At The Atlantis

I fredags var vi flera som drog till Huset för att supporta Viktor, Johan, Felix och Antons band At The Atlantis. De deltog nämligen i en musiktävling, vilket även var deras första spelning.
Grabbarna var grymt duktiga och vann!!!
Sen drog jag, Oskar, Niklas och Hanna vidare in till stan. Hann med en nice bar och sedan vidare till relativt nyööpnade Brooklyn som ligger vid Strand i Hornstull. Lite kul med tanke på att vi hade tänkt dra dit när vi var i New York. Nästa gång.
Haha, älskar bilden. Firmafest anno 1995.


Lördagen blev en hemmakväll med Niklas, nice middag, skitsnack, brainstorming och cava. The shit.

/sanna

En vanlig dag på Rooster

Andreas tycker vi ska ta till hårdare tag när det kommer till marknadsföringen.

Och onsdag.

Awesome dag på jobbet. Drog vidare till mitt nya stammishak Morfar Ginko och åt middag och drack en massa massa cava med Niklas. Kom hem nu och hoppas innerligt att jag vaknar upp som en ny människa imorgon. Jo, för den här människan måste dricka en massa vatten och fundera lite över varför tre flaskor cava inte påverkade mer än vad man hade trott att det skulle göra. Kul att hitta ett hak som verkligen känns riktigt bra.

/sanna

Tisdag.

Gissa vad jag har i koppen då, jo kaffe! Tänkte att jag skulle testa det där. Hällde på en massa saker, något vaniljpulver så det inte skulle smaka kaffe. Gick sådär. Kommer nog aldrig bli en riktigt kaffedrickare men några klunkar räckte för att jag skulle bli pigg efter lunchkoman.


Efter jobbet ska jag till frisören. Yes på den!

/sanna

Rooster Films

Idag arbetade jag min första dag på Rooster Films. Peppen alltså. Tror det kommer bli riktigt roligt det här. Friheten och möjligheten att få komma på idéer, utveckla dem och sedan även få delta i genomförandet. Inga strikta ramar och regler som man måste följa slaviskt. Längtar till imorgon och den känslan ska jag göra mitt bästa för att njuta av.

/sanna

Lördagsfirande: Anton fyller 25.

Cissi tyckte det var en bra idé att föreviga en skål till Anton på hans födelsedag, så det gjorde vi! Här ser ni Danne, Adam, Cissi och Linn.  
Claudia och Viktor.
Ellen och Micke.
Juha och Viktor.
Felix och jag.
Andreas och Simon.
Lania och Oskar. 

Fotocredd till Cissi. Nu ska jag njuta av min nya soffa som jag köpte idag och har skruvat ihop heeelt själv. Jo, seriöst. Gjorde inte en Ida.

/sanna

Klubbacken

Idag vaknade jag tidigt och gick upp och åt en lyxfrukost (tack familjen för att jag har mat hemma).
Mitt kök som jag inte riktigt har fått ordning på än. Vet fortfarande inte var jag har alla mina glas, och skärbräda använder man oftare att vad man tror har jag fått erfara nu när jag saknar en.
Efter frukosten bestämde jag mig för att kolla in området lite. Precis nedanför mitt hus finns det en sjukt nice promenadväg som sträcker sig ner mot vattnet.
Vid vattnet ligger Klubbensborg, ett ställe som jag tänker utforska lite närmare nästa helg eller så. Ska ha ett mysigt café och här någonstans går också en båt på sommaren in till stadshuset.
Sen hem till kaoset innan det var dags att åka in till söder där Rooster har sitt kontor. Så var det med den dagen. Älskar i alla fall mitt område, helt perfekt!

/sanna

Bring it!

Jag har haft en beef förut med ett företag och det var Telia. De vägrade låta mig lämna tillbaka ett trådlöst modem bara för att jag hade råkat slänga plastfickan den kom i, när de hade en kampanj att man fick pröva deras internet helt gratis. De ville ha 2500 kronor för att jag alltså inte hade den lilla plastfickan kvar. Det vägrade jag gå med på och tillslut slapp jag betala det i alla fall.

Nu kommer prövning nummer två. Blev ju bestulen på min iphone för några veckor sedan och nu verkar det som att Folksam inte kommer ersätta mig alls eftersom att jag inte blev rånad eller såg hur den här tjuven tog upp min telefon ur min jackficka. Det räcker alltså inte med att jag vet precis när det hände, hur, var och allt sånt. Att jag gjorde en polisanmälan typ fem minuter efter att det hände, eller att jag ringde försäkringsbolaget dagen efter. På tisdag ska jag snacka med handläggaren, får se om det blir en rond 2 efter det.

Nu möte på Rooster.

Ciao!

På hemmaplan

Kommer hem till min kära lägenhet här på Klubbacken i Mälarhöjden/Hägersten. Välkomnas snällt av världens fetaste spindel. Men hellre en spindel som husdjur än hundra silverfiskar, eller hur är det nu man brukar säga...

/sanna

Och vi säger adjö

Nu har det blivit dags att åka hem. Känns faktiskt lagom. Inte för att jag hade tackat nej till en roadtrip men om vi skulle fortsätta med dessa fullspäckade dagar så skulle jag bli helt slutkörd. Har hunnit med så galet mycket saker som ni får veta mer om när jag har samlat in allas bilder.

Igår var vi på musikal och såg Mary Poppins. Tror Billy Elliot som jag såg i London har förstört lite för mig, för framtida musikaler kommer ha svårt att toppa den. Perfektion ju. Men det var fint, storyn var lite lame och låtarna kanske inte de roligaste men det var lite sådär halvmysigt. Ett bevis på det var kanske att jag höll på att somna efter en halvtimme hehe.

Nu kommer utmaningen att få med väskan på planet. Tack och lov har vi bokat taxi shuttle, så själva transporten dit är kirrad iallafall.

Ses i Sverige!

/Sanna

Jane och alla de andra

Åh, vilken kväll! Först konsert med Little dragon och sedan iväg till lilla haket Tortilla flats. Fick nachos och shots och unnade oss lite margarita-drinkar. Jag och min vapendragare Helena drog vidare till The Jane och dansade loss sedan. Träffade massa roligt folk och damn, alla har visitkort i det här landet. Tänker inte gå ett steg utan ett visitkort när jag kommer hem.

Nej, har inget att säga utan jag är bara glad. Nu är det läggdags efter lite Conan!

/sanna

Ra ra riot!

Åh vilken upplevelse! Igår fick jag reda på att jag vunnit två av tre ansökningar jag skickat in om att vara med på music bench på Jimmy Fallon. Det innebär att man är en av cirka 40 personer som får vara med i studion under inspelningen men sedan även ska stå bakom bandet som uppträder i avsnittet och dansa lite/le/gunga sida till sida. Ja, what ever helt enkelt. Så himla galet att vi faktiskt fick tag i hela fyra biljetter. Bästa Jossan offrade sig för laget och blev utan biljett. Vi andra drog dit och fick bekanta oss Jimmy Fallon som berättade att kvällens mest kända gäst var ingen mindre än Samuel L Jackson. Rätt coolt alltså. Och sen någon vid namn Dylan McDermott eller något som jag sett i någon lame serie om jag inte missminner mig. Sen var det dags för vår insats och vi äntrade scenen tillsammans med Ra Ra Riot. Givetvis fick jag, Ida, Helena och Josse stå allra längst fram precis bakom bandet. Imorgon får vi se hur absolut töntiga vi ser ut när vi står där och gungar lite obekvämt bakom bandet som försöker ha rockkonsert. Men det var nog något av det mest minnesvärda jag har varit med om i New York av alla de händelser jag samlat på mig här. Så jäkla häftigt. /sanna - är något konstigt så jag kan inte göra nytt stycke. sorry.

Åh, låt mig få flytta hit!

Vi har det bra vi.

Igår käkade vi brunch här i området med Elin och Tommy, och drog sedan vidare till Brooklyn där deras Flea market ägde rum. Vi strosade runt lite och satte oss sedan och drack en öl. På kvällen hade vi bokat bord på restaurangen PT i Williamsburg och satt på deras grymt mysiga innergård och bara njöt. Därefter följde ett kort besök på den lite gömda baren Larry Lawrence, och sedan hamnade vi på Union Pool några kvarter bort. Riktigt bra ställe som påminner om Trädgården i Stockholm, med sin innergård och taco-vagn som bonus.
Idag har vi gjort så himla många olika saker och fötterna bara värker efter alla hundra mil vi säkert måste ha gått idag. Och vilka låg och sov i lägenheten idag när vi kom hem om inte Ida och Josse. Nu är vi fulltaliga!

/sanna

Framme!



Äntligen är jag och Helena framme i NYC. Vi tog transit från Newark till Penn station, där bytte vi till tunnelbanan mot Brooklyn och hoppade av vid Kingston-Throop. Vi drog bort till vår lägenhet med våra enorma väskor, och jag måste säga att den är helt underbar. Precis lika bra som i presentationen och allt är helt i sin ordning.

För oss var klockan runt 01 när vi drog ut för att äta middag. Får. Inte. Sova. Men det går riktigt bra. Vi åt på Saraghino's som ligger här i området. Galet fint ställe, vi käkade pizza och drack vin.

Nu är vi hemma i lägenheten igen och klockan är för mig 3.10 på natten medan klockan här visar 21.11. Ska kolla ett avsnitt av An idiot abroad och sen sova gott. Imorgon kommer Jossan!!!

/sanna

Resfeber?


Datorn är laddad med en massa Family guy och An idiot abroad, iphonen full med grym musik och väskorna är packade. Nu drar jag och Helena till New York. Förhoppningsvis landar vi, tar oss till vår lägenhet i Brooklyn, KOMMER IN I LÄGENHETEN och avslutar dagen med lite mat och ett glas vin på en restaurang i kvarteret. Sen lär vi däcka på en gång och sedan upptäcka Brooklyn under lördagen.

Vi hörs!

/sanna

Grattis Josse!

Idag fyller kära Josse år. Vi firade henne i lördags och jag fick med mig tre bilder från kalaset, missade dock att ta kort på ballongkriget och brottningsmatchen mellan Ida och Aden. Dans dans och så var den kvällen över.
/sanna

Avsked

I dagarna har jag sagt adjö till många fina. I måndags var jag till Moriskan med bästa Helena, Marie, Frida, Elin och Catrin. Vi käkade gott och drack vin.


Igår åt jag middag med frugan och hennes föräldrar. De har ju blivit som min andra familj här nere och jag kommer sakna dem. Men det bästa med att säga farväl till alla här nere är att de bor i en stad som jag faktiskt kommer besöka en hel del. Inte direkt som att jag lämnar Piteå där en massa människor jag tycker om bor kvar. Nej, det är ju faktiskt Malmö och vem vet, kanske hamnar jag här igen...

/sanna

Little dragon



Yeah! Ikväll bokade vi biljetter till Little Dragon som spelar på Terminal 5 fredagen den 14 oktober. Kan ju inte åka till New York utan att gå på konsert. Hoppas på en favorit i repris från förra gången då vi var och såg Gossip på samma ställe. Pepp pepp!
Här kan ni lyssna på Little dragons Ritual union.

/sanna

Fredag och dåliga iphonebilder

Diskberget efter frukostlagningen. 
Under min hejdå-fika passade vi på att sjunga högt för Malin som nästan fyllde jämt.
AW, här Idaho, JP aka Janne aka Petter aka Peter och lille Magnus som tydligen ser ut som Fredrik Wikingsson (don't see it).
Johan med en galen lampa bakom sig.
En glad Nils.
En slacker-Erik och en skeptisk Ida.

Nu blir det middag här hos Ek feat. Lindström och sen födelsedagsfest hos Josse.

/sanna

RSS 2.0