Awesome!!!

Det här kommer nog bli den bästa sommaren någonsin. Först en resa runt i Europa med frugan och sen vidare direkt till polarna i Kristiansand i Norge, där vi ska slava ordentligt på ett hotell. Quart-festivalen, fester och sena nätter i en ny stad. Det kan inte bli så mycket bättre än så här.

Vi är så jävla bra!

Puss på er alla. Nästan.

/Sanna


Det är en underbar dag...

När jag vaknade imorse var jag på jättedåligt humör. Det var fram tills jag drog bort gardinerna och såg solskenet. Att ljus kan göra en så lycklig. Sedan dess har dagen varit bra. Hade lektion fram till 12, käkade lunch på kåren, gick hem och skrev klart deluppgift 2 i gastronomikursen. Dessutom har jag blivit lovad rosor av Albin när jag kommer hem och åter igen, det är fint väder! Vilken underbar dag.

Det är 18 dagar kvar nu tills det smäller. Börjar kännas alldeles för verkligt, nästan lite skrämmande, men sjukt kul!

LÄNGTALÄNGTALÄNGTA!!!

/Idaho

Familjen

Jag försöker vara lite duktig men det har aldrig varit min starka sida, om det inte är något roligt det gäller såklart. Istället har jag fastnat för en skitserie som heter Maui Fever. Alltid kul att drömma sig bort lite vilket jag snart inte ens behöver göra. Shit, snart är jag så out of here. Can't wait.

Blev en rätt lugn lördag med middag hos Lania, dessert hos Andreas. Han och Torsten drog till och med av en Roxette-låt till min stora glädje. Nope, ingen ironi här inte. Sen en snabb visit hos Sebbe som hade lite folk över. Skippade Kalles tack och lov. Att jag ens i mitt bakis-tillstånd funderade på att hänga med.

Det regnar ute och idag längtar jag hem lite till dessa underbara människor. Tur att jag har frugan iallafall.

image66

Trevlig söndag gott folk. På onsdag smäller det.
/Sanna

Idag är Sanna...

... bakis, bakis, bakis. En jäkligt rolig kväll igår som borde ha slutat med mat och mycket vattendrickande. Givetvis gjorde den inte det vilket jag får sota för idag. Det blev förförfest hos Juha, förfest hos Gustav och sen testade vi Toxic på Valdino. Det blev lite dans och tyvärr inkluderades tequila i festligheterna. Kanske inte det smartaste men vad fan. Livet leker.

Nåväl, nu ikväll blir det middag och lite häng hos Lania sen fest hos min granne Sebbe. Känner dock att jag kommer bege mig hemåt relativt tidigt, grymt sliten från igår. MEN! snart kommer min underbara och allra bästa Ida med en macka till mig.

image64

image65

Peace.

/Sannaho

Åhå!

Eftersom jag sitter själv hemma en fredag kväll medan alla andra är ute och partajar som vildar, tänkte jag passa på att blogga lite. Idag är det nämligen 21 dagar kvar och exakt 3 veckor tills äventyret tar fart. Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag längtar. Just nu längtar jag mest tills imorgon klockan 16 när jag slutar jobba, men strunt i det. Nedan kommer lite bilder från gårdagen. Först lyssnade vi på Jesper på Kåren och sedan bar det av till Gustav för Grand Dessert och mys.

image58

Jesper sjunger John Lennons "Jealous Guy". Mycket bra val!

image59

Ett mästerverk skapat av mästare.

image60

Födelsedagsbarnet med presenter.

image61

En liten bit av vår Grand Dessert.

image62

Andreas diskuterar vilt!

http://www.youtube.com/watch?v=LrcxfZ3fXAo

Over and out
/Idaho

Igår var det...

image57

födelsedagiga dagar kvar.

Igår var det...


image54
+
image55

+

image56

dagar kvar. Snacka om upplevelsebaserat lärande!

I tisdags var det..


image53

galna dagar kvar tills vå åker.

Grattis Gustav!

Det är en ny dag och idag är det Gustavs dag. Jag hade önskat att det hade varit jag som hade blivit lite uppvaktad med tårta och allt men man får vara glad för de små sakerna i vardagen. Drog hem till Gustav ikväll där det bjöds på "grönt är skönt", whiskey och skitsnack på hög nivå. Det är helt klart the shit.


image51

Du är bra Gustav. Imorgon blir det Grand Dessert gott folk!

Godnatt.

/Sannaho

Förutom...

Per Morberg. För att han kastar saker och är allmänt galen.

Det är inte så enkelt!

Jag måste självklart stötta Josefin i hennes kamp mot TV-kockarna. De får allt att se så enkelt ut, sen när man själv försöker smakar allt som helvetet själv. Jag önskar att det fanns en pessimistisk TV-kock som inte alltid lyckas med alla rätter, som inte har förberett allt. Programmet ska vara i flera timmar som riktig matlagning kan göra ibland.

Josefin, du har mitt fulla stöd i kampen! All makt åt mamma scans köttbullar, våra befriare!

/Idaho

These are the days

För tillfället är det mest loftgången som lockar. Vi har varit starka kvinnor den senaste tiden och orkat lyfta ut Idas "soffa" två gånger nu. Det bådar gott inför beach 2010 våra vänner. När vi inte loftgångar så smider vi planer och känner oss sjukt duktiga. Man är allt bra företagsam när det kommer till en själv och roliga saker som väntar runt hörnet. Tills vidare drömmer vi oss bort och tänker tillbaka på en av de finaste dagarna förra våren.


image47

image48

image49

Vi ses i solen. Peace out.

/Sanna och Ida

Oops!

Nu är det bara 29,28, 27, 26, 25 dagar kvar! Vi missade några dagar eftersom vi tog tag i våra liv. Nu är vi tillbaka, "starkare" än någonsin. Här kommer några bilder från i lördags, en ytterst angenäm afton.


image39

Goda drinkar med jordgubbar.

image40

Som om det vore planerat.

image41

Vem gillar normala människor liksom?

image42

Nämen!

image43

Varning för bra bilder.

image44

Det är väl inget fel med att städa lite sådär på morgonkvisten?

image45

"Efterfest" hos Juha :)

image46

Oj vad kul vi hade!

Nu är det bara...apor kvar?

image38

Behöver vi säga mer?

/Sannaho och Idaho

Funderingar...

Jag sitter här och försöker bli trött. Funkar inge vidare så istället börjar jag fundera kring vår boendesituation den kommande tiden då tågluffen drar igång. Vi ska som sagt couchsurfa lite och detta resulterar givetvis i att vi har noll koll på vilka människors soffor vi kommer låna. Tänk bara på alla jävla psykon man kan hamna hos.

image31

image32


image34

image35

image36


Peace och godnatt.

/Sannaho

Nu är det bara...

image30

våriga dagar kvar.
(Kan ni lösa den extremt kluriga rebusen. Pris utlovas till den som först skriver in det rätta svaret i kommentarsfältet. Och ja, det är Ida som ligger bakom detta mästerverk.)

Nu är det bara...

image29

mysiga dagar kvar.

Idag menar Millie att det är...

image27


... festliga dagar kvar tills vi åker ifrån Piteå. Det tackar vi för.



Nu är det bara...

image26

dagar kvar.

Chill en lördag på Ankars

image14

Juha och Torsten "bakom lampan".

image15

Juha och Torsten "framför lampan".

image16

Gustav visar gästerna "till" bordet.

image17

Tre "stora" "män" i en liten "soffa".

image18

En liten "Sanna" på en stooor säng.

image19

Checka Gustavs "fräna" bränna.

image21

"Hm".




Igår var det...

image10


image11


image12


image13

... dagar kvar tills vi försvinner ut i stora världen. En massa tack till Lania som hjälpte oss med designen på bloggen.

Ps. Personen på bilden har inget kriminellt förflutet. Ds.

Nu är det bara...

image9

dagar kvar. (Notera vårt mästerverk gjort av nötter)

Kära vänner och familj

För er skull har vi nu startat vår egen blogg för att ni ska kunna följa med på våra kommande äventyr. Givetvis kommer det som publiceras vara tämligen censurerat, då våra kära föräldrar antagligen kommer att vara trogna läsare. För oss som är jävligt less på Piteå just nu kommer resan grymt lägligt då vi rymmer redan den 16 maj.

Vår tågluff genom Europa kommer under en månad att ta oss till följande städer:

Köpenhamn
Berlin
Amsterdam
Bryssel
London
Paris
Bordeaux
Barcelona
Madrid

Nedräkningen har börjat.

Peace out!

/Ida och Sanna 

RSS 2.0