Jävla skitdator jag hatar det här åh varför gör den så här mot mig?!!!

Hade precis skrivit klart ett inlägg om hur jag ska byta jobb om en månad och att det är jättekul och blablabla, sen skulle jag lägga in en bild och då tänkte bloggsidan att den skulle uppdatera sig själv och inte spara det som jag hade skrivit. KUL VERKLIGEN.

Anyways, jag har fått ett nytt jobb. Känns bra. Här kommer en bild. Förhoppningsvis.



Förfest hos Lindström/Ek för ett tag sedan. Vi hade roligt ihop.

/Ida


Long time no see

Det är ju nästan skamligt det här, men jag har inte haft någon blogglust alls. Men nu jävlar ska det skrivas. Först och främst, vilken underbar helg det har varit. Jag och frugan drog till Igelfors och hängde med en massa fina människor. Nu såhär i efterhand kan jag känna att det var precis vad jag behövde. Att komma bort från Malmö och bara göra ingenting mitt ute i ingenstans var sjukt nyttigt. Jag ringde inte ett enda samtal, satte inte igång datorn eller skickade ett enda sms under tiden vi var där och det var så skönt. Mer sånt!

Jag behöver ett landställe så att jag kan göra såna saker mycket oftare. Mission skicka Ida till skogen har i detta ögonblick påbörjats. Det kan väl inte vara så himla svårt att få ett lån till något sånt? Det ska nog gå bra.

Jag står också kanske inför en ganska stor förändring gällande jobbet. Inom några dagar får jag veta hur det blir och då skriver jag mer, men tusan vad det snurrar i huvudet. Jag har ju dessutom så äckligt dåligt tålamod att jag inte orkar vänta på vad som ska hända. Förut idag tror jag att jag satt och stirrade på datorskärmen utan att göra något alls i en halvtimme.

Som sagt, ny update imorgon. Sanna lägger säkert upp bilder från helgen snart.

/Ida

Gillar läget

Fick precis en ny arbetsdator, lite bubbelplast att roa mig med OCH så blastar jag och Lotta Spice Girls över heeeela avdelningen. Gotta love it.

/sanna

Idag är dagen då jag...

... fick löneförhöjning. Tack för det.

/sanna


Helt fucking jävla underbart

Min favorit Casey finns inte längre kvar i American idol, men min andra favvis Haley är helt jävla stört bra. Lyssna!
/sanna

Working girls

Känns som evigheter sen jag arbetade med Halv 12 hos mig och alla andra projekt som jag och tjejerna i Fabrik Dynamik/Working girls hade fullt upp med. Vi träffades för någon vecka sedan för en lunch på Davidshall i solen. Även om inte alla är kvar så lever Working Girls-andan vidare. Bästa namnet ever.
/sanna

RSS 2.0