Hemfärd på gång

Yepp, om några timmar drar jag hem till Stockholm och hänger med familjen någon dag innan det är dags för Sydafrika. Saker behöver fortfarande fixas men det blir nog bra skit av det här. Avsked igår, fan vilka underbara vänner jag har alltså. Känns grymt att jag har det här som väntar när jag kommer tillbaka.

Jag gav bort mina morötter igår, har en liten parmesan kvar som väntar på en ny ägare. Vem bjuder högst?

Ses i Stockholm!

/Sanna

Här mår vi som vi förtjänar

Fan vilken härlig kväll det blev igår. Nya människor, gamla människor... kanske lite lite för mycket alkohol men det spelar ingen roll. Vi gick all in och det blev en perfekt avslutning på min lilla vistelse här uppe. Social däckningssession (vilket ord jag hittade på där) och en baksmälla som heter duga idag. Det är bara så det ska vara.


Josefin är tillbaka och visar här sin drink som mer kan definieras som kräm.

Jag och Ida blandade fina drinkar vi med.

Sen försökte vi frosta av Eriks frys som inte går att stänga.

Leni har en tatuering.

I soffan sitter Torben, min granne Kim och Jesper som höjer taket.

Alexander kör porrblick deluxe.

Andreas spelade gitarr för oss och sen sjöng Leni om hål nummer 2.

Jag är glad att Gustav är tillbaka.


Jag borde packa klart men att böja sig ner får mig inte direkt att må bättre. Imorgon åker jag hem till Stockholm.
Puss!
/S

Kick off

Gårdagen var en spännande afton minst sagt. Tyvärr tog jag inte alls så många bilder som jag hade velat, men det blev några i alla fall. Fråga mig inte vad jag håller på med på vissa, men kul var det.



Vi matchade så fint.





Jag behöver en dusch. Dusch it is!

/Ida

Sudden death

Människor slutar aldrig att förvåna mig, inte på något sätt. Trodde verkligen inte att kvällen igår skulle sluta som den gjorde, på gott och ont såklart. Somliga tyckr väl att jag betalar för mina SYNDER idag. Det är ju vad jag är; en syndare tydligen. Vet inte riktigt vad jag ska säga, jag hade askul igår och något spännande ligger i luften. Sanna drar imorgon, vilket gör att gråten nästan kommer, men min kära vän, vi är återförenade snart igen. Jag är sjukt bakis just nu och vet inte vad jag skriver. Försöker vara kryptisk, men jag tror inte att det funkar så bra. Allt blir bara en klump av ord och nu har jag slut på dem. Helt slut.

/Ida

Bakis eller full?

Fy fan, jag vet verkligen inte.
/S

Ikväll smäller det

Ikväll, då jävlar är det partey mina vänner och jag hoppas verkligen att VI går all in och satsar på ninja iallafall. Samuraj (när du festar, däckar och vaknar upp och vill påbörja festandet igen) känns lite avlägset dock. Förra upplevelsefesten körde jag den stilen, gick hem vid tolv, vaknade upp fem timmar senare och var redo för efterfest. Inte det bästa eftersom jag missade hela festen och alla sov när jag var pepp igen.

Nej fy fan, ikväll blir det grymt med drinkblandande, första besöket på Kåren och en jäkla massa efterfester (hoppas jag, folk var rätt lame förra året). Och till råga på allt är mina familjemedlemmar från i somras tillbaka; Gustav och Josefin!



Vi ses i dimman men först ner till stan för att se nollor i sopsäckar. Peace!
/Sanna

En i varje hamn

Tydligen ett rätt så frekvent använt uttryck. Fan vad lycklig man skulle vara om det hade stämt. Dock bor det en väldigt speciell person i Amsterdam som heter Rick. Han är asgrym på fotboll, får pengar av Norges kung och kommer bli grymt framgångsrik här i livet. Den finaste vännen jag fick under sommaren och som jag förhoppningsvis kommer besöka snart!



Over and out.
/Sanna

Power to the people!

Underskatta aldrig Boyz II Men!

/Idaho

Onsdag i Piteyo: BBQ och Kalles. Oslagbart?

Onsdagen bjöd på skrämmande dockor i skyltfönster, försök till grillning (fan grabbar, värdelösa är nästan rätta ordet), häng hos Patrik och sen en vända ner till centrum. Skulle egentligen bara socialisera lite men det slutade ändå med att jag följde med gänget i slutändan. Detta gör att jag har en massa packning att ta hand om nu, trött som fan och lite smått bakis. Det ska jag nog klara. Gårdagen i bilder, enjoy.
 


Juha gillar sin dressing, Leni i bakgrunden verkar mest gilla sig själv...

Grabzen försöker vända korvarna.

Grabzen har vänt korvarna.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Ida visar dolda talanger.

Ida went all crazy...

Ben.

Niklas.

Erik.

Patrik.

Juha försöker hänga på galenheterna han med, lyckas kanske inte riktigt.

Niklas hånglar upp vakten. Förlåt, Vakten hånglar upp Niklas.

Juha fick en blomma med rot av mig.

Juha på gungan: Ska jag hoppa?
Sanna: Ja, hoppa över häcken! Vänta, ska fixa kameran bara!
Juha som har kommit på en dålig idé och sitter på gungan i hög fart: Nu hoppar jag!

Sen hoppade han. R.I.P Juhas fot.

Nu packa. På söndag åker jag hem till Stockholm. På tisdag åker jag till Sydafrika.
Peace!

/Sannaho

Hold the fackeltåg!

Sedan urminnes tider (i alla fall de två år vi varit bosatta här) har "hemmafesten" varit en tillställning där gamla och nya studenter får socialisera fritt. Detta år valde istället phösarna att exkludera oss världsvana globetrotters utan en tillstymmelse av respekt och dignitet. Detta kan tyckas vara ett trivialt problem i jämförelse med Kristin och Hans förhållandesituation, men det är för oss värt att belysa då en symbios krävs mellan festligheter och vardagsbestyr.

Phösarna kan beskrivas som ett brådmoget släkte med vissa banala drag. De kan dock ibland glimta till med originella kreativitetslösningar. Tyvärr uteblev dessa i år, vilket resulterar i att festen går miste om DE rutinerade. Skandal!

Sammanfattningsvis vänder vi oss till husguden och jordskredsvinnaren Usain Bolt. Hur fort måste vi springa?

/Ida & Sanna

Fucking jävla phösare (utom två)

Värdelöst är vad det är.

Favorit i repris : Idas födelsedag

Det här var alltså kvällen vi var på en lame förfest i någon villa nära en kyrkogård. Antingen var folk trötta eller höga som hus, svårt att avgöra. Höjdpunkten var när vi drack ur ett glas med en mustach på. Oh happy day. Men med gänget är det alltid kul, synd bara att våra kära vänner Emil och Andreas hamnade i bråk på Max. Jävla töntar som gav sig på världens snällaste människor. Blod, polis och sparade hamburgare, sen var vi hemma. Imorgon tar vi igen allt.


Vem har Ida gått all Dexter på med saxen?

Jo, hennes vackra födelsedagstårta.

Godisarmband gjorde oss till två populära tjejer.

Grabbarna är grabbar,

Flickorna sjunger schlager.

Patrick är en lampa.

Ida är en tratt.

Sen gick Sanna och Andreas på lagstadiedisco där han trampade henne på tårna och hon förde.

Peace!
/Sannaho & Idaho

Gänget på gräs

Jag orkar inte skriva om gårdagens traumatiska upplevelse utan det kommer imorgon istället. Fucking människor det finns, må de brinna i helvetet. Shit, nu kommer Bibelflickan fram. Lite skrämmande sådär.

Idag hängde jag på gräset med Ida, Emil och Andreas. Sen slöt lite annat "löst" folk upp och nya nollor. Härligt med nya människor. Efter gräset, middag med min fruga och en massa Whose line is it anyway. Så bra, så bra.



Bra dag. Peace.
/Sannaho

Fan alltså

Människor kan vara så jävla elaka!

The Strokes are back!

Eller..nej, men i mitt liv. Bläddrade i mitt för tillfället extremt tråkiga I-tunes-bibliotek och bestämde mig tillslut för att jag skulle lyssna lite på The Strokes. Det var som kärlek på nytt. Ni vet första kyssen när det pirrar i magen så att man knappt kan stå på benen. Kan vara för att jag redan har tagit ett glas vin, men vad fan det är lördag och idag firar vi min födelsedag (som ju var för nästan en månad sen). Bättre sent än aldrig, som ordspråket lyder.

Mina lådor är hemma och i dem finns en massa skor. Jag tror att det var 10 par. Dessutom ett urval av böcker som jag någon gång ska läsa. Jag måste läsa mer, jag tycker att det är tråkigt, men intalar mig själv att det kanske blir kul om jag kommer in i det ordentligt. Nu är det dags att piffa och börja fixa med tårta.

/idaho

Look at my big...

... booox. Ida är bra på att shoppa. Det innebär att Sanna och Ida får bära hem lådor från Ica som skickats upp från Malmö. Oh the joy. Det blev några färre pauser på vägen men hem kom vi. Nu måste vi bara återhämta oss och ladda batterierna inför kvällens upptåg.




Peace.
/S

Med två favoriter

Yepp, det är så jag har spenderat min dag. Var ner till centrum och fikade med Idaho och nyinkomna Andreas. Passade på att titta efter min fina kofta på vägen hem (tappades i regnvädret på väg hem från Kalles i onsdags). Utan vidare lycka dock. Iallafall, vi ägnade oss åt skitsnack och uppdatering som alltid passar och fint fint.



Nu blir det snart middag med ovan nämnda och lite vin. Underbart!

Puss
/Sanna


I like pills...big ones!

Dagen har bjudit på galna upptåg med Sannaho och Andreas nere i centrum. Just nu sitter jag och läser i boken "Uppdraget" som jag och Lania fick av Sanna i julklapp tillsammans med hennes hemmagjorda underbara kolor! (snälla gör dem igen). Kom till en sida där det står om hur man får reda på vad man skulle heta om man var en Hollywoodstjärna.

Man ska precis som med sitt porrstjärnenamn ta namnet på sitt första husdjur + den första gatan man bodde på. Sen kommer twisten som jag aldrig hört. Man ska översätta detta till engelska. Då får man sitt filmstjärnenamn. Mitt skulle bli:

Skorpan= Crust + Stensåkervägen = Stonefield

Crust Stonefield

Jag tycker personligen att det låter ganska manligt. Vad skulle ni heta? Skriv gärna i kommentatorsfältet så kan vi bilda ett alternativt Hollywood sen!

/Idaho

Bakisdagar i alla ära..

... men det är inte kul! Efter att ha spenderat dagen med att ligga i sängen och dega är jag redo för att bli normal imorgon igen. De senaste timmarna umgicks jag med frugan och kollade på "Forgetting Sarah Marshall", "Allo Allo" och klassikern "Family Guy". Det var riktigt nice, men jag hade föredragit en promenad om jag hade orkat. Kvällen igår var ändå värd dagens trötthet. Det är alltid kul med återföreningar och ännu bättre, nya möten!

Nu, mer deg!
/Idaho

The hose på äventyr

Finns ju en anledning till att man mår skit idag. Måste dock medge att jag gillade mitt fylleinlägg igår, väldigt städat och fint. Grymt trevlig kväll, som alltid när Frugan är med. What would I do without you? Bilder, enjoy hehe.


I vanlig ordning körde jag och Idaho igång hemma hos mig med billigt vin.

Sen drog vi till Eriks rocklya. Bananflugor är inte the shit men jag blev förvånad över den förberedda fyllematen. Färsk potatis i en kastrull och lax, inte så rocknroll kanske.

Dekadens.

Ida hittar pengar på golvet.

Slagsmål, Erik blev lite arg på Torsten.

Det lyckliga paret.

Hemma hos Erik gillar vi coops produkter.


Tack för igår. Inte så tack för idag men nu mår jag bättre med lite mat i magen. Idag kommer Andreas upp, wohoo!
/Sannaho

Ni vet

Jag skrev just ett inllägg. Det försvann. Ville bara säga hej till er alla och att Piteyo är grymt. Idag hade jag till och med sönder en stol. Men det är en hemlighet, Erik vet ingenting. Inte ens han med skjortan anar något. Puss

Vilken kille!

Vin igår. Åt Antons nybakade bröd, väckte en holländare och ramlade över en pilatesboll. Underbart, precis som det ska vara. Idag blev det till att fixa handledare till praktiken i Sydafrika (jag drar fan om typ 10 dagar!!!) och Jennie fick den äran. Smygkikade på de nya nollorna, ingen som stack ut i mängden men jag kikar vidare. Lunch på stan med min Idaho. Piteå är tyvärr regnigt just nu. Tur att vi är ena riktiga solstrålar som sprider glädje bland lokalborna. Typ. Sådär. Ni vet.



Sa ju det. Mulet, grått, lame.

Men en dude som fan förtjänar all respekt är fucking amazing Usain Bolt. Hur grym är inte han va?!?
Världsrekord på 200 meter som såg lekande lätt ut. Way to go.



Mer OS. Sen mer häng. Stäng av era telefoner ikväll gott folk och undan med pilatesbollarna.

Peace!
/Sannaho



Tisdag är lika bra som fredag!

Igår begav jag, Sanna och Anton oss ner till centrum för att inhandla diverse prylar till Antons lägenhet och självklart göra ett besök på MAX. Några timmar och en massa regn senare var jag hemma igen. Kvällen bjöd på återförenings"fest" för mig och Sanna med spagetti och köttfärssås, vin och Singstar. Slutligen blev v bjudna på bröd som Anton hade bakat, riktigt smaskens måste jag säga!


Den obligatoriska egobilden.

Anton diskuterar något.

Ida i fiskekläder, endast 298:-

Dansandes till vårt alldeles egna soundtrack.




Ikväll väntar mer fest woho!

/Idaho

Hemma i regniga Piteyo

En boring flygresa, skum taxifärd och en sjukt regnig promenad hem senare så hade jag med nöd och näppe lyckats stänga dörren till min lägenhet bakom mig. Sorry, lång mening. Det luktade inte hemma. Det luktade lite bränt och unket men inte fan hade jag glömt något som kunde lukta skit.

Nåväl, efter lite vädring så var allt tipp topp igen och jag begav mig till Konsum men min Anton som har flyttat hit. Stockholmare på Konsum i Norrland var härligt underhållande. Inte lika road var medarbetaren som fick svara på frågor om osthyvlar, toapapper och tandkräm.

Sen blev det en underbar middag a la Ida, tacos för hela slanten. Så jäkla gott och som jag har saknat våra familjemiddagar. Kvällen fortsatte i samma sällskapsstil med TP som jag och Lania vann mot teamet Ida/Anton. Grymt, hade inte kunnat sova annars.



Lania har blivit biten av en mördarmygga som försökte äta upp hennes öga. Aldrig kul när sånt händer.

Peace!
/Sannaho

Mors lilla Ida i skogen gick..

Igår blev det blåbärplockning med Lania efter jobbet. En härlig sysselsättning där man dessutom får en hel bunt med pensionärspoäng. Jag hade varit ute i skogen varenda dag om det inte vore för en sak. MYGG! De är hemska små varelser som inte borde få finnas. Bara ljudet kan driva mig till vansinne, men kliandet efter ett bett (stick eller whatever) kan fan få svaga människor att bryta ihop. Jag borde skriva ett helt inlägg om hur hemska myggorna är egentligen, men jag ska inte ge dem så mycket!

Vi fick i alla fall till slut ihop lite blåbär och det blev en helt fantastisk smulpaj av det hela. Nu har jag tagit en allergitablett så att bergen på mina ben ska lägga sig och jag har dessutom dränkt dem i tandkräm för att dra ut skiten. Får se om det funkar. Jag återkommer om detta i ett senare inlägg. Om några timmar kommmer frugan och då blir det taco-partaj à la PiteYo BIG STYLE!


Lania bakar paj.

Paj utan smulor. Jag glömde fota den färdiga pajen.

Jag körde en klassiker med mjölk och socker.

Slutligen en bild på en del utav mina vackert dekorerade myggbett.

Farväl
/Idaho

Mot Piteå och Nolle-p

Om några timmar sitter jag på flyget upp till mitt Piteyo. Frugan kommer och möter mig vid skolan och sen blir det nog middag i sann äktenskapsanda, det vill säga ; tacos. Vi ses snart!



/Sannaho

Sista dagen i Stockholm

Baksmällan har väl lurat där hela dagen men jag orkade ändå ta mig för lite saker idag. Följde med morsan och min syster till Södersjukhuset där min mormor ligger inne. Jobbigt besök men det gjorde nog henne gott. Träffade på min morbror Tomas och mina kusiner Alva och Maya där. Synd att vi inte ses alltför ofta.


Sen drog jag till Calle vid Odenplan för att catcha upp lite. Här nedan försöker han mest se solbränd ut. Vet inte riktigt om han lyckades hehe.


Återigen ska jag försöka ta tag i min fucking jäkla packning. Hata!

Ta-ta
/S

Anton rymmer...

... och eftersom han beger sig ändå upp till oss i Piteyo var det dags för en liten hejdå-kväll. Mötte upp Krister vid Medis, drog efter lite förkrök vidare till Karins (föräldrars) vindsvåning vid Ringvägen. Vodka, Amazing Videos, och lite skitsnack senare och vi var på väg till Pet Sounds. Lika härligt som vanligt att träffa gänget och nya coola typer med för den delen. Fyllemat och sen var man hemma.


Karin flyttar upp till Luleå på tisdag, alla flyr till Norrland.

Daniel (utan tandställning) var glad. Frej var mest skeptisk.

Anton snusar och Krister trånar.

Här sitter Emma i en sjukt lång klänning.

Förlovade Cissi slöt upp efter att ha blivit bortglömd.

Bandmedlemmarna Daniel och Simon myste med kameran.

Adam och Johan håll mest koll på att jag skötte mig.


Jäkligt nice kväll men nu ska jag väl ta tag i saker och ting. Jag åker fan imorgon, Äntligen, FRUGAN!!!

Over and out.

/Sannaho

Bless you child!



Dagen har gått i förkylningens tecken. Efter torsdagens försök till festande vaknade jag i fredags upp med en igentäppt näsborre. Jag önskade förgäves att det var tillfälligt. Imorse räknade jag mina använda näsdukar till 21 stycken. Jag tackar nässpray-guden för att han hjälpte mig genom natten! Tack och lov att Lania anlände vid lunch så att jag kom ut ur mitt sjukdomsnäste. Vi begav oss ner till centrum, det blev en tur till Max och matinhandling på ICA. Dessutom köpte jag en drink-shaker på Indiska och jag måste säga att den är sjukt snygg!

Till min egen förvåning köpte jag KÅLROT och PALSTERNACKA samt en del andra rotfrukter. Senare på eftermiddagen tillagade jag en grönsakssoppa à la Ida (vanlig jävla grönsakssoppa). Lite otippat sådär, men den blev uppskattad av både mig och Lania.

Imorgon blir det jobb på MQ och möjligtvis lite blåbärsplockning i den norrländska skogen.

/idaho

Och resultatet?

Kan ju säga att lika dåligt som det gick i finalen i tennis, lika dåligt gick det med packningen. Bajs.



/Sannaho

Nu för fan!

Nu blir det tennis och jag hoppas att Aspelin och Johansson vinner finalen och ger mig en bra start på dagen. Om inte annat så kan jag komma över förlusten ikväll när det blir feeesst. Försöker mig även på att påbörja min packning vilket blir något svårare än en tennisfinal i dubbel. Håll tummarna där hemma. Spänningen är olidlig.

Peace.

/Sanna

Ljuva Pite-anda!

Gårdagen blev inte som jag tänkt mig. Det var meningen att vi skulle dricka lite vin nere vid vattnet, men då det regnade en smula gick vi hem till Juha istället. Det behövs egentligen inte sägas så mycket mer. Det blev fläskläpp och knock out för min del och bilderna nedan kommer visa resten. Förlåt till Juha, men jag måste lägga upp dem.


À la 80-tal.
Sommarstylad.
Ready for the beach.
Patrik spelade gitarr till modevisningen.
Jag agerade upplevelseproducent bakom kulisserna.
Emily blev pepp på att köpa kläder eftersom de satt så bra.
Olle a.k.a Ölkungen.

Nu har två män här uppe kört modevisning i mina kläder. Undrar vad detta fenomen kan bero på?

Nu, grillning.
/Idaho

Kärlek vid första ögonkastet

Och så hände det äntligen. Efter några veckor utan något liv på den fronten så har ödet sagt sitt. En blick och jag var hooked. Jag är rätt ytlig av mig och jag måste påstå att det var just utsidan som fick mina ben att vika sig. Om ni träffade på mitt nya favoritobjekt skulle ni kära ner er totalt ni också.

Så, vad tycker ni? Godkänd?



/Sannaho

Sommar i mitt Stockholm

Som sagt, en heldag igår och här kommer lite bilder från en grym dag i storstaden. Träffade min "första kärlek" för första gången på tre år. Min tripp till London och hans snowboard-äventyr funkade inte riktigt tidsmässigt eller geografiskt sätt för den delen. Sjukt roligt, en kaffe blev till öl och 12 timmars häng. Inte alla som klarar av mig så länge (läs:orkar). Idag har jag Inte ens någon baksmälla från helvetet, gotta love it!


Vackert väder och slottet i bakgrunden.

Det här är jag.

Det här är Wille.

Uteserveringen på Debaser. Mysigt värre.

Jakob, Vera och Calle joinade oss.

Calle stoltserar med sin lilla Vera.



Sen spelade Elias från Elias and the wizzkids för oss. Vackert och så sommar det kan bli.
/Sannaho

Kärt återseende

Jag har haft en helt otroligt grym dag. Intervjun gick som sagt sjukt bra imorse. Sen blev det som skulle bli en liten fika med Wille till en riktig heldag. Öl i solen, öl i regnet, nacho deluxe, häng på Debban med Eliaz som spelade, gamla gänget som slöt upp och mer öl på söder. Kan inte bli så mycket bättre än så. Förhoppningsvis kommer bilder imorgon.

Fan vad bra jag har det.

Puss S

Rain(wo)man

Idag regnar det. Jättemycket! Men det är ganska mysigt när man är inomhus. Jag har idag åstadkommit en tripp till konsum. Det tog ca 10 minuter. Dessutom gjorde jag tacos till lunch. Mycket ambitiöst måste jag säga. Jag diskade också direkt efter maten vilket i stort sätt aldrig händer. Mitt liv är intressant just nu!


Regn.

Laddat upp med chips, cola och Family Guy. Kan nästan inte bli bättre!

Innan jag åkte gjorde jag ett besök hos mormor och hennes galna katt Trollet.

Det blev lite shopping i sommar trots allt.

Minikräftskivan med föräldrarna blev lyckad.

Klockan 06.15 den 11 augusti. Jag blev i alla fall körd till stationen. Det var skönt. Sen satt jag snett emot Nina Persson på tåget vilket nästan gjorde mig lite starstruck.

Nu, mer Family Guy och chips.

over and out
/Idaho

Och hur gick det då?

Well, min intervju gick sjukt bra och nu ska jag lämna besked inom två veckor. Vill jag ha praktiken eller ej? Det känns verkligen för grymt för att kunna gå att tacka nej till. Design och mode är väl inte riktigt mina områden men de uppgifter som skulle inkluderas... jag skulle lära mig så otroligt mycket.

Modeveckan då jag startar, möbelmässa, utställningar på deras galleri. Det låter onekligen skitroligt och det verkar vara ett grymt team dessutom. Självständighet var ordet, hellre att man gör fel än inte gör någonting alls, sa Stefan. Skrämmande men samtidigt jäkligt peppande. Ni märker vilket besked det lutar åt. Ska organisera tankarna i mitt huvud bara.

Nu - vila. Lite senare - fika med Wille.

Flyt nu va, eller vad?

/Sannaho

Yo hoes!

Idag har jag var väldigt duktig, shoppat och varit till frisören. Sjukt ansträngande så nu sitter jag här i sängen och försöker bli sovtrött. Imorgon ska jag upp tidigt och bege mig till Trendgruppen på möte med Stefan the boss. Prata om mig själv i en timme ska jag väl klara av utan större svårigheter. Känner mig lite oförberedd bara med tanke på att alla (notera ALLA) mina rekommendationsbrev och andra viktiga dokument är uppe i Piteyo. Jag får använda min charm eller muta honom med muffins eller något. Piece of cake. Haha, fattar ni? Okej. jag börjar nog bli trött.

Jag tvättar. Den vill inte bli klar. Jag vill sova. Fast om jag fick välja, då skulle jag nog helst av att vilja ha den fina acne-klänningen jag såg idag på Weekday. Förslag välkomnas på hur jag ska kunna tjäna en massa pengar relativt snabbt, och inte prostitution och shit nu. Realistiska förslag, gott folk.


Snart babe, fylla och sing star.

Godnatt på er.
/Sannaho



Som på beställning

Igår gjorde jag den långa resan genom Sverige för att anlända i Piteå vid 17-tiden. Digitalboxen hade gått sönder och tangentbordet funkade inte. Ett par timmar senare var problemen lösta och jag höll på att somna redan vid sju. MEN det gjorde jag inte. Det kändes skönt att komma hem igen och nu, ett dygn senare känns det nästan som att jag aldrig varit borta. Det är fortfarande lite tomt utan allt folk och speciellt frugan som har sin speciella plats i soffan.

Idag vaknade jag utvilad och bestämde mig för att ta mig ner till centrum. Väl där tog jag mig till MQ och Emma the Boss frågade om jag ville fortsätta jobba extra. Jag blev överlycklig. Pengar hallåååå! Gjorde dessutom "värsta klippet" på rean så jag är nöjd. Efter min ytterst delikata middag (fiskpinnar med pasta) känner jag mig fortfarande lite ensam, men det är inget jag inte överlever. Hoppas dock att det blir utgång på fredag så att jag får se lite folk. Sen kommer resten av töntarna, en efter en.

Priset för dagens prestation går till min mor som har lärt sig att använda Skype. Grattis!

/Idaho

Saknar

Tja på er.

Efter att ha sovit två timmar och gått upp vid fem är jag nu hemma i mitt "flickrum" hos päronen. Det är med lite blandade känslor må jag säga. Det slog mig idag när jag kom hem att jag faktiskt saknar. Det brukar inte hända så ofta att man träffar någon som gör ett sådant intryck på så kort tid. Därför känns det lite tungt nu men ett genomläst brev senare och en mysig sovtröja rikare så ska det nog gå bra det här. Jag har en del att sysselsätta mig med de kommande dagarna.

Stockholm verkar vara sig likt. Regnigt, vackert och med dyr kollektivtrafik. Vilken glädje att slösa pengar på sån skit när man alltid får vänta på bussjäveln. Nåväl, det har väl sin charm det med. Jag föredrar detta istället för ett rätt så trist Kristiansand. Well, Bibelskolan rättare sagt. Och inte kom jag hem frälst heller. Inte i kristen mening iallafall.

Nu ska jag däcka och drömma fina saker. Imorgon blir det äntligen OS-tittande för min del. TV, here I come.

Peace!

/Sannaho

Bibelgänget på äventyr

Det var en något konstig kväll igår, den inkuderade allt från vodka, skador, kyssar, nakenbad, tårar, skratt och promenad hem i regnet med någon jag tycker om. Men! Imorgon är det dags för hemfärd och det är även på tiden att påbörja ett nytt kapitel i mitt liv. Så jävla grymt det här läsåret kommer bli.




Ikväll blir det avsked vilket kommer kännas rätt tungt.

Over and out,
/Sannaho

7hourpoolhallextremegamenight

Härom kvällen kom grabbarna förbi det coola gänget här på Bibelskolan. Vi alltså. Vi spelade biljard, förtärde vin och njöt av en av de sista kvällarna här i Norge. Ikväll blir det röj som fan med en hemmafest som väntar. Vi har laddat som fan och morgondagen är reserverad för en otrolig baksmälla. Bra att man vet utgången iallafall. Känns tryggt.






Peace!
/Sannaho

Aspackad

Nu är jag så jävla packad! Detta innebär tyvärr inte att jag är full av alkohol utan att mina väskor i princip är färdigpackade inför måndagens hemfärd. Klockan 07.11 lämnar tåget Malmö och jag räknar med att vara framme i lägenheten i PiteYo ungefär 16.30. Allt är klart, det känns skönt att åka tillbaka. Hoppas att mitt hem är helt och rent då jag lämnat nyckeln till Juhahaha över sommaren. Man vet aldrig vad som kan hända när han är i närheten.

En vecka efter mig kommer frugan, då ska vi festa loss, steka oss (om det är sol) och äta en massa gott. Skitsnacket är inkluderat i detta.

Nu väntar mer OS. Jag har bestämt mig för att vara OS-freak och just nu är det boxning som gäller. Jag håller för tillfället på han från Gambia.

/Idaho

Life is good



/Ida

ÅNGEST!

Malmöfestivalen-tidningen kom idag och jag tänkte att jag skulle bläddra igenom för att se om någon som jag gillar ska spela under festivalen. Festivalen börjar den 15e och jag åker till Piteå den 11e. Detta innebär att jag missar följande: Tingsek, Miss Li, Billie The Vision and The Dancers, Moneybrother, Familjen, Slagsmålsklubben, Chords, Veronica Maggio m. fl.

ÅNGEST!

Speciellt när det gäller favvisarna Tingsek och Moneybrother så är det megafet ångest. Jag hade ju lugnt kunnat åka till Piteå en vecka senare och i alla fall hunnit se några av akterna, men nej för jag ska vara så jävla korkad och inte kolla upp programmet innan. BLÄ!

MEN, det är inte hela världen. Det kommer säkert fler chanser och jag funderar på att söka praktik till nästa års festival, det skulle vara kul. Igår var jag på "avskedsmiddag" med Malin. Det blev tacos, enchiladas och sjukt mycket skitsnack så det var en lyckad kväll. Mina nya skor som jag köpte i London var dock inte lika lyckade. Mina fötter ser alldeles misshandlade ut. Jag skulle kunna lyfta på en blåsa och se hälen. Hade varit ganska spännande. Idag blir det barnpassning på högsta nivå, Sara lockade mig med ett "Jag och min mamma ska passa en bebis imorgon, vill du komma in då och vara med?". Ett sånt erbjudande kan man bara inte tacka nej till!

Peace!
/Ida

Vet ni vad?

Jag har haft en grym jäkla sommar hittills och den kommer säkert fortsätta i samma underbara anda. Tågluffen med frugan var över förväntan och tiden här i Norge har inte varit så dum. Nej, istället välbehövlig för att få rensa skallen på en massa onödiga tankar och få ordning på saker och ting. Allt är inte som det ska vara men jag är rätt tillfreds med mitt liv för tillfället. Det är så jävla skönt.

Imorgon blir det förhoppningsvis den sista arbetsdagen, sen får jag några dagar över till att packa, städa, supa lite och hänga. Det kommer bli jäkligt trist att säga hejdå till holländaren men jag ska fan till Amsterdam och hälsa på honom. Men nu vill jag inte tänka på det.

Fan, party nästa helg folk! Ladda!!!

Puss S

Jag pissar på dig!

Här på bibelskolan uträttar vi våra dagliga behov under uppsikt av en gammal rektor. Lite skrämmande till en början måste jag medge, men nu känns det rätt tryggt.



Nu blir det Californication och sen troligtvis en vända till Rick som jag bara får några dagar till med. Sen kommer jag hem, kära vänner!

/Sanna

Alla som älskar shopping klappa nu!

Det kan verka fruktansvärt ytligt och det är det också, men en av mina favoritsysselsättningar är att shoppa. Idag Tog jag och min käre (stackars) far en minitripp till Nova i Lund. Detta är egentligen ett helt vanligt köpcenter, men de har Topshop. Så jäkla skumt att det finns i Lund, men inte i Malmö. Det slutade i alla fall med en ascool väska à la "African Slavery" och en kofta i sann batikanda. Jag ääälskar shopping!

Bara 5 dagar kvar här nere sen bär det av norrut. Första klass på tåget är ju inte fy skam så tack SJ för att ni var mer än 2 timmar försenade sist jag åkte med er, tack! Jag borde typ klä upp mig så att jag verkligen ser ut som en "förstaklassmänniska", med handskar och hatt. Det hade nog varit en trevlig syn. De sista dagarna hemma går i lugnets tecken med fika och minimini-kräftskiva med föräldrarna som inte ens gillar kräftor, men som jag tvingar att äta dem ändå. Så, en stjärt till pappa och två klor till mamma, resten till Ida. Woho!

Lania, jag beställer kanelbullar tills när du kommer upp. Låter väl som en lysande idé!?

Kramar
/idaho

The hose on tour goes modeblogg

Titta mina fina inköp från gårdagens tur in till Kristiansand. Det förtjänade jag.



Lite rysk sådär.

Lite sjöman sådär.

Lite spansk matador sådär.

Det var kul. Modeblogg. Love it, slår dock inte Alex Schulmans kreativa blogginlägg. Batiken kom ju tillbaka och african slavery har ju verkligen haft sina influenser på strandmodet, tycker ni inte? (Inga korkade inlägg nu, ironi vänner, ironi).

Fyra dagar jobb kvar. I can do it. Snart väntar mitt Stockholm.

Peace.

/Sanna

Lördagens rester

Gustav är den perfekta personen att ta med ut på äventyr eftersom han gladeligen ställer upp på diverse fotosessioner.

Jag: Hoppa Gustav!
Gustav: Okej!

Sanna: Upp på händerna, Gustav!
Gustav: Okej!

Sen poserade vi lite och försökte vara så gangsta vi bara kunde. Notera "försökte".


Kvinna i nöd.

Kvinna i nöd.

Inte ska väl jag?

Dagen har bjudit på en tripp in till Kristiansand, lite shopping (första gången på cirka två månader och herregud vad det känns bra), tacos, promenix med Gustav, Caifornication och farväl av  min nya vän Chistoffer. Jag gillar inte avsked men den här gången känns det rätt okej med tanke på att jag är ett steg närmare Stockholm, Piteyo och frugan.




Och här fuckade blogg.se upp sig så det får komma mer bilder imorgon. Det som väntar på något gott... väntar alltid för länge. Jag vet.

Och min underbara fruga, fan... Det är ju du och jag babe. Du vet hur vi är. Jag är medveten om att vi säkert inte kommer befinna oss i samma stad, i samma land de närmsta åren men jag är helt säker på att du alltid kommer finnas där. Och jag kommer alltid finnas där för dig. You know it. Vi rings imorgon. Kärlek till dig!

Over and out,
/Sannaho

Saknar..

Jag saknar min fruga. Har inte pratat alls så mycket i sommar som jag trodde att vi skulle göra och jag blir nästan lite rädd för att när vi inte längre befinner oss på samma plats i världen eller i livet så kommer vi att tappa kontakten. Det var någon kille när vi var iväg som berättade om en gammal kompis till honom som han hade varit väldigt tajt med under universitetstiden, men sen när de slutade så tappade de kontakten totalt. Jag vill inte att det ska vara så, för så blir det alldeles för ofta. Jag ska inte tappa dig, men du får inte heller tappa mig.

Sen känns det också jobbigt när en sak äntligen stämmer och alla korten är lagda på bordet, men sen skiter det sig ändå. Jag önskar så att det kunde funka, men det gör det självklart inte. Det kanske det inte skulle göra ändå, men jag önskar ändå att jag fick en chans att misslyckas. Så frustrerande och såhär dagen efter blir jag fruktansvärt less på dålig timing. Skulle vara kul att få rätt på den där timingen någon gång fan.

Hör av dig imorgon frugan så vi kan snacka skit, skit är bra!

Puss
/Idaho

Jag hatar avsked!

Igår hade jag och Albin picknick i Västra Hamnen. Nudelsallad, vattenmelon, mousserande vin och en massa annat gott. Förmodligen en av sommarens bästa kvällar med världens finaste solnedgång och trevligt sällskap. Så jäva synd att jag inte får träffa människan nu på säkert flera månader. Avsked är det värsta som finns, men livet går vidare. Timing is everything, som man bukar säga.


Albin fixar.

Helt underbar solnedgång.

Ego.

Mer solnedgång, inte lika bra bild, men nu fattar.

Låg faktiskt på en filt och kollade på stjärnorna. Klyschigt värre.

Nu ska jag återgå till att vara bakis.

Peace out!
/Ida

Jag älskar gamlingar

Ett äldre par ~75 står i kassan. Mannen ska betala medan kvinnan står längst ner vid bandet och packar.
Kassörskan ser att någon tidigare kund har glömt en gurka där kvinnar står och packar, så hon tittar på mannen och fråga för säkerhets skull.
Kassörskan: Är det er gurka (pekar på gurkan)?
 Mannen: Nej, det är min fru,

(Tjuvlyssnat.se)

Gotta love it.

/S

RSS 2.0