En dag på slottet


Fast nu ljuger jag, inte en dag på slottet utan TVÅ dagar på slottet väntar nu måndag-tisdag. Avdelningen ska iväg på konferens och jag och Ida fick äran att göra bokningen. Klart vi ska till ett slott och konferera. Denna gången blir det Häckeberga slott som ligger mitt i Skåne. Bilder kommer, var så säker.

/sanna

Wilfred


SOM jag älskar Elijah Wood. Killen är ju så bra, så bra. Av den enkla anledningen måste ni kolla på serien Wilfred:

"The story of Ryan, a depressed man who believes he is getting nowhere in his life and plans to kill himself. In the middle of his attempted suicide, he is asked to watch his neighbor's dog, Wilfred, but Ryan can only see Wilfred as a real person instead of an animal that everyone else sees. As they begin to bond more and become friends, Wilfred teaches Ryan a life lesson about people, love, and living." (Från IMDB)

Titta kan ni göra här.

/sanna

Wohoo - lägenhet baby!

Var på visning idag på lägenheten i Mälarhöjden som jag veeerkligen ville ha. Och yes, imorgon skriver jag på kontraktet som sträcker över ett år. Den är så fin och kändes verkligen hemma. Längtar tills jag flyttar in, peppen! Blev så exalterad så jag glömde ta bilder hehe. Men heey, är inte hemlös i höst. Coolt.

/sanna

Dagen då jag blev erbjuden en helt okej 1:a i förstahand...

... OCH TACKADE NEJ. Dagen då jag gick på magkänslan men fortfarande känner mig som en idiot. Time will tell om jag gjorde rätt. Nej tack till Hökis.

/sanna

Uppdatering: Sanna söker hem

Det ni ser ovan kan vara den lägenhet jag ska bo i 6 månader- 1 år framåt. Den ligger i Mälarhöjden och det bästa av allt är att den är relativt nyrenoverad, har balkong OCH badkar. Men nu ska vi inte hoppas för mycket.

Av alla samtal som jag ringt så fick jag napp hos en fastighetsägare som bara har tolv lägenheter. Det visade sig att hennes dotters lägenhet står tom och att de tänkt hyra ut den i andra hand ett bra tag. Så, imorgon tar jag tåget upp för att gå på visning på torsdag. Snabbbvisit för på fredag åker jag hem igen.

Come to mama!

/sanna

Min helg

Drinkdags på Mrs Brown på Davidshall med bästa Elin, Helena och Catrin. 
Det kom förbi lite zombies och hängde med oss. Ja, minst 100 skulle jag tro. 
Sen sedvanlig förfest hos Lindström/Ek med goda/äckliga drinkar. Här dricker vi en med en touch av löksmak. Mums?
Sen dans hos Maria under jättelampan, besök på Debban och efterfest hos Robin. Sa jag att jag aldrig ska dricka igen?
Well, efter en återställare på söndagskvällen hade det blivit dags för Malmöfestivalen. Jag och Helena drog till deras "företagstält" och kollade på Daniel Adams Ray, sen vidare för att se Markus Krunegårds och Adam Olenius The Serenades för att avsluta kvällen med att se Veronica Maggio.

Nice helg. Idag har jag varit på föreläsning om mångfald, snackat om transvestiter, om Zlatan är svensk och om islam är en tolerant religion eller ej. Intressant.

/sanna

Kan. Inte. Sluta. Lyssna.

/sanna

Trevlig surprise

Fick just en kallelse till en lägenhetsvisning i Hökarängen på en stor etta på 40 kvadrat med badkar till och med för 4000 i månaden. Ligger dock på bottenvåningen, låter läskigt. MEN, grejen är att jag är etta i kön av 390 personer. Vet inte hur det gick till. 15 min in med tunnelbanan är ju ingenting och nattbussar går i närheten. Men bottenvåning... på onsdag nästa vecka ska mamma på visning. Ska bli spännande.

Ciao!

/sanna

Farväl Stockholm. För den här gången.

Veckan hemma gick alldeles för fort. Trevliga middagar, kvällshäng, fest, snabbdejter och massa skitsnack. Precis som det ska vara. Ser fram emot nästa vända!
En bild på Camilla och Niklas från i onsdags när vi åt middag ute och sen hängde på Morfar Ginko.
På fredagen käkade jag, Niklas och Patrik middag. Sen förfest hos Lotta och utgång på Marie laveau.
Vaknade upp helt döda och gjorde absolut ingenting under hela lördagen. Såg fina filmen Submarine och åt lyxigaste bakismaten.
Hann med att dra och bowla med la familia också. Tydligen är jag en mästare på spärrar. Kul att det skulle bli min talang här i livet. Inte duktig på att rita, sjunga, sy, dansa, spela piano eller något. Tackar för den.

Imorgon är det jobbdags. Glömt skicka iväg en inbjudan så jag måste fixa ihop 100 pers till en föreläsning som äger rum på måndag. Blir kul.

/sanna

Awesome torsdag



Lite sliten efter gårdagen då jag var ut och käkade och ölade med Niklas, Lotta och två vänner till Niklas. Att vara sliten känns obligatoriskt efter kvällar när vi ses. Men idag orkade jag mig till och med iväg för att hänga lite med Niklas igen. Han bor för närvarande i Viktors lägenhet vid otroligt vackra Kungsholms strand. I samma hus finns ett sjukt mysigt litet ställe, en brasilianskinspirerad restaurang som heter Boteco Da Silvania. Vi köpte med oss lite tapas - sjukt prisvärt och gott så dit måste jag definitivt igen.

Imorgon blir det häng hos Lotta, ska bli nice. Nu ska jag försöka sova och inte tänka på det faktum att jag troligtvis kommer få ett besked gällande lägenheten imorgon. Åh välj mig, välj mig!

/sanna

Fint

Get More: MTV Supervideo, Music, Best


Älskade SJ

Tog tåget upp till Stockholm idag. Vi kom så långt som till Alvesta (typ 1 timme bort) innan alla passagerare måste gå av tåget och ta med sig sina väskor. Tydligen så brann det i en vagn och det kom brandkår och allt. Så vi hängde på perrongen och såg brandmän rusa omkring lite.

Även om det inte brann så gjorde röken i tåget att vi inte kunde åka vidare. Istället beordrades alla att gå och sätta sig på de ersättningsbussar som snart skulle komma. Hell no att jag satte mig på ett jäkla buss, hade ju en viktig tid att hålla nu ikväll. Jag övertygade en annan tjej att vi absolut borde testa att hoppa på nästa tåg mot Stockholm, och yes, det gick hur bra som helst. Så förhoppningsvis var det tur i oturen, jag kom fram liiiite senare än väntat men hoppas på full ersättning samtidigt som jag fick en ny kompis. Yes yes.

Var på intervju och lägenhetsvisning idag. Är en av tre favoriter, får veta på fredag. Har ingen koll alls på om han kommer välja mig men skönt att jag kommer veta redan innan helgen. Håller tummarna.

/Sanna

Dags för förändring

Om ni inte redan visste detta så:

- har jag sagt upp mig och
- flyttar hem till Stockholm i september där jag ska
- joina grabbarna på produktionsbolaget Rooster Films och förhoppningsvis
- bo i en lägenhet i Mälarhöjden

Ja, fast det sista är bara en önskan och inte i närheten av att bli verklighet än. Eller lite kanske, imorgon gäller det. Tar tåget upp för att hänga lite och ska på visning/intervju imorgon. Kan skriva mer om det efteråt. Imorgon är även dagen då vi bokar boendet i New York. Vi ska bo i en grym lägenhet i Brooklyn som vi fixat genom airbnb. Håller tummarna för att allt går enligt planen.

/sanna

Bästa helgen


RSS 2.0