Dekadensklubben - Stockholm edition

Har haft en helt underbar helg med finaste människorna. I fredags kom Helena, Josse och Ida upp för att stanna över helgen. Efter ett kortare maraton så mötte vi upp Jossan och käkade på Mamas and Tapas på söder. 

Vi beställde in 15 rätter och hittade några favoriter. Baconlindad getost, mums alltså.
Sen drog vi vidare till Morfar Ginko vid Mariatorget och firade att Jossan blivit officiell medlem i Dekadensklubben.
På lördagen begav vi oss till Midsommarkransen för att käka brunch hos Filippa. Älskar den här bilden hehe.
Josse förklarar något viktigt som jag inte kommer ihåg. Efter brunchen drog vi i alla fall vidare till Konstfacks julmarknad. Bilder kommer sen.


/sanna

Jag vann. Igen.

I somras vann jag ju biljetter till Veronica Maggios konsert. Idag fick jag ett vinnarmejl från Fritz's Corner. På söndag spelar Anna Järvinen på Södra Teatern och jag har nu två biljetter. Ska gå med Viktor om jag inte är alltför bakis hehe. Alltid skönt med vinnarmejl!

Dags att röra sig hemåt snart och förbereda inför dekadensklubbens ankomst. Tapas och vin ikväll!

/sanna

Ellen fyller år + inflyttningsfest

I lördags käkade Klubbacken-crewet (jag och Niklas dårå, tänkte försöka leta upp lite fler medlemmar i området) middag. Sen begav vi oss till Sumpan där Anton och Ellen bor. Vi hade givetvis med oss Cava i present.
Alla vad glada. Här ser ni Niklas, Ali, Markus och Danne.
Oskar hittade en röklucka och kände sig manad att röka lite.
Massa skitsnack senare så var det dags att röra sig hemåt. Innan dess hann även Cissi ta en bild som ni ser nedan. Läskiga ögon.


Helgen närmar sig med stormsteg. Dekadensklubben peppar.

/sanna

Grannar och sånt

Kom hem från jobbet och dog lite av tanken på att ställa mig och laga middag. Tur att min nya granne erbjöd sig att laga mat då. Festmåltid i vanlig ordning + stämd gitarr och dagens avsnitt av Veckans brott. Bra grejer. Nu längtar jag bara efter att sova. Det är ju verkligen något av det bästa som finns. Kul tjej.


/sanna

Ideas worth spreading

I och med att jag är lite seg och inte följer TED: Ideas worth spreading så såg jag videon nedan första gången när Rick var på besök i somras. Helt grymt alltså.

Noir Désir


Dagens Rooster-lunch

Lite "Call of duty" och godaste salladen. Check på den. Vet inte riktigt vad Andreas gör dock. Och var kom sågen ifrån?


/sanna

Dagens Rooster

Man skulle kunna tro att vi har släppt en skiva med ett nytt pojkband men icke, vi har köpt nytt duschdraperi. Fir på den.


/sanna

Awkward

X - Är det Tingsek vi lyssnar på?
Jag - Yes, det är det. Visst är han bra?
X - Han låg med min flickvän.

*Byter låt*

/sanna

Dagens Rooster

Efter två trista dagar hemma i min ensamhet så mådde jag mycket bättre idag och begav mig iväg till kontoret. Helt underbart att få träffa lite folk och vem hängde hos oss om inte bästa Gustav. Han var lika glad att se mig också, promise.


/sanna

Fixaren

Niklas ringde nyss och berättade den roliga nyheten: han ska flytta in här på Klubbacken i porten bredvid. Jag fixade ju så vi var på lägenhetsvisning förra veckan och nu fick han alltså klartecken. Har ju försökt hjälpa brorsan också men den här lägenheten var lite väl stor och dyr för honom, så Niklas hade flyt.

Det bästa är i alla fall att Niklas kommer ha diskmaskin så jag kan springa dit när jag inte orkar ta tag i mitt diskberg. Sen är det ju rätt nice att ha någon man känner i närheten. Kul!

/sanna

Vinterviken

Idag vid 11-tiden drog jag och frugan iväg till Klubbensborg. De har ett mysigt café med en massa gott och ligger precis nedanför mig vid vattnet på en udde. Vi kändispottade Maia Hirasawa och drack varm choklad.
Ek med ek. Efter dans och hopp så begav vi oss iväg på en långpromenad längs vattnet, via Vinterviken och bort till Liljeholmen.
Folk spelade cricket(?!).
Vi filosoferade.
Och egofotade bort bakisheten osminkade. Känna sig bakis efter två glas vin känns lite sådär. Ikväll ska vi däremot ha tequila gold-kväll och jag hoppas det går helt åt helvete. Tror inte på några egobilder imorgon alltså. Tror knappt jag kommer orka upp ur sängen men time will tell.


Fint är det i alla fall att ha bästisen här.

/sanna

Hänger lite med Patrick Wolf bara


Damn you auto correct

nej då struntar jag nog i det och köper något billigt på ica hehe
[2011-11-11 12.20.01] Sanna Lindström: kan laga snabbnudlar åt patrick eller någpt
[2011-11-11 12.20.07] Sanna Lindström: *något
[2011-11-11 12.20.18] Ida Ek: Ja ok. Jag försöker ta vara på alla gratis åkturer jag kan få
[2011-11-11 12.20.23] Sanna Lindström: hehe ok
[2011-11-11 12.20.24] Ida Ek: *måltider
[2011-11-11 12.20.36] Sanna Lindström: haha trodde du menade åktur
[2011-11-11 12.20.37] Sanna Lindström: hahaha
[2011-11-11 12.20.38] Ida Ek: Jävla auto correct
[2011-11-11 12.20.44] Sanna Lindström: det var ju skitkul
[2011-11-11 12.19.35] Sanna Lindström: nej då struntar jag nog i det och köper något billigt på ica hehe
[2011-11-11 12.20.01] Sanna Lindström: kan laga snabbnudlar åt patrick eller någpt
[2011-11-11 12.20.07] Sanna Lindström: *något
[2011-11-11 12.20.18] Ida Ek: Ja ok. Jag försöker ta vara på alla gratis åkturer jag kan få
[2011-11-11 12.20.23] Sanna Lindström: hehe ok
[2011-11-11 12.20.24] Ida Ek: *måltider
[2011-11-11 12.20.36] Sanna Lindström: haha trodde du menade åktur
[2011-11-11 12.20.37] Sanna Lindström: hahaha
[2011-11-11 12.20.38] Ida Ek: Jävla auto correct
[2011-11-11 12.20.44] Sanna Lindström: det var ju skitkul
[2011-11-11 12.22.02] Ida Ek: Meneeh adress som vi ska ta oss till och hur tar vi lassot?
[2011-11-11 12.22.05] Ida Ek: Oss dit
[2011-11-11 12.22.07] Ida Ek: Vad faaan
[2011-11-11 12.22.21] Sanna Lindström: haha lassot
[2011-11-11 12.22.29] Sanna Lindström: det blir bara bättre och bättre

Dagens Rooster



Idag är den officiell, Spectors video och fan vad snyggt det blev efter en veckas hårt jobb för de inblandade. Andreas har suttit non-stop och klippt. Han skulle behöva en liten semester alltså. Låten är för övrigt galet bra och The guardian hade skrivit om den på hemsidan igår och länkat till videon. Awesome.

/sanna

Finfrämmande



Ida är i stan och igår firade vi det med lite vin på Strand. Bra musik var det också, Life on earth hade releasefest visade det sig. Bra skit.

/sanna

Dagens Rooster

Idag fick vi finbesök på kontoret. Juha kom förbi med sötaste hunden, Asta. Dog lite, och jag som inte ens gillar hundar. Tar tillbaka det där lite, alla hundar som ser ut som köttbullar och låter som en liten slemmig gubbe är klockrena. Ojdå, lät lite nasty men ni vet...Typ.

Nu efter jobbet blir det en snabb vända till IKEA med Niklas, som även ska på visning i huset bredvid mig imorgon. Konstigt att vi inte har dödat varandra än med tanke på hur mycket vi har hängt den senaste tiden. Kommer säkert aldrig ses om vi väl skulle bli grannar.

Anyways, just nu längtar jag bara efter min kära Ida som jag ska få ha hos mig ända till söndag.

/sanna

Måndagspeppen.

Jag kan verkligen komma på mig själv med att bara le när nu för tiden. Bara när jag åker till jobbet och kollar ut över Gröna Lund och hela Stockholm. Och så trevliga alla är, ni kanske inte tror mig men jag blev själv helt paff. Här har man varit borta i flera år och så inser man själv hur mycket fördomar man har gentemot sin egen stad. Fy.

Idag har varit en grym måndag. Fick riktigt mycket gjort på jobbet idag, sitter och sammanställer alla skivbolag i Sverige. Tar sin lilla tid, minst sagt. Sen en lunchdate med Oskar på det. För att göra saken ännu bättre sprang jag på Emil i tunnelbanan. Visar sig att han bor några stopp efter mig på samma linje. Kul!
Fan vad små vi var. Tack och lov att man åldras.

På onsdag kommer Ida och Magnus - kommer bli en bra vecka det här.

/sanna

Tillbaka i tiden

Det är för det mesta kul att träffa personer som man inte har sett på länge. Det är intressant att se hur personen i fråga har förändrats, om den har förändrats. Hur man själv uppfattas och bara få höra vad som har hänt de senaste åren.


I lördags drog jag lite otippat hem på födelsedagsfest hos Karl som jag i min ungdom åkte på festival tillsammans med. Vi var ju fasen med om en nära döden-upplevelse tillsammans när Lania körde oss hem från Hultsfred 2006. Eyes on the road, Lania hehe. Men kärt återseende i alla fall.

/sanna

Den där hemmakvällen som inte blev en hemmakväll.

Planen i fredags var en hemmakväll men det slutade istället med lite cava-drickande tillsammans med Niklas och hans far. Sedan lagade Niklas till en asgod carbonara och vi kollade Idol. Men, sen blev vi pepp på utgång så då drog vi vidare hem till Danne.
Hos Danne spelades det FIFA och lyssnades på bra musik.
Ali hade något konstigt för sig och berättade allt han visste om fiske.
Fina Anton var där. Verkar gå bra för bandet nu, galet kul.
Marcus och Niklas.
Den sedvanliga egobilden, med Viktor som gästmodell.
Sög för övrigt på FIFA. Blir till att lägga upp ett spelschema och hänga hos Danne och öva inför kommande FIFA-kvällar.
Sen drog vi vidare till Strand och sen var det slut på en riktigt awesome fredag.


/sanna

The drums

Fullkomligt avgudar deras senaste skiva. Lyssna här vetja.

/s

Vad gör du om dagarna egentligen?

Numera jobbar jag på Rooster Films, ett produktionsbolag som inte bara inkluderar mig, utan även Andreas och Erik som gick TV-produktion i Piteå samt Torsten (radio-produktion). Grabbarna är grymma och tidigare uppdrag inkluderar reklamfilmer, musikvideor, presentationsfilmer etc.

Nu när jag har joinat in ett tag så är min främsta uppgift att få in nya uppdrag. Skapa nya kundkontakter och öka kontaktnätet helt enkelt. Jag gör mycket research, bollar idéer med de andra och gör listor på potentiella kunder. Sen handlar det mycket om att ringa runt, skicka mail och försöka få in lite möten.

Det tar galet mycket tid att göra research. Själva formatet man säljer in brukar inte behöva ta lika mycket tid, eftersom det inte behöver vara färdigutformat innan man snackar med en potentiell kund. Så det är helt enkelt brainstorming, research och snack, snack, snack.

Det kan vara sjukt drygt emellanåt men så kommer det där samtalet som gör att man blir galet pepp. Vinnarskallen får en att alltid vara game. Får se om någon månad om det ger någon utdelning.

/sanna

Stay away, please.

Alla runt omkring mig insjuknar i alla möjliga ting. Vet inte om mitt halsont ikväll kan vara början på något men jag håller tummarna för att jag klarar mig i vanlig ordning. Har så mycket just nu och inte alls tid att ligga hemma och tycka synd om mig själv.

Idag hängde jag med halvsjuka Andreas på Rooster. Var iväg och fixade en "ny" iphone på något ställe vid Mariatorget. Via blocket. Living on the edge med andra ord men hittills funkar allt prima. Avslutade dagen med att fira Oskars förlängning på jobbet och min nya telefon. Precis lika mycket värda att fira båda två.

Veckan brott på SVT. Att jobba med trygghet och säkerhet har fått en att vilja grotta ner sig i allt som har med sånt att göra. Friskt... vet inte det ja.

/sanna

RSS 2.0