Första kvällen på The Assembly

Har inte hunnit uppdatera på ett litet tag nu men nu får ni några rader och bilder. Igår hängde jag lite på Niklas jobb, hookade upp med Blaise och uträttade en massa ärenden som att gå till banken, köpa mic-stativ och lite annat smått och gott. Fick skjuts hem av Niklas runt halv sex.

Eftersom jag skulle tillbaka till klubben vid åtta så hade jag rätt bråttom. Beställde en delad taxi och givetvis är den försenad och åker åt helt fel håll. Resulterade i att jag blev en halvtimme försenad men vi är i Kapstaden så det gjorde ingenting. Bra när det är jag som är försenad, inte kul när det är någon annan dock.

Hängde upp lite papper med hålltider för kvällen, fixade vip-banden och socialiserade sedan resten av kvällen. Träffade en cool 23årig tvåbarnsmamma som jag hängde med. Pratade med ett vackert afro (barnarov dock), njöt av det grymma bandet och dansade lite med Niklas och Lania som dök up runt tio-tiden. Härlig kväll!

The Arrows som kom igång efter några låtar. De bjöd till och med på en dansakt mitt i det hela.

Sångerskan som till och med jag blev kär i.

Min nya vän L... någonting. Sparade namn och nummer på mobilen. Man kan inte komma ihåg allt hehe.

The girls goes gangsta.

Jag med en crazy lock. Henry med bortrakade lockar. Att folk är så korkade.


Idag är det tack och lov en helgdag, känner mig lite sliten hehe. Fick trots allt avböja frierier och önskningar om barnafödande igår. Sånt tär på krafterna. Speciellt när det är ens jobbarpolare som är 40+ och rätt creepy. Idag blir det bio och middag ute. Jag fortsätter min osunda livsstil, förlåt, livsnjutande tillvaro, medan Ida har gått och blivit en bra människa. Ha..ha...

PEACE!

/Sannaho

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0