Lantliv


Check på den

Fick ett bra samtal idag. Fick mitt extrajobb som jag sökte, så numera kan jag titulera mig själv projektledare. Okej, inget kontrakt är påskrivet än men i början på januari så. Berättar mer sen, men jag är himla glad i alla fall. Ska bli riktigt kul.

Ännu roligare kanske det blir nu i vår om en viss person bestämmer sig för att flytta till huvudstaden en vända.

Nej, mer nyårsplanering. Imorgon drar vi till Igelfors för en halv Dekadensklubb på äventyr. Peace!

/sanna

Ramblas


Finaste

Ikväll begav jag mig till Josefin för att bli lite firad. Hon pratade på när jag kom dit och sa till mig att kolla en julklapp hon fått som fanns i badrummet. Öppande dörren och där står.... IDA! Bästa överraskningen. Sen drog vi ner och åt en festmåltid på Ramblas. Massa tapas och vin. Niklas joinade och vi styrde upp nyår som aldrig förr. Peppar inför helgen och är himla glad att bästisen nu ligger nerbäddad i mitt vardagsrum.

/sanna

Jul + 25

Techno-granen från förra året gjorde sådan succé, så den fick vara med i år igen. Julen hos Lindströmarna var lika mysig som vanligt, med lika mycket mat som vanligt. Och lika mycket julklappar som vanligt.
Dagen efter kom jag hem tidigt och började fixa iordning min lägenhet. Fick en matta i julklapp, var kanske det som behövdes för att få mig att måla om spegel, byråer, piffa till det lite helt enkelt. Lite saker som ska upp på väggarna, sen känns det faktiskt som ett hem. På kvällen drog jag hem till Niklas för att kolla filmen Dream house. Ingen höjdare. Filmen alltså, sällskapet var lika trevligt som vanligt.
Kvällen efter det blev det middag med Niklas, Viktor och Lania, samt lite nyårsplanerande.

Och igår var jag på intervju för ett extrajobb samt fyllde 25 år. Familjen kom hit och fikade. Jag kände mig varken äldre eller visare, får se vad det kommande året kan bjuda på.

Pepp inför nyår. Tror det kommer bli himla roligt!

/sanna

Färdig musikvideo - check!

Hade premiär igår på PSL , och idag finns den uppe på youtube. Enjoy!

Rooster ger sig själv en tidig julklapp


Vitt ska det va


Min lillebror



Han gillade tydligen Mimmi Pigg när han var liten. Älskar den här bilden.

/sanna

Till och med jag blir glad

Fina hemsidan. Kolla här.

Det snurrar i min skalle

Ah fy fan vilken huvudvärk jag har. Sitter och jobbar lite men kan inte riktigt koncentrera mig. Förutom huvudvärken händer det inte nämnvärt mycket i mitt liv för tillfället. Mest jobb bara, vilket inte är så kul att skriva om alltid. Vi har fixat till hemsidan lite. www.roosterfilms.se

Igår var det Lucia och det firade jag och Niklas med bästa middagen (gissa vad hehe) och lite cava i vanlig ordning. För att fira denna dag så bjuder jag er på fem himla bra låtar.

Gotye , Kendra - Somebody that I used to know

Icona pop - Top rated

Korallreven - Comin' closer

When saints go machine - Kelly

Smiths & Burrows - As the snowflakes fall
/sanna

Hej Malmö!



Igår tog jag och Oskar flyget ner till Malmö. Åh vad skönt det känns att komma hit. Det känns som att komma hem och det är himla skönt att kunna känna så för fler ställen än just den plats där man bor just nu. Helgen ska bjuda på kvalitetstid med Idaho och idag ska vi iväg på Good Jul-marknaden och fika med Idas föräldrar. Fint ska det va.

/sanna

Check på den



Tredje inspelningsdagen avklarad. Den sista faktiskt och det känns så himla bra. Asgrymma människor hela bunten och tänk vad man har fått uppleva idag. Naken, guldig man, fina moderna dansaren och coolaste balettdansösen. Ska fira med att få hänga med min Ida i helgen och som jag längtar. Har inte bokat någon resa hem än, tänk om man blir kvar. He he.

/sanna

Vanlig dag på jobbet

Bär ett 300 kilo tungt piano bara. Inga konstigheter.


/sanna

Releasedags!

Imorgon släpps singeln med Emil Jensen och Familjen om jag inte är helt ute och cyklar. Roligt! Vi jobbar på som bara den med videon. Försökte flytta ett piano idag, fail på den. Däremot är veckans alla statister kirrade så jag pustar ut lite och fokuserar på inspelningsscheman och allt runt omkring som ska klaffa. Det här med att ha rollen producent passar mig faktiskt rätt bra, så den kompetensen ska jag utveckla till perfektion.

På fredag drar jag till Malmö och nummer ett på listan är att käka en falafel på Jalla Jalla. Kan undra ibland varför jag bor i en stad vars utmärkande måltid är en varmkorv med bröd. Men vad gör det när man har Niklas som slänger ihop en festmåltid när man kommer hem från jobbet. Grannlivet är awesome.

Lite jobb på det och imorgon är det dags för inspelningsdag nummer två. Pepp!

/sanna

3 från helgen

Andreas och Caleb under inspelningen i fredags.
Emil väntar medan Johan synkar sin del.


Kom hem vid 04-tiden och var helt förstörd dagen efter. Gick över till Niklas i tron om lite lördagschill med typ chips och film. Nej, fram åkte vodkan och några timmar senare begav vi oss till Brooklyn bar vid Strand för att möta upp Lotta. Som inte kom! Vi tog en öl, tog en taxi och åkte nöjda hem igen.

Idag bjöd Niklas mig och Malin på lyxfrukost. Sen har jag bara hunnit med lite film och jobb jobb. Tänker inte släppa in någon i detta hem förrän jag har lyckats hinna med att städa lite. Men man prioriterar ju... lyxfrukost vs städning.. inte så svårt val.

Så var det måndag snart igen. Ge mig den där skärgårdsön då. Tack.

/sanna

Musikvideopepp

Ja, den här veckan är det bara jobb och jobb. I måndags skickade vi in ett treatment på en musikvideo för Emil Jensen och Familjen som släpper en nyårslåt i dagarna. Vi fick den och har första inspelningsdag på fredag. Alltså IMORGON. Har varit runt hela stan idag och var till exempel ut till Arclight i Bromma. Bondade lite med en Star Wars-tokig medarbetare som stolt visade upp Darth Vader med outfit och allt. Finns bara 5 exemplar i hela världen varav George Lucas har 3 av dessa. Var tvungen att föreviga detta.
Bortse att jag seriöst ser ut som 10 år på den här bilden, men tänk att få ha en helt egen Darth Vader hemma. Som klädhängare eller något. Klockrent. Inspelningspepp inför imorgon! Ni får bilder sen.


/sanna

RSS 2.0