Glass i stora lass

Här kommer ännu en uppdatering med lite bilder från de gångna dagarna. I torsdags begav vi oss till puben Pride of Paddington för att kolla in Sannas gamla jobb. Vi hängde lite med Chris, drog vidare till Picadilly.

image190
Tyvärr har inte vädret varit det bästa under vår vistelse i staden. Givetvis blev det dock strålande solsken när vi var för bakis för att bege oss ut.
image191

Vid Picadilly käkade vi på en glassbar och därefter gick vi på bio där vi såg Forgetting Sarah Marshall. Grymt rolig film som ni måste checka in om ni inte gjort det. "Mug shot".. så jävla bra.

Tata.




I'm gonna show her the big ben... huh?

Ikväll ska vi ha vår alldeles egna bartömning. Medan folket i Piteå super loss på Kåren kör vi galendans på KOKO. Var ett tag sen sist för Sanna och nu hakar även Frida på. Det kommer bli galet. Sjukt heta människor, förhoppningsvis grym musik och ett glatt humör. That's the shit man.

Idag har vi varit till puben och käkat lunch (Chris i sin frånvaro bjöd till vår stora glädje) och sen blev det promenad så Ida fick se alla sevärdheter som en turist ska få uppleva. Vi stannar för övrigt en dag till i denna underbara stad, sen väntar Paris.

Ha en grym kväll gott folk!

Puss puss

Wild and crazy

image182
Pa ett av de hundra tagen till Calais var vi helt ensamma, da passade vi pa att leka lite.
image183
Pa baten mellan Calais och Dover madde Ida lite lite illa.
image184
I london bor vi hos coola Frida vid Hackney Central. Sanna sover med Fridaho medan Ida sover med katten Coco pa soffan. Forsta heldagen i London blev det shopping for hela slanten. Vi borjade med Beyond Retro, vidare till alla second hand-butiker vid Brick Lane.

Vi stannade pa haket 1001 och at varldens godaste hamburgare som grillats pa plats utomhus. Heta manniskor overallt dessutom!!! Love it! Bilden visar en vaggmalning fran 1001.

image185
Helt galet pa Primark som nu aven finns pa Oxford Street. Det blev att byta om ute i varuhuset for kon till provrummen var helt galet lang. Pengar spenderades det dock har till vara kontons fortvivlan.
image189
Pa kvallen slangde Frida ihop en grym pastasallad, sen drog vi vidare till Metro vid Tottenham court road.
image187
Vi kom fram till att Ida ar mannen i vart forhollande.
image188
Sanna ar kvinnan i nod.
image186
Men vi ar lika glada for det.

Ida tappade tyvarr sin planbok igar sa det blev till att bege sig tillbaka idag men utan lycka. Istallet blev det ett besok pa Sannas gamla Pride of Paddington. Till hennes stora lycka var chefen Chris dar sa hon fick se ett bekant ansikte. Awesome, imorgon ska vi dit och kaka lunch och traffa hans dotter. Nu blir det Harrods och en donut.

Adjo.

/Sannaho & Idaho



Partey i Bryssel

image175
I denna stad hyser man en forkarlek till statyer dar olika figurer kissar. Forst fick vi se denna lilla pojke, sen hans syrra eller nagot i en liten grand. Vi tankte att passande vore om nasta staty avbildade en kissande duva. Fundera lite pa den va...
image176
Gestaltning av en dude framfor katedralen.
image177
Har hanger vi lite, typ vantar pa bussen eller nagot.
image178
Ida fick syn pa en fluga i glaset!!! Den maste raddas!
image179
She did it! En full och glad fluga flog sin kos.
image180
Den tomma golvytan en minut innan...
image181
vi tog tag i saken och forvandlade den till ett dansgolv med hjalp av arabiska tanten och tva coola tyskar. Lammkott...

Bryssel var nice, Zine bjod oss pa middag och vi blev bada positivt overaskade over Bryssel som stad, mysig och mycket mindre an vantat. Sen bar det av till London!


Uppdatering: Sista dagen i Amsterdam

image170
Sista dagen i Amsterdam regnade det mycket men det hindrade inte oss fran att bege oss ut och fynda lite.
image171
Har moter ni "The Ghetto babies".
image172
Ett fint utstallningsforemal.
image173
Annu ett fint utstallningsforemal.
image174
Ett tips gallande second hand i Amsterdam ar butiken Episode som ligger vaster om Centralstationen.

Sen begav vi oss till  Bryssel/Brussels/Bruxelles for ett kort stoppp innan London vantade. Vi hade tankt oss en lugn hemmakvall men sa blev det icke.

Osten smakar lök!

Förfest. <eller?

sitter hemma hos doriada nej frida och dricker. saft manma mamma saft. Förersten, grattis på mors dag i efterskott kära mödrrar,. <sannas msamma spring fort på lördag!

sanna: det skulle få plats en minidvörg i vår vöska, finns det minidvärgar?

Inga bilder idag eller nu för att vi ska imorgon istället. Nu ska vi dansa på metro.

Adjöken adjö, trevlig onsdag puss

London baby!!!!

Vi vet att vi har varit dåliga på uppdatering de senaste dagarna med det kommer imorgon. Har åkt en massa idag och kommit fram till underbara London nu. Det inkluderade färja och en massa tåg, inte visste vi att man får gå igenom tullen innan man ska på färjan till Dover.

 Imorgon blir det shopping för hela slanten och utgång till Metro. Kan inte bli så mycket bättre än så. Frida huserar oss och jag tror det här med katten kommer att gå smärtfritt. Än så länge kan Sanna andas utan problem, dock kanske hon vaknar upp imorgon helt svullen och fucked up. Men det blir nog kalas. Oja, det blir det.

Puss på er!


I like pink nailpolish

image169

Sjuk kvall. Skriver mer imorgon nar vi kommit till London. Ta-ta!

Nu drar vi igen

Ar sjukt trott for tillfallet. Vi gick upp sex imorse for att pimpa var hosts cykel. Berattar senare och forhoppningsvis har vi da aven bild pa vart masterverk. Nu far vi till Bryssel efter lite hang i Amsterdam, shopping nasta.

Puss a hej!

Sanna

Ha(med tva prickar over)r ska vi testa det mesta!

image158
Titta Josefin, du och bratzdockan har samma klanning!
image159
Koket och en del av vardagsrommet i lagenheten dar vi bor. Sjukt mysig!
image160
Ida piffar.
image161
The hoes strike a pose.
image162
Spyros star bara.
image163
Ida ar: Ronald McDonald.
image164
Sanna ar: Marilyn Monroe.
image165
Stoooora traskor.
image166
Sahar forstor man alla turisters bilder av stadens torg.
image167
Det var val tur. Sen gar man in i Red Light District.
image168
Som bjuder pa horor och lite roka pa. Vi kopte en vaffla.

Nu ska vi packa, kaka och sen far vi se vad kvallen bjuder pa.
So long! / S & I


AmsterDAMN!

Hey dudes and dudettes! Har kommer gardagens bilder fran vart tagaventyr och den forsta dagen/kvallen i Amsterdam. Enjoy.

image149
Vem gommer sig har under?
image150
Svar: Den otroligt trotta Sanna som forsoker sova pa en bank (a med tva prickar)
image151
E(tyskt y)pe. Var turkiska resekamrat.
image152
Det glada ganget, fran vanster: Var host Spyros, hans polare Sylvan (a.k.a Frensh Lover) & en glad Ida.
image153
Vi cyklade till stan, Sanna fick skjuts av en vinglig Spyros och Ida var duktig och cyklade helt sjalv.
image154
- Laaawrence!!! Han ar vackrare i verkligheten.
image155
Idas goda drink.
image156
The hoes with the host.
image157

Sa var en grym dag till anda, att det ordnade sig med allt tillslut gjorde bara kvallen annu battre. Ta-ta!
/Sannaho & Idaho

Something in the air

Det finns knappt ord for att beskriva den gangna natten. For att sammanfatta hamnade vi forst pa fel tagstation, taget var forsenat och nar vi val hamnade pa ratt station sa fick vi forsoka sova dar pa diverse bankar i fyra och en halv timme. Till slut fick vi lagga oss i ett stillastaende tag for att fa varme. Ett tag senare vaknade vi av att vart tag stod pa andra sidan stationen. En utav de mest panikslagna minuterna i vart liv. Vi hamnade pa ett tag mot Amsterdam (trodde vi), men det slutade med att vi bytte tag 4 ganger. Traffade dock en cool kille fran Turkiet.

Knackta kom vi slutligen hit, vid 4-tiden, till vart hem nastkommande tva natter. Sjukt fin lagenhet och en supertrevlig och nagot overambitios host. Det kommer bli grymt! Ska snart ivag in till centrum och fa lite mat i oss eftersom vi inte atit ordentligt sedan nudlarna igarkvall vid 22-tiden.

Bilder fran natten och dagen kommer imorgon. Nu ska vi forsoka aterhamta oss fran helvetesnatten genom att kaka en god middag och ta nagra ol pa det.


Over and out!

/Sannatrott och Idatrott

P.S Det ska sagas att Ida pa allt detta tappade sin sovsack nanstans pa vagen. Hon far sova naken medan nagon hemlos stackare slipper frysa i natt. D.S

Glada i hügen

Idag har vi haft den grymmaste dagen hittills. Det blev äntligen ett besök vid The gate (sü överskattat) sen drog vi vidare till East Side Gallery och en grym strandbar där.

Igür spenderades större delen av kvällen üter igen med att promenera och att vara vilse. Vi skulle till Magnet Club, en indiepop/rockklubb, men trots tydliga instruktioner frün vür värd sü hamnade vi självklart helt fel. Till slut hittade vi dock klubben och den var grym.

Efter drygt tvü timmar satte Idas fötter stopp för dansandet och vi bestämde oss för att bege oss hemüt. Det som skulle tagit en kvart tog istället en och en halv timme. Vi ükte fel tram, hoppade av vid fel hüllplats, fick hjälp av en jätteläskig man, ükte nattbuss üt fel hüll, gick tillbaks till närmaste station och äntligen hade S-bahn börjat gü igen. När vi kom hem satte vi i oss nügra kanelbullar och fick fem timmars sömn. Sen var det dags igen.

image140
Pü Magnet Club där vi bland annat fick avnjuta The Kooks Naive.
image141
Sjukt glada i hügen.
image142
Ida gestaltar THE GATE!
image144
Sanna gestaltar fügeln pü toppen av THE GATE!
image145
Här säger Ida att hon har hittat ett vattendrag pü tyska men det kan vi inte stava till.
image146
Här säger Sanna att hon har trampat pü en myra pü tyska men det kan vi inte heller stava till.
image147
East Side Gallery.
image148
Solandes pü büten vid strandbaren.

Ikväll tar vi nattüget till Amsterdam och förhoppningsvis kommer duden vi ska bo hos inte döda oss. Det blir tvü heldagar i staden innan vi drar vidare till Bryssel. Nu ska vi packa lite och hänga med vür vän Katha.

Grymt jobb müste vi säga till vür klass som verkar ha fixat till minglet sjukt bra, det ser hur snyggt ut som helst pü bilderna. Jäkla bra jobbat!

Kram pü er!

Just lip it!

Idag gjorde vi ett tappert försök till att inte gü sü mycket eftersom vüra fötter plügade oss. Detta gick dock inte sü bra, men vi yckades i alla fall hitta vürt favoritomrüde Friedrichshainer. I kontrast till resten av staden sü är det här omrüdet mysigare och mer bohemiskt. We like!

image136
Vürt lite stökiga rum.
image137
Lägenheten vi bor i är grym och tjejerna är jättesnälla!
image138
Hemma pü vür gata i stan, Gesundbrunnen.
image139
Ett coolt café i vürt nya favoritomrüde. Alla möbler är till salu och juicen var skitgod!

Ikväll blir det utgüng till Magnet Club, där det är indie-kväll. Blir nog grymt!

Good night and good luck!

/Idaho & Sannaho

Gang bang?

Well, kvällen igür började med sjukt tjejiga aktiviteter som the hose on tour goes modeblogg. Vi poserade glatt och süg (fatta att vi skrattar varje güng vi skriver  ett a med prickar som blir ü) fram emot en utekväll full av äventyr.

image128
Den enda ytan i rummet som inte är belamrad med en massa skit.
image129
Ida stür i vür soffa där vi sover om kvällarna, notera att den är likadan som Calles skitsoffa där hemma.
image130
Va? Ida dricker ju inte öl.Vi hamnade pü en bar och fick avnjuta den spännande finalen i Champions League. Ölen var billig och Man United vann skiten, kan det bli bättre?
image132
Yepp, vi beställde in drinkar och en minut senare...
image131
...var den slut.
image133
Sen letade vi efter Bang Bang Club men vi hittade en bar som süg ut som röda rummet frün August Strindebergs roman. Vi kunde ju inte tacka nej till det utan det blev öl här med. Och tiden rann iväg...
image134
Men vi poserade glatt pü toaletten medan personalen ville stänga och gü hem.
image135

Resten av kvällen gick üt till att irra runt pü jakt efter klubben. Vi träffade en massa skumma människor pü vägen som försökte hjälpa oss, bland annat en polis, en dörrvakt, bögar som var lite nasty och kom med skumma erbjudanden och en lüng dude som trodde vi frügade efter "the gang bang club". Sü jävla grym kväll! Detta trots att vi inte ens hamnade pü klubben som hade stängt när vi tillslut hittade dit efter att ha gütt igenom hela Berlin.

Inatt blir det in i dimman pü riktigt. Nu kommer ett inlägg frün dagen som har varit sjukt solig.

Over and out.

/

Sanna & Ida

Vilse i Berlin

Tja alla där hemma!

Idag har vi gjort Berlin till vüra fötters stora besvikelse. Vi har nog varit runt i de flesta stadsdelarna och kan konstatera att det är en väldigt, väldigt stor stad vi befinner oss i. Vi kan även berätta att tillgüng till en karta inte nödvändigtvis behöver resultera i att man hamnar pü den tänkta destinationen. Därav vürt kringresande över hela Berlin idag, dock har vi sett en hel del av denna vackra stad. Detta inkluderar ett zoo, parken vid Tiergarten, en vandring längs Friedrichstrasse samt att ha gütt vilse vid Werderscher Markt och hamnat pü andra sidan stan.

Imorgon väntar fler äventyr och mer klassiska sevärdigheter som den hyllade och omtalade "The Gate". Här kommer dagen i bilder (natten kommer imorgon).

image120
Vi började morgonen med att inhandla frukost som vi tog med oss till den här "strandbaren".
image121
Sanna üt (fortfarande inga a:n med prick över) en väldigt god macka.
image122
Vi hittade ett spännande hus, flera vüningar med graffiti där det vanligtvis är utställningar och dylikt.
image123
Sen hamnade vi utanför ett zoo, här ser ni en jätteüsna.
image124
Sen parkade vi lite, här rinner det vatten.
image125
Ida är trött och skoskavig.
image126
Sanna är lite sliten och skoskavig hon med.
image127

Ikväll hade vi hoppats pü en champions league final men vi kommer antagligen inte hinna klämma in det i vürt fullspäckade schema. Nu ska vi nämligen siesta lite och ladda upp oss rejält inför ikväll. Dü blir det barrunda och ett besök pü Bang Bang Club. Till klassen für vi säga; Lycka till imorgon med utställningen!

Puss och kram pü er alla där hemma.

Peace

/Sannaho & Idaho

Köpenhamn, dag ett pü tügluffen!

image106

Sanna har äntligen kommit till Köpenhamn och här poserar vi för fullt till Idas mammas stora förtjusning.

image108

Sanna leker med bubblor i Köpenhamn.

image109

Stoooor cola i Köpenhamn.

image110

Här käkade vi lunch pü (finns inget a med prick över) en otroligt mysig restaurang.

image111

En dude spelar väldigt fint och en kille har satt sig pü första parkett, egen stol och allt.

image112

Nyhavn. I Köpenhamn.

image113

Nämen...

image114

- Oj oj, säger Ida.

image115

Huuuuh!

image116

-Jösses, säger Sanna.

image117

Pü büten pü väg mot Hamburg visar alla sina dolda sidor i vinddraget.

image118

- Oj oj, säger Sanna och Ida.

image119

Framme!!!

Run bitch run!

Godmorgon alla solstrålar, det är en underbar dag! Sanna sitter förhoppningsvis på X2000 på väg mot Köpenhamn och har drygt 2 timmar kvar att åka. Jag gissar att hon kom med tåget eftersom hon inte har ringt. Hon var vaken imorse, det vet jag för att min mamma ringde kl 05.00 och hörde så att hon var vaken.

Jag själv drar härifrån om 20 minuter, väskan är PACKAD, det pirrar i magen och det är lite sådär småstressigt som det brukar vara på resdagar. Skrev ju igår att jag inte skulle få någon sömn inatt, det fick jag inte heller. Det lär jag inte få mycket av på en månad, men vad fan, sova gör man i graven.

Nästa gång vi skriver är vi förhoppningsvis i Berlin.

Sheize, eine wasserfluss! (Ursäkta min bedrövliga tyska)

/Idaho

Wohoo!

Jag ska upp och cirka fyra underbara timmar. Sömn kanske? Har packat klart och kunde efter att ha pratat med Ida konstatera att det iallafall får plats en knubbig dvärg i min ryggsäck och en väldigt tjock i Idas. Bara så vi är uppdaterade om situationen menar jag. Sånt är viktigt.

Har snackat lite med duden vi ska bo hos i Biarritz, tror det kommer att bli ett grymt äventyr. Han ska lära oss att surfa påstår han, vilken uppgift killen har tagit sig an. En stor eloge till honom om han får oss att stå på brädan. Fortsättning följer hehe.

Så, imorgon beger jag mig till Köpenhamn där jag möter upp Ida och hennes trevliga mor för lunch. Sen blir det tåg igen för hela slanten. Jag kommer vara så död när vi är framme i Berlin. Men oh the joy!

Håll koll på oss nu. Om vi inte uppdaterar bloggen på ett tag kanske ni kan försöka ta reda på om vi lever.

Peace.

/Sannaho

Pirr

Imorgon bär det av, det är lite svårt att förstå, jag är inte ens nervös längre. Jag kommer dock säkerligen inte kunna sova i natt bara för att jag skriver så här nu. Kom nyss hem från en mycket angenäm fika med Malin. Det är konstigt att man kan träffas efter 8 månader och det ändå känns som att man träffades igår. Om inte det är vänskap, vad är det då??

image104

Fick en ros och en ask choklad av Albin i lördags, det är ju inte varje dag.

image105
Jag och min ena katt Felicia, den sötaste någonsin
(ja Sanna jag vet att jag är töntig)

Imorgon Sanna, då ska vi bli bjudna på lunch i Köpenhamn av min kära mor som ville göra det :)

Godnatt gott folk!

/Idaho

Välkommen till Koludden

Idag har jag varit jäkligt duktig. Uträttat diverse ärenden och inhandlat allt som inte stod på min inköpslista. Allt är i sin ordning med andra ord. Avslutade dagen med en road trip till landet på Koludden, Norrtälje med morsan som sällskap. Jag agerade chaufför och diktator över radion, lyckades ta oss fram och tillbaka utan några större missöden. Visst, lite sned parkering i centrum men det dog ingen av. Vad jag märkte iallafall.


image91

Här på landet firas det av stolthet när nya välkomsttavlor sätts upp.

image92

Huset där jag har tillbringat de flesta av mina lov under barndomen.

image93

Dags för lite upprustning till sommaren bara. Tur att jag inte är hemma.

image94

Vi har ett valv i köket, gissa om jag och polarna slog halvt ihjäl oss varje gång de vuxna försvann och vi försökte hoppa ner till vardagsrummet utan att bryta armar eller ben.

image96

Dude, rabarber! Helt tokigt!

image97

Här står en vattenpump. Den funkar inte.

image99

Här står min mamma. Henne är det inget fel på iallafall.

image100

Här visar jag er den vackra utsikten från vår brygga. Notera mormors fula jacka jag har på mig.

image101

Lania, här finns det också en massa mysiga bakisbryggor.

image102

Den obligatoriska skobilden.

image103

Här förstår ni, this is the place to be på sommaren.

Om man skulle försöka sig på att packa lite smått. Det är trots allt inte många timmar kvar tills vi drar. Boendet i London sket sig men givetvis har vi kirrat det på annat sätt. Sanna fix.

Hasta luego!

/Sannaho

Beundran

Ååååååååh! Det var så bra, Tingsek är grym, bandet var grymt och kvällen var grym! Trots att jag var sjukt trött så var det grymt. Stod som paralyserad i publiken och avnjöt konserten som jag aldrig ville skulle ta slut. Det bästa var att han spelade många låtar från förra skivan och även första så jag kände ändå igen det mesta. Avslutningen med Egoflow var skitbra! Jag är helt enkelt nöjd, eller nej inte nöjd för det är inget positivt inom upplevelseindustrin, jag är ... jättenöjd, i brist på bättre ord.

image90

Sen kan man undra om det någonsin från min sida verkligen var eller inte?

Kryptiskt eller hur!

Over and out

/Idaho

I'm aliiiiive!

Trots att jag glömde knarka igår innan hemfärden så klarade jag mig hyfsat bra hela vägen hem. Känns skönt att komma från Piteå. Idag när jag gick längs gågatan inne i stan insåg jag hur jävla instängt Pite är. Där var så många människor, så många heta människor, det var galet.

Ikväll blir det middag med Albin och sen Tingsek på Debaser. Det ska bli sjuukt mysigt, ser fram emot det som fan!

Peace out

/Idaho

Det är tidigt.

För tillfället gör jag mitt bästa för att hålla ögonen öppna. Ska snart köra in familjen till Centralen, de ska på dagsutflykt till Götet. Oh the joy, hur många människor kommer jag döda på hemvägen när jag sitter själv i bilen? Återstår att se.

Känner mig sjukt sliten vilket är lite komiskt med tanke på kvällen igår som spenderades hemma. Trots att det var en fredag, vad händer med mig? Nåväl, fick kontinuerliga uppdaterigar om festandet som pågick på Ankars. Maskerad i all ära men jag hade säkerligen inte varit en snygg dude.

Tittar ut. Ingen sol = lika bleka ben. Tyskarna kommer behöva solglasögon när jag och Ida är på ingång.

Dags att dra, ha en grym dag!

/Sannaho

Jahaja..

Sista dagen i skolan är avklarad och nu kan man nästan påstå att det är "sommarlov". Det känns så konstigt att säga hejdå till folk och jag har ingen aning om när jag kommer att träffa dem nästa gång. Sitter dessutom och lyssnar på deppmusik ochblir lite sentimental. MEN i sentimentalitetens och nostalgins ära har jag gjort ett litet (?) kollage av året i Piteå. Se och njut (eller skäms). Imorgon bär det av kära vänner.

image89

Till Lania, när du kollar på bilderna så gråt inte för tusan, vi ses ju snart!

Glad sommar!

/Idaho

I'm not Helene...

Idag har det trots en massa tid i skolan varit en riktigt bra dag som har resulterat i diverse grymt bra saker. Jag har till exempel hunnit med följande:

  • Ringt till min sjukt norska chef Jan Martin (skrev upp namnet innan för jag har en tendens att kalla duden Per Martin. Vem fan heter det liksom?). Jag uppfattade det mesta som sades och fyllde annars i med ord jag själv tyckte passade in. Förhoppningsvis uppfattade jag samtalet rätt och det innebär att jobbet är säkert och kirrat.
  • Bokat biljett till Quart-festivalen som i år bjuder på några grymma akter. Jag kommer festivala för allt jag är värd men lyckligtvis slipper jag sova i tält om nätterna, till Lanias stora besvikelse. Hon har alltid hyst en större kärlek till lera och skit än jag själv. Fast gummistövlar är ju så jävla hett så lera i viss mån är välkommet.
  • Fixat boende hos en dude i surfparadiset Biarritz, även fast jag råkat kalla honom för Helena i mailet då jag endast kopierade in texten från ett jag skickade iväg innan. " I'm not Helene but I could host you for a couple of days if you want to." Pinsamt...
  • Kollat kvartsfinalen i VM i hockey med Calle som givetvis Sverige vann, Bra skit.
  • Fått Juha att tacka ja till vår trevliga inbjudan att få äran att skjutsa oss till flyget på fredag.
  • Kirrat cafélag som slavar istället för oss på måndag.
Däremot så finns det väldigt många saker som jag inte har gjort men det struntar vi i nu. Ha en underbar kväll.

Peace.

/Sannaho

Smarta människor gör smarta saker

Nu börjar det pirra lite i magen, i alla fall i min. Sanna verkar vara lugn som en filbunke (har alltid velat använda det ordet), men jag börjar få fjärilar i magen. Bara två dagar kvar i Piteå sen är det dags. Tack vare Sannas intensiva couchsurfande har vi förmodligen gratis boende i följande städer:

Berlin
Bryssel
London
Paris
Bordeaux
Barcelona

Man är ju inte dålig. Självklart finns ju risken att vi får bo hos nåt psyco, men vad gör man inte för att tjäna några hundralappar, eller rättare sagt lägga dem på shopping istället. Gårdagen gick åt till galenstädning och halsont. Det var skönt att städa på riktigt och inte bara sopa skiten under mattan (vilken matta?). Nu är jag nästan klar att åka, nej jag är klar! Woho!

Kram på er alla underbara människor!

/Idaho

Idag är en sjukt bra dag

En lördag helt i min smak. En promenad i solskenet med Lania och sen inköp av diverse bakisvaror till morgondagen. Säg aldrig att jag inte är förberedd.

Ikväll blir det partey med gänget, Gustav sviker som vanligt men vi andra verkar vara mer pepp än vanligt. Ida har trots allt jobbat sin sista dag på MQ och det ska firas med dunder och brak. Sen är det ju vår sista helg här uppe. Eftersom vi inte är sena med att fira saker och ting så ska givetvis även det tillägnas några skålar.

Vi ses i dimman. Eller fan, vi ses snarare famlandes i mörkret. Och hälsar jag inte på dig betyder det inte att jag är dryg, jag ser dig bara inte för synen på långt håll blir bara sämre och sämre. Just for the record.

Peace!

/Sanna

Idag är en bra dag!

Det kände jag direkt när jag vaknade och insåg att om mindre än en vecka bär det av. Att jag ska se Tingsek när jag är hemma gör ju inte saken sämre. Sanna får hålla sig till sina gay-körer, men det är säkert bra skit. Idag är det min sista dag på jobbet och det känns skönt, nästan som att det blir sommarlov idag klockan fyra, men sen inser jag ganska snabbt att den kommande veckan är proppfull med föreläsningar och onödiga diskussionsseminarier. Nej det enda som jag kommer sakna i sommar är alla sötnosar som förgyller min vardag!

Till jobbet var det ja..

/Idaho

What about the sausage?

Hm, tänkte skriva "what up" som rubrik men tydligen hade jag redan skrivit What about the sausage tidigare så what the hell, varför inte återanvända bra skit när man kan. Kommer dock inte ihåg vilket sammanhang jag kan ha använt det uttrycket, någon annan som kanske kan erinra sig om det?

Nåväl, efter en dag i vinets tecken känner jag mig rätt peppad inför helgen. Tro det eller ej. Imorgon blir det tillagning av en festmåltid i Luleå. En helt okej avslutning på en annars rätt så lame vecka. Tiden går fort nu så jag hinner inte riktigt med. Väskor hit, packning dit. Skolan... ja den ja. Det löser sig. Jobbar på att fixa boende i Amsterdam för tillfället. Ingen som känner någon snäll filur som vill låna ut sina soffa? Inga katter eller skit bara, jag vill kunna klara mig hem välbehållen.

image88


Nu ger jag upp för idag. Peace.

/Sannaho

9 dagar kvar och jag tänker på...

... att det är riktigt sjukt hur fort tiden har gått sen min flytt hit upp till Norrland. Jag minns det som igår när jag under nolle-p satt utanför Kåren, full och jävlig och seriöst funderade på att ta mitt pick och pack och flytta hem igen. Vilken himla tur att jag tog mitt förnuft till fånga och gav det hela en chans. Hur många kan säga att de har klarat av att bo i Piteå i fyra år? Inte ens jag men snart är jag där, two years to go. We can do it.

Vi hade det bra trevligt under våra första månader tillsammans.

image85

Första bryggdagen

image86

Unga och oskyldiga(?)

image87

Att upplevelse kan festa är det då inga tvivel om och imorgon är det vinprovning, ett obligatoriskt moment i gastronomikursen. Det ska vi väl klara av gott folk?

Over and out,

/Sannaho



Kotten

image79

image80

image81

image82

image83

image84

/Idaho och Sannaho

Valborg

Det blev en galen valborg i år. Nu två dagar senare är vi fortfarande slitna, men vi lever i alla fall. Idag är det två veckor kvar till dagen D och vi längtar snart ihjäl oss. Här kommer lite bilder från valborgsfesten.

image67
Grillat är bäst!

image68
Dennis och Sanna myser i solen.

image69
Druva?

image70
Här har vi roligt!

image71
Bra där!

image72
Gott folk på kåren.

image73
Jossan äter upp Idas kind.

image74
Efterfest i Jossans trapphus.

Hoppas att ni hade en trevlig Valborg allihopa!

/Idaho & Sannaho

RSS 2.0