Telefonterror

Jag har ju påbörjat mitt mission att skaffa mig en lägenhet i Stockholm. Räknade precis ut att jag har ringt minst 152 samtal till privata hyresvärdar. Vågar inte tänka på min kommande telefonräkning. Resultatet då... började ringa runt för två veckor sedan och trodde att jag skulle få som svar "nej, vi lämnar allt till Stockholms bostadsförmedling". Förvånanrsvärt nog har jag ändå skickat iväg cirka 30 intresseanmälningar.

Nu återstår bara att se om jag skulle ha flyt nog att få ett samtal det kommande året, man vet ju aldrig. Kanske råkar någon ensam person dö som varken har vänner eller familj = man väljer en ny hyresgäst bland inkomna ansökningar = samtliga ansökningar från de senaste 15 åren råkar brinna upp = mitt brev ligger ensamt kvar och de ringer mig. Ja, konstigare saker har ju faktiskt hänt.

Håller tummarna.

/sanna


Hur tänkte de där?

Folksam Fastigheter bygger 180 nya hyreslägenheter i Fruängen.
Adress; Ada Nilssons gata och Vantörsvägen. Kvarteret Muffen ligger i korsningen Vantörsvägen/Gamla Södertäljevägen.

Kvarteret Muffen...


Rick på besök. Hänger på golvet bara.


Back to the basics

Åh semester. Den är kort, men Jesus Kristus vad skönt det är att inte behöva göra någonting. Förutom fredagens utgång så har helgen spenderats med att göra absolut ingenting. Jag har kollat på TV, tvättat och för det mesta legat ner. Tyvärr har det inte varit så soligt, fast det har nästan varit skönt så att jag inte har behövt känna skuld för att jag har legat inne hela helgen.

Jag hoppas att morgondagen bjuder på ett besök till Skånes Djurpark. Såg just en reklam för det på TV, det måste måste måste vara ödet att jag ska dit imorgon. Reklammannen pratade om galna älgar och söta björnungar, men jag vill mest klappa grisarna och getterna i barnhagen. Hoppas hoppas.


Min helg ungefär så.

/Ida

Suits

Tips på ny TV-serie: Suits.
Läs om den här.
Kolla på den här.

Family time

Det är inte ofta familjen hinner göra något tillsammans eftersom alla oftast är ute på olika saker. Men idag hände det och vad gör vi... vi drar på kyrkogårdsturné (mormors och gammelmosters grav), Sebbes fot blir överkörd av bilen, vi råkar nästan i bråk med en galen tant på söder och sen avslutade vi det hela med en glass nere vid Årstaviken. Bra grejer det hehe. 
Sen blev det afterwork med Hannes, fina Hannes som jag lärde känna i Piteå. Nu bor han i Stockholm och är sådär riktigt duktig på animation. Kul, ännu en bekantskap att hänga med när man är i huvudstaden.

Imorgon väntar en helkväll, ska bli sjuuukt kul. Hej så länge!
/sanna

Change is gonna come

Det händer så mycket just nu men jag kan inte skriva så mycket om det. Ja, nästa ingenting faktiskt mer än att jag kommer göra något helt annat inom en snar framtid på en ny plats.

Sen har jag det bästa att se fram emot i oktober för då drar jag, Ida, Josse, Jossan och Helena till New York!!! Det ska bli så sjukt jäkla roligt och jag är övertygad om att det kommer bli bästa äventyret ever. Vi har fortfarande 1-2 platser kvar så vi kan hyra en lägenhet. 7-17 oktober är vi borta!

Ja, nu ska jag njuta av Stockholm till på måndag och snart börjar semifinalen i fotbolls-VM. Det går bättre och bättre alltså. Krävdes bara lite beslut.

/sanna

Och vinnaren är...

.......SANNA! Oh yes, varför har jag inte tänkt på det här med tradera förut? Så lame, men nu kommer jag hem med X2000 för 150 kronor på onsdag. Kommer säkert behöva åka baklänges och spy över grannen som fick fönsterplatsen men hey, mer pengar till New York!

/sanna

RSS 2.0