag har varit jäkligt produktv - bara gällande fel saker? Jaja, ska lägga till lite fler saker nu. Ciao!

/Sanna

Stud!

Lördag kväll. Ida, Sanna och Jossan ses för att... wait for it... plugga! Ja ni läste rätt. Vad har hänt?


Vi hade ett blädderblock.

En framtid som lärare kanske? (kanske inte)

Hann ju självklart med lite annat också.

Pyssel pyssel pyssel.

Och såklart sparkling cidaaah (inside joke kul haha)

/ida


Walk on the wild side

Så har vit helg nummer 2 påbörjats. Igår pysslade vi i alldeles för många timmar, drack alkoholfri cider, åt middag och kollade Idol (sluta fråga vad det är för fel på oss, tack så mycket). Förberedelserna inför julfesten är därmed i full gång - sjuuukt bra.

Vi passade även på att kolla alla BBC's "Walk on the wild side" Nedan är min personliga favorit:

Annars då? Jo jag går mest omrking och är trött. Försöker packa. Plugga. Är i desperat behov av en frisör men annars är det okej. För er som inte har varit här uppe kan jag meddela att vi säkert har typ 10 frisörsalonger men med hutlösa priser. Sen är det även ett enormt risktagande att klippa sig här uppe för det vanligaste är att det resulterar i en typisk "pite-frilla" a la två hårfärger, konstiga uppklippningar och med en massa konstiga hårprodukter i hela håret. Nej, jag väntar tills jag kommer hem hehe.

 

Inget nytt som händer med andra ord.

/S

 

ps. eller jo såklart, har köpt en chokladkalender. det var rätt kul. ds


Okejrå

Idag har vi snackat lite om Lamebook (inte lameface som jag testade) och jag har valt ut min favorit av alla awkward status updates. Kolla här på det asroliga "misstaget". Skoja inte.

/Sanna




Gustav tipsar!



/ida


Love it!

Både Lykke Li's Possibility och Bon Ivers spår på soundtracket till New Moon. För övrigt säkert världens mest överskattade film men Robert oh Robert. För din skull kommer jag släpa mig iväg med Jossan och Ida till biosalongen i -15 grader. Här har ni den förstnämnda låten till någons filmmontage:

/Sanna


Finn ett fel


Panelen tycker till: Z, Q och W i svenska språket

Jag och frugan hade just en väldigt givande msn-konversation om vissa av de bokstäver som finns i det svenska alfabetet. Slutsatsen som drogs av diskussionen var att bokstäverna Z, Q och W är underskattade. Varför använder vi inte de bokstäverna oftare liksom? Skulle vara kul att spexa till vardagen lite och använda dezza qoola och så wäldigt znygga boqztäwer. Ah fan, mera Z åt folket tycker jag!

/ida

Ett år sedan

Helt sjukt att inse att det idag har gått ett år sedan den där morgonen då jag fick ta emot det där hemska samtalet. Det om min mormor som hade dött samma natt. Och fortfarande kan den minsta småsaken som att lösa ett korsord påminna mig om gamla minnen och få det att tåras i ögonen.

Min mormor var definitivt inte världens bästa mormor men hon var min mormor. Så idag tänder jag ett ljus och försöker bli glad med hjälp av lite musik. Om ni också vill ta del av min spellista kan ni göra det här.

/Sanna

Fan!

Kolla på den här och inse hur bra ni har det. Dokumentär om pojkr under 14 som sitter inlåsta för allt från att stjäla tomater till att ha begått tre mord. Tre mord innan man ens fyllt 14??? Jag fattar inte!

/ida

Så blev jag den jag är. HALLÅÅÅ?!?

Såg den intressanta dokumentär "Så blev jag den jag är" på SVT Play idag som ni kan se här. Den handlar om huruvida det är miljön som avgör om någon blir homosexuell eller om det är bestämt redan innan födseln. Jag som blivande forskare ställer mig lite kritisk till dudens tillvägagångssätt. Inte direkt vetenskapligt korrekt om man säger så. Men sevärt hörrni!
Annars har dagens aktivitet varit att gå till ICA. I love mitt så händelserika liv - NOT! Till och med en tripp till Ullared hade varit mer underhållande. HALLÅÅÅÅ?!? Kolla bara klipper så förstår ni (notera the old people som går sjuuuukt sakta).
/Sanna

En låt till er

/Sannaho

Previously on Thehoseontour

Min kamerasladd har varit spårlöst "försvunnen" ett tag, men igår hittade jag den. Tok som jag är hade jag lagt in den i städskåpet. "Varför?" frågar ni säkert och det enda svaret jag kan ge är att jag är en virrpanna. Nu är jag alltså både tok och virrpanna. Inte dåligt det inte. I alla fall så tänkte jag uppdatera med lite bilder som har tagits med min kamera. Ursäkta alla röda ögon, jag är inte tillräckligt cool fotograf för att sitta och redigera skiten innan jag lägger upp det *pik* nej jag bara skojade såklart! Älskar redigerade bilder mer än alla andra bilder jöh!


Jossan gjorde creme brulee till oss en kväll. Gott vare!

Helnöjd Gustav.
 
Pyssel/vinkväll inför Halloween. Eller det kanske var en annan dag, jag vet inte.



Jättefin bild. (På riktigt, jag var inte sarkastisk)

Sen hände det här. (?)



Notera här att Juha kör en bröstundersökning på sig själv samtidigt som vi brottas.

Pjotor 34 söker rysk flicka från landsbygden. Någon?

De tre vise männen pre-skägg. De tre vise pojkarna kanske.

Upplevelse-reunion. Typ enda bilden som blev okej.


Sanna säger upp sin lägenhet. En stor dag.

/idaho


Vit fredag

Festmåltid hos Jossan i form av

Halvfärdig potaisgratäng med

ett gott och redigt stycke fläskfilé.

Försök på egobild

Lovely Ida.

Det snöar för fullt ute och om det är något vi har enats om denna vecka så är det vår kärlek till asfalt. Älskar asfalt. Men rätt mysigt med snö as long as man är inomhus. Nu plugg!

/S


Reunion a la upplevelse

Yes, många från klassen är tillbaka i Piteå och ikväll är det dags för lite reunion. Det är så himla påtagligt att alla är tre år äldre. Tre år visare... hehe typ. Nej, men jag kommer ihåg hur alla var när vi under den första terminen skulle arrangera upplevelsefesten. Så många viljor och så många starka karaktärer som försökte överösta varandra. Nu är alla lite mer säkra och laid back vilket är mer än välkommet.

Men först blir det en festmåltid med Jossan och Idaho!

/sanna

Bye bye Sanna som hade koll

I en sms-konversation med Viktor nämner jag att det är dags får en hemfärd för att gå på konsert. Ah Julian, tror han. Nej Backstreet Boys, säger jag. Fan, att jag inte ens har koll på att självaste Julian Casablancas spelar på Göta Källare (av alla ställen) den 1 dec.


Får lyssna på skivan istället. Det kan ni också göra här.
/Sanna

Ensamma kvinnor söker starka män

Eller något.

Vad händer?

Ja här händer det inte mycket i alla fall. Det mest intressanta som hänt idag är väl att det snöar. Inte så intressant egentligen, men ändå det roligaste som hänt mig idag. Känner inte ens att jag har nåt att skriva för att ingenting händer. Men snart så. Hold on allihopa, bloggen står inför en förändring.

Nu ska jag fortsätta läsa vetenskapliga artiklar och hoppas på att det händer något kul imorgon istället. Då är det ju fredag i alla fall.

/ida

ps SÅ jäääävla tråkigt inlägg så att jag nästan börjar gråta. Skjut mig! I alla fall med typ en vattenpistol eller nåt Gör det gör det!! (Notera dubbla utropstecken för bättre effekt)


Gustav cyklar snabbt hemåt

Så snabbt han kan faktiskt för han är rädd. Vi har just sett Paranormal Activity med det första slutet av tre alternativa sådana. Emellanåt var den äckligt läskig men vssa detaljer gjorde att det hela föll lite platt. Men filmkväll är alltid awesome och vi avslutade kvällen med roliga reklamfilmer så vi alla kan sova ikväll.

Annars då? Jo saker börjar sakta men säkert falla på plats.
- Jag har sagt upp min lägenhet
- Boende i Malmö fixat
- Extrajobb i Malmö fixat
- Jag vet vad jag vill skriva min d-uppsats om

Och snart är det dags för Backstreet Boys-weekend i Stockholm. Längtar hem lite till hufvudstaden faktiskt. Jossan har gjort ett fint körschema åt oss hehe.

Nu ska jag göra lite nytta.

/Sanna


He he he

Skistadion Hemus, Mora

Gubbe ~ 70 kommer in i omklädningsrummet där man ~45 sitter och byter om.

Gubben: JÄVLAR, vad du var lik Gunde Svan!
Mannen: Jag ÄR Gunde Svan.
Gubben (generat): Jaha…
Gubben lämnar rummet snabbt.

/Tjuvlyssnat.se


FYI


Bästa serien just nu: Glee


Tre män och en superhjälte...och en till superhjälte och lite annat löst folk

Halloween i fredags vet ni. Förfesten bestod av en salig blandning av karaktärer.


Tre väldigt visa män!

Gustav var den där superhjälten som tar det säkra före det osäkra.

Raggar-Simon skulle hamna i helvetet.

Akta skägget grabbar.



Superhjälte nr 2 och typ en fransk dude?

Minns inte vad den här snubben heter fakiskt. Karaktären alltså.

Blicken som kan döda.

Halloween var en succé klädmässigt som vanligt, annars var det välläää helt okej, inte mer än så. Ni får alla ursäkta att det inte händer så mycket på bloggen just nu, men det kan vara på grund av att både jag och Sanna just nu håller på att drunkna i två kurser som heter Vetenskaplig metodik för Upplevelseproduktion och Vetenskaplig fördjupning inom upplevelseproduktion. Det kommer dock fler äventyr inom kort, det lovar vi!

/idaho och sannaho


Lite Halloween


Och så börjar helvetet

Dagar som sträcker sig från 8-17. Inte min grej. Är verkligen inte gjord för att sitta vid en skolbänk och utstå timmar av föreläsningar gällande vetenskapsmetodik.
Anyways, har varit lite försvunnen från jordens yta de senaste dagarna. Sanna-tid när den är som bäst. Så imorgon lägger jag upp lite dokumentation från Halloween.
/Sanna

RSS 2.0