Partey med prinsen

Ni kanske kommer ihåg att jag jobbade i fredags på Svenskt Tenn då Prinsen lanserade sina bestick. Det var en lååång men rolig dag. Förstod inte riktigt hur stort det var för alla inblandade förrän under dagen då eventet ägde rum. Lite bilder kommer här.


Jag köpte frukt och godis till Prinsen. Här skulle alla enskilda intervjuer äga rum. Jag hoppades att någon skulle ta upp en banan under samtalet. Lite roligt om man skulle börja skala en banan inför honom och hovet hehe. Titta tyget föresten - älskar Josef Franks kreationer.

Catering från Pontus! (De stavar med utropstecken - jag är inte så värst exalterad över det hela, så ni vet.

The shit.

En glad prins.

Jag skulle inte tacka nej till dessa. Tar tre dagar att göra ett bestick och det kostar 1000kr per del. Inte riktigt min budget.

Dagen började med pressträff.

Min boss Stefan intervjuar Carl-Philip.

Jag chillar med Säpo och prinsens adjuntant.

Den vanliga blicken... "säg plommon"


Finally var dagen slut! Sara har fotat och bilderna snodde jag från Stefans blogg: blog.trendgruppen.se

/Sannaho

Familjen Annorlunda

Alla familjer ser olika ut. Familjen Möllervärn Waldén ser ut så här:

Nygifta.

Stolta föräldrar och nyfödda sonen Juha.

Amning gjorde att familjen kom närmare varandra.

Men när Juha växte upp ställde han till problem. Då blev Olle tvungen att ta till bältet.
Emily var inget stort fan av detta dock.

Efteråt blev far och son sams över en öl och en snus.
Emily tyckte att det var lite väl tidigt för lille Juha att börja dricka alkohol.

Juhas beteende blev till slut för mycket för Emily, som skickade sonen till ett fosterhem.

Äktenskapet tog sig en törn när Juha var borta, men nu ska Olle och Emily åka
till Teneriffa en vecka och bara koppla av i solen.

/Ida

Jag mår illa

Idag har jag varit sjuk. Fy fan, hoppas det är något 24timmarsgrej jag åkt på. Det blandat med lite bakistillstånd och sen har ni min söndag kryddat med lite packning och en massa avsnitt av Mad Men och 24.

Bilder från Prinsens partaj och gårdagens äventyr kommer nog imorgon. Ska hinna med att åka förbi kontoret, hämta en mixer hos Jossan, gå till frisören och packa det sista också innan flyget går upp till Piteyo. Hoppas bara jag är frisk imorgon. Jag är så dålig på att vara sjuk.

Imorgon får jag träffa min Ida!!!

/S

Viktigt meddelande till alla tjejer där ute!


Dennis skickade länken igår. Helt fantastisk. Det där är ju anledningen till varför jag skaffade en symaskin!

/Ida

Suprise suprise!

Här halvsitter ja och är lite smått berusad. Tack mamma för hämtning! Annars hade jag stått helt vilse vid st eriksplan och önskat folk ut livet. jah ska berätta alllt om helgen imorgon!

/s

"Inget surt i såsen"

Nu sitter jag hemma hos Jossan, tacos och bög + kusin på ingång. Awesome start på kvällen med andra ord. Vi dricker jordgubbsdrinkar och sen får jag till och med titta på fotbollen ikväll. Sånt får man göra hos Jossan - så det så.

Sen ska vi hem till hennes kollega Klas, därefter blir det nog utgång. Imorgon ska jag packa så jag får inte bli alltför full idag. Vi vet nog alla hur det hela kommer sluta.

Peace!

/Sanna

Här är jag

Jag har inte bloggat på ett tag, bara inte blivit så, men idag så! Vet inte vad jag ska skriva egentligen, det har inte hänt så mycket. Imorgon drar en massa människor iväg på praktik. Juha, min allra bästa granne flyttstädar för fullt nu och jag har fått en massa mat! Hur mycket potatismjöl kan en människa ha egentligen?!

Själv sitter jag och spelar Tetris mest hela tiden. Fan, man blir ju beroende. Det är nog därför jag inte har bloggat på ett tag hö hö hö. Frugan kommer tillbaks på måndag eller tisdag i alla fall så då kanske jag får lite distraktion för att övervinna mitt beroende.

Nu mer tetris!
/ida

Pejinsen

Så låter Karin när hon ringer runt och frågar om journalister ska komma på Prinsens lanseringsevent imorgon. Rätt underhållande, jag och Moa skrattar gott vid varje samtal hon genomför.

Karin kommer från Småland. Därför kan hon inte säga R. Kan bli rätt problematiskt när hon säger att hon ringer från Trendgruppen. - Tändgruppen? Nej, Teeendgruppeeen. Jobbigt att vara från Småland.

Karin är rätt rolig också för hon gillar inte barn. Hon är ju iof gravid nu igen men hon har trots det inte lyckats komma in i jagälskarallabarn-stadiet. Istället för att visa bilder på sin dotter när hon var söt och liten drar hon fram ett kort och säger istället "titta vad ful och tjock hon var när hon var liten". Sånt gillar jag. Det kan jag stå ut med.

Ikväll ska jag nog på mingel. Imorgon klockan 6.30 kommer en taxi och hämtar mig. Då ska jag chilla med prinsen (läs:serva prinsen). Hoppas jag inte nyser på honom/tappar något på honom/kallar honom du eller ni/trampar på honom/hånglar upp honom.

Wish me luck!!!

/Sannaho

Fucking blogg

Fan vad irriterande blogg.se är. Det kan ta en jäkla dag för att ett inlägg ska visas på bloggen. Usch!

Idag har jag varit på möte hos Kvadrat (tyger) som har ett coolt showroom.



Idag ska jag boka biljett upp till Piteyo! Så pepp. Jag längtar efter min lägenhet, efter min fruga och efter att kunna sova bort förmiddagen och sen loftgånga i solen resten av dagen. Dricka vin en tisdag, fika på Kåren en eftermiddag och avnjuta eviga tacomiddagar och grillkvällar i underbara vänners sällskap.

Sen MILANO! Mmm, italienare...

/s

När Gud chillar lite så leker vi andra tisdag

Tunnelbana: hamnar bredvid en kille som harklar snor (slem whatever.. snoret blev säkert slem).
Solsken.
Jobb: ring ring ring. Tog slaven och hämtade en gungstol och en lampa.
Buss: Hamnar bredvid en kille med tvångstankar eller något. Viftar och har sig. Tappar sin tidning på mina skor. Tre gånger.
Vill ogärna ha hans huvud under midjehöjd.
Snöstorm.
Mobbar Stefan lite. Hans man har varit i paris. Han trodde han skulle få en scarf i present för hans man gillar sjalar men det gör inte Stefan. Stefan fick en scarf.
Moa - "Om man ska vara alkis ska man fan vara det på Kungsholmen - det gänget verkar alltid ha det roligare än dom som hänger och ser sura ut vid Stadsbibblan. "
Tunnelbana: Hela vagnen plågas av en unge som bajsat på sig. Håller andan som bara Lania kan.

På måndag får Gud leka och jag chilla.

/S

Söndag baby!

Är kanske inte riktigt så exalterad över den saken men nu väntar min sista vecka på praktiken. Dock inte den sista veckan på Trendgruppen. Trots allt tjat om att jag ska skippa skolan och komma och jobba hos dom istället så är jag fast  besluten att kirra min utbildning. Däremot så ska jag fortsätta med mitt projekt så de flyger ner mig en vecka så får jag betalt för att genomföra eventet. Wohoo.

På fredag ska jag jobba på ett annat galet event. Kronprinsen är ju designer och har gjort bestick som ska lanseras. Trendgruppen är pressansvariga så därmed kommer jag hjälpa till på pressträff och invigning. Jäkla klädsel bara. Oh hur morsar man på kungafamiljen liksom?

Anyways, jobbade i galleriet igår (satte inte igång larmet - mycket bra) och sen på kvällen drog jag och ölade med Calle, Jossan, Ida och Sebban på Republik där Jimmy jobbar. Trevligt såklart!

Nu fortsätter jag peppa för Milano!

/S


Vart är hon?

Min andra hälft. Hon verkar ha övergett oss. Nu är det bara en slang på turné, inte the slang of all time alltså :(

/S

Jag ska!!!

Yepp, jag tog era råd på allvar och därför drar jag till Milano den 22-25 april. Möbelmässan äger rum då vilket är den största i Europa. Sjukt mycket heta människor och galna event med en massa gratis dricka och mat hehe.

Det blir couchsurfing hos coola Paolo (verkar inte psyko iallafall) och sällskap blir Cissi. Gänget från jobbet kommer också vara där så det kommer bli awesome det här!!!!

/S

Säkert jag om tio år

Restaurang, centrala Örebro


En yngre man och en yngre kvinna sitter och pratar om mannens barn som ska nedkomma nästa vecka.

Mannen: Man får ju vara kvar på BB tills amningen kommer igång, och kommer den inte igång så får man ersättning.
Kvinnan (förvånat): Jaha? Hur mycket då?

Från tjuvlyssnat.se

/Sannahohoho


Åkaaaaa.... tunnelbana

Jag åker tunnelbana till jobbet varje dag. Jag läser ofta tidningen i några minuter, sen börjar jag må illa. Det blir ju alltid lite akward när man inte har något att göra för då måste man sitta och glo på alla. Låta blicken vandra, stirra lite på medpassagerarna. 

Men det är såklart viktigt att inte låta blicken stanna för länge på en person. Då kan det bli lite obehagligt - för antingen småraggar man lite eller så tror personen i fråga att han har tandkräm kvar runt munnen eller ser allmänt fucked up ut. Problematiskt det där.

Idag såg jag en sån där ryggsäckskille. Ni vet en väldigt söt ung man som har all världens potential att bli het. Men där står han, med nya, vita gymnastikskor som är knutna med två stora rosetter, en lite för stor täckjacka, tintin-frisyr och en sliten ryggsäck som är öppen med en mapp som sticker ut.


Back to högstadiet där man alltid försökte vara snäll mot ryggsäckskillen fast man inte riktigt ville vara hans vän. För vem vet, då kanske jag också skulle komma där med öppen ryggsäck, lite för högt uppsatt hästsvans och sport-bh. Men snäll mot ryggsäckskillen var jag alltid - det var ju trots allt jag som sa till honom att hans väska var öppen och det kommer han säkert minnas som en av höjdpunkterna under skoltiden. Best friends forever. 


Hur var ni mot ryggsäckskillen på högstadiet?

/Sannaho 

Jag dööör

Nu kostar biljetten bara 521 kronor tur och retur! Helt galet. Jag har hittills idag låtsas vara en journalist för att tjäna 150 kronor, blivit polers med en dude för att få sova hemma hos honom och ätit på Taco Bar. Vilken dag!

/S

ps. insåg att texten kan misstolkas en aning men låt er fantasi go crazy. I don't care. ds

Den återkommande frågan...

Ska jag eller ska jag inte?

/S

Vad har dessa människor gemensamt?






Rätt svar: Alla ser ut som mördare. Det gäller inte bara dessa utvalda. Jag tycker alla som bär skinnhandskar ser ut som onda människor. Jag kan sitta på tunnelbanan och fantisera om den gamla mannen mitt emot - iklädd skinnhandskar. Vem har han mördat? Med vilket vapen och i vilket rum? Matsalen kanske? Som mitt alldeles egna Cluedo...

Måndag, baby!

/Sanna

Nyinvigning av Malmen

Jag har varit rätt upptagen den här veckan. I fyra dagar har jag stått och jobbat med en utställning på hotell Malmen vid medis. Så gå förbi och kolla in mitt mästerverk vet ja!


Behind the scenes. Här har jag gömt mig alltså.

Stoooor stol.

In the process. Pissväder har vi för övrigt.


I fredags drog jag med hem till min kollega Sara efter jobbet. Vi köpte thaimat och drack vin. Sen mötte vi upp Sofie och Cissi vid Malmen för att kolla in deras invigning. Jonna Lee spelade... jag väntade exalterad på Club Killers men NEJ. De hade redan spelat vid halv sju!! What the fuck man? Största besvikelsen ever. Nåväl, fick dit Saras span iallafall så jag kände mig rätt nöjd.

Igår var min hals fucked up så jag fick snällt stanna hemma och missa Johannas partaj och Calles födelsedagsfirande. Så jävla trist  men mys med la familia var inte helt fel det heller.

Nu ett till avsnitt av The Mentalist. Jag är helt hooked.

/Sannaho



Lotta på bråkmakargatan?

Fan, ännu ett par strumpbyxor som har gått sönder. Jag blir så trött! Eller jag är mest trött för att jag kom i säng kvart i sex imorse. Ringde Sanna vid 12 och fick höra ett hurtigt "Jag har varit vaken sen 9 imorse". VA?! HALLÅ?! Har hon gått och blivit en anständig människa, det här går inte alls känner jag. Har en massa bilder på lager från Malmö och veckan som gick så tänkte lägga upp några såhär innan kvällens festiviteter.

Först lite Malmö-bilder:

Eget kontor och allt, rediga tjejer!

Bilden togs 00.29 precis innan utgång. FEST!

Öl på KB.

Vi träffade värlens trevligaste vakt och bjöd honom på godis.

EMD?

Sen åkte vi till San Fransisco.

Svarta fåret.

Någon sorts balansgång på elskåp.

Bakisfrukost.

Jennie som bjöd oss på middag dricker Lantvin på A-brunn.

Minns ni Lunar?

Vi tyckte i alla fall att texten var jätterolig!

Bättre upp!

Sen var det dags för Patriks 26-årsfest. Blev ett litet urval av alla underbara bilder.

Välkomstdrink.

SÅ kul!

Gangsta lovin!

Puss & tutt-bild.



Litet matkrig.


Vad ska man säga?

Nu måste jag gå. Tjo!
/Ida

Jo förra helgen då


Förfest hos min nya vän Sofie. Hon gillar godis i fina skålar och jelloshots!




Jonas trummar.

Cissi vill vara en rockstjärna.

Vi lirade lite musik vet ni. Första gången och tur att det var fler som ville spela. Kunde nog ha stått där hela kvällen. Jag sög iof men fan vad kul det var! Snart kommer nog bandet The Hose bli verklighet!




Sofie, Jerka och Cissi.

Doan och någon.

Zanna. (fattar ni, Sanna med Z. Referens till Zorro. Jag är så rolig).

Honeydrips eller något sånt. Kände igen en låt och kände mig ascool och sjöng med högt. Sen insåg jag att det var en cover på en låt av Amy Diamond. Inte lika creddigt.

/Zanna


Life goes on

Hej. Jag är en så upptagen människa så jag har inte riktigt tid med er just nu. Kanske imorgon.
/S

Oh holy shite

Yepp, det är vad som har stått på agendan idag. Jag och Stefan har hängt på Malmen vid medis hela dagen och snickrat möbler och fixat. Vi bygger upp en utställning som ska vara i ett skyltfönster till nyinvigningen av stället som sker på fredag. En massa konstiga saker, till exempel en två meter hög stol som vår kära polack har snickrat ihop. Älskar polacker!

Kommer bli awesome på invigningskvällen med Jonna Lee och Club Killers som spelar. Får ta med en person också och Cissi är den lyckligt utvalda.

Sen har vi fått en ny praktikant på stället. Han är blott 17 år och har lockigt hår. Jag funderar på att investera. Det är ju en så himla smart grej för då möts vi om en massa massa år då båda har nått sin peak. För sen är det ju bara förfallet som väntar liksom. Hello mina bröst - låt mig få presentera era nya vänner - fötterna! Oh the joy.

Nu ska jag fortsätta plöja min bok som jag lånade på bibblan förra veckan (jo, här läser vi annat är kurslitteratur vet ni). Den heter Svart snö och är skriver av Michail Bulgakow. Vet inte om den är bra. I'll let you know. Jag ser lite intellektuell ut när jag sitter på t-banan iallafall och läser gamla ryska klassiker.

Funderar på att ta Bibeln sen - undrar om man får några uppskattande blickar då? Coolt sen när man kan göra en massa referenser. Träffa någon på en fest och jämföra deras roliga historia med Rut i badkaret (eller var det Magdalena i badkaret?), eller den gången Gud hade druckit lite för mycket och råkade sätta eld på en buske... gamla goda anekdoter alltså. Bibeln nästa då.

Jag babblar.

Ciao.
/Sanna


Hjärta norrland forevvah *blink blink*

Jag steg upp halv 6 imorse, vilket jag inte direkt är van vid och efter helgens bravader var jag ju inte direkt pigg. Tänkte igår att jag skulle vara duktig och somna tidigt. Gick därför och la mig redan kvart i tio. Det gick inget bra alls. Det gick fan inte att sova.

Resan gick ju bra åtminstone. Fick frukost på första planet och den här gången skvätte jag inte youghurt över hela mig så det var ju ett framsteg. Gick av ena planet och rakt på nästa. När vi skulle landa i Luleå hade jag glömt att hela norrland fortfarande är täckt av snö så jag fick en liten liten chock när vi kom ur det tjocka molntäcket. Den gick dock snabbt över och nu är jag hemma och funderar på att ta en välbehövlig tupplur.

Sanna: Jag tycker att du borde ha kollat vad det egentligen var han höll på med där nere. Som den nyfikna själ du är så är jag förvånad över att du inte böjde dig över bordet och kollade in ifall hans willy var på äventyr. Nu får du aldrig någonsin veta vad det var som pågick.

Usch, nej, sömn kanske?
/Ida

Dagens fråga: Vad gör man om man är utställningsvakt och en kille kommer in och verkar leka med sitt könsorgan?

Spännande frågeställning va? Dessutom helt hämtad från ett verkligt scenario som skedde i fredags. Var ensam här när alla var på lunch. En dude som verkar normal kommer in och frågar om vi behöver ha våra fönster putsade. Säger att jag inte vet men att han kan komma tillbaka en timme senare.

Han börjar gå runt och titta på utställningen. Ser att hans gylf är öppen och att han är redo om man säger så. Avklätt redo. Usch. Tänkte att han kanske alltid är på g för kommando liksom och tänkte att han kanske slarvat med gylfen efter ett toabesök. Men nej nej.


Jag står bakom ett bord i galleriet. Kan inte se vad som händer under det höga bordet om någon står på andra sidan. Han kollade på föremålen på bordet, frågade en massa konstiga frågor som han verkade gå i gång på. Vet inte vad han gjorde där under bordet. Har sagt till alla att han säkert har ollat på alla av fuldesigns föremål. Äckligt värre.

Så sjukt obehagligt och jag gjorde allt för att han skulle gå. Kan dock inte direkt köra ut någon om jag inte direkt ser att han gör något olämpligt. Ba "du, kan du gå ut för jag har en känsla av att du står och runkar järnet på andra sidan bordet... bara en känsla jag har liksom". Nej.

Så vad gör man då om man är utställningsvakt och en kille kommer in och verkar leka med sitt könsorgan?

/Sanna


Gotta love Chester French



Inte full igår. Bakis idag. Hur går det ihop?
/S

Godnatt på er

Nu tänkte jag sova. Grym start på kvällen som inte riktigt slutade som jag hade tänkt det. På fredag blir det åka av!
Puss!!!

Vad tycker jag om det här då?

Way out west kanske skulle vara ett ypperligt tillfälle att stilla min sjuka törst på konserter. Bandsläppet so far inkluderar Arctic Monkeys, Bon Iver!!!, Band of horses, Lily Allen, Timo...m.fl. Yepp, så får det bli. En vecka innan Coldplay på stadion.

Så - vem i Göteborg vill låta mig slagga på sin soffa i några dagar? Kommer nog ha en Lania med mig också. Hon är grym på wok men jag kan koka perfekta ägg!

/S

I Malmö kan man göra vad man vill och lite till...

Jahaja, då var det fredag igen och jag sitter hemma hos föräldrarna och smider planer inför kvällen. Snart åker jag till Emily, men tänkte först lägga upp lite bilder från veckan.


For the boys up north!

Myshörna i hallen.

Besök på Butterix.



Så jävla läskiga händer!

Vi hittade Fnizz för 25 kr på Myrorna. Helt underbart!

Emily målar självporträtt.

Konst?

Vin i min navel. Sjukligt vit är man också.

Krokodildansen.


Svarta fåret.

?

Nej nu är det dags att gå. Puss och sådär.
/Ida

Tre veckor senare

Hittade Saras bilder från Fuldesigns vernissage.

Söta människor som spelar dragspel.

Moa kollar in i kameran. De gör inte de andra.

Stefan pekar på något.

Men det är inte transan de stirrar på...

Nej det är Jossans arbetskamrat Fredrik och hans coola flickvän.



Back to work. Så glad att Jultomten (vår polack som knåpar men små saker - han byggde den två meter höga stolen jag ska visa er sen) lyckades hämta upp en lampa nu på morgonen. Han såg en bild på en liten lampa men förstod inte riktigt att den i verkligheten är två meter. Hehe. Suprise.

/S

Typ jag när jag ska parkera


Det här är ju så jävla roligt. Titta nu.
/Sanna

Bröst och tårta

Säkert en kombination de flesta killar inte tackar nej till. Anyways, förra helgen var vi alltså på  trista Lemon bar, men tack och lov hade vi en väldigt trevlig förfest.


Tilde, en brun Sunni som nyss kommit hem från Argentina och Johanna Wham.

Jossan var med!

höööh? (ögonbrynen åker upp)

Höööh?

Jossan myser med en okänd killes päls.

Sen fyllde min kära bror 18 år igår. Vi åt tårta och bullar i mängder. Grattis och hipp hipp hurra!

Återigen är jag avis avis och avis. Kom just tillbaka efter att ha lunchat med radio-Tomas och han drar till Australien nu. Sol! Ge mig sol! Får nöja mig med helgens planer. Här ska det röjas och det är bara uppladdningen inför nästa helg som är fullspäckad redan.

/Sannaho
ps. min boss är i småland men har köpt en present till mig för jag är bäst. så nu får han gärna komma tillbaka. fast då blir det kanske inga flerinlägg med bröst och tårta. om jag inte får det i present men det är nog inte så troligt. tårta kanske men han har make sen 10 år så det blir nog inga bröst. ds

Anledningen till att det inte funkade mellan mig och Brad

- Hans ohälsosamma fetisch för porslin. Ej okej!

/S

En dag senare - så hittade jag min drömman

Hur creepy var inte det liksom? En dag efter mitt inlägg om min drömman... sen sitter jag här på jobbet och ska skicka vidare pressbilder till snubben som fixar vår hemsida. Och då får jag syn på honom! Min drömman! Han heter Brad. Han är tydligen modell och säkert Karl Lagerfelts älskare tror gänget på jobbet. Och där gick jag bet.



Brad och jag är nog inte ämnade för varandra. Och jag föredrar faktiskt namnet Bruce före Brad. Så där gick nog han bet.

/sannaho

Fniss

Nu ska jag och Emily dricka vin och spela Fniss. Tänk vad man kan hitta på Myrorna för 25 kr. Har dessutom bestämt oss för att vi ska lyssna på Backstreet Boys och vara 10 år igen. KUL! Det är så kul att vara sambo med Emily!

/Idaho

High five! Eller inte.

Det är så komiskt. Gänget här på trendgruppen är lite nördiga och high fivar mest hela tiden. Saken är den att Moa som är ny och lite för cool för sånt gör allt för att undvika det. Så det har blivit lite av en grej att alla försöker high fiva med henne bara för att medan hon generat försöker undvika handklappandet.

Och ja då. Jag sitter bara och ler i mjugg. Smaka på uttrycket.... le i mjugg. Underbart.

Peace!

/S

Hej din gamla sjörövare!

Just nu sitter jag i Amy Lees hall och käkar frukost. Käka frukost, det är sånt jag gör när jag är utomlands. Det är nästan som att vara utomlands just nu. Folk pratar konstigt (ännu konstigare än i Piteå), det är "varmt" ute och det är ingen snö. Dessutom finns det fler fik, restauranger och affärer än det någonsin kommer finnas i Piteå. Sen finns Emily här också, vilket gör det hela mycket mycket bättre!

Gårdagen bjöd på släpande av bagage, maratonfika med Emily, middag med Malin på Jensens, lokalisering av Emilys lägenhet (hittade nästan direkt). Slutligen blev det till att kolla Slumdog Millionare, som var bättre än vad jag trodde att den skulle vara.

Snart ska jag hem till min kära farmor för en fika, sen blir det mer fika med mamsen och Emily. Ikväll hoppas jag på öl på Möllan. Vore perfekt.

Det är för övrigt djävulskt kallt i Emilys lägenhet på natten. Jag sov med alla kläder på, täcke, handduk och en flt. Ändå frös jag! Men vad gör det om 100 år? Dags att gå kanske. Talk to all yall lataaah.

/Idaho in da hood

P.S Jag är sjukt vit och inte alls en gangster. D.S

Den ideala killen

Ett återkommande samtalsämne är frågan om hur den perfekta pojkvännen (flickvännen ska vara, vad är det man letar efter? Vilka egenskaper är viktiga och vilka irritationsmoment vill man helst undvika?

Jag har en kompis som ser tjejen i sina drömmar sitta på en äng, i en vit klänning och spela piano. Eller läste hon en bok? Jag kommer inte riktigt ihåg men något sånt. Själv sa jag något liknande:

Han ska vara en charmig, blyg kille som har lite attityd och vågar stå för sina åsikter. Han har gärna mörka lockar och vackra djupa ögon som är hemlighetsfulla och gör att det inte riktigt går att läsa av honom.

Han har en avslappnad stil, ser alltid lite nyvaken ut med rufsigt hår, skäggstubb men fortfarande skönt cool ut. Han är mer söt än farligt snygg och vet själv inte om hur het han är.

Han läser alltid en bok på tunnelbanan, är inte världens bästa i köket men älskar att laga mat tillsammans med mig. Han gillar att dricka vin mitt i veckan bara för att fira vardagen. Han kan ibland bli lite rastlös men hittar då på roliga upptåg och utflykter så veckorna blir inte sig lika med honom som sällskap.

Han brinner för något passionerat. Han kanske skriver en bok, låtar, samlar på frimärken, är fågelskådare eller är konstnär. Han tycker det är roligt att odla grönsaker och har ett trädgårdsland. Han är asgrym på att skejta och hans föräldrar är sjukt rika och generösa.

Han har en lite udda humor som går ihop med min. Han får mig alltid att skratta och jag får alltid honom att skratta. Sen lever vi lyckliga i alla våra dagar.

Happ, vart hittar man honom då? Ni får gärna hooka upp oss om ni känner honom. Ni har mitt nummer. Obs – inga fotfetischer!

/Sanna

Idag lyssnar vi på det här


Kleerup feat Lykke Li - Until we bleed
Simon and Garfunkel - The only living boy in New York

Beirut - Nantes

Yepp. /Sanna

Jag vill inte vara hon som är sån

The end of an era börjar sakta men säkert närma sig. Folk flyttar från Piteå - nytt sjukt ungt lammkött gör sin entre - vi blir de gamla från upplevelse med bitter uppsyn som går runt och stör sig på alla sprudlande, glada, förväntasfulla ettor.

För några år sen var vi några av dessa jobbiga små ettor. Vi älskade vår klass och trodde vi skulle vara en starkt sammanhållen årgång under studietiden. Vi var naiva och äckligt glada. Sen insåg vi att Piteå är litet, människor är dumma i huvudet men sen hittade man det där gänget som var the shit. De personerna som kommer saknas, som man kommer lova att hålla kontakten med men som man om tio år undrar vad det blev av.

Med vi och man menar jag givetvis jag (och mitt ego kanske). Jag har börjat göra nya planer och känslan av att jag kan göra precis vad jag vill är så jävla skön. Jag försöker bara göra mitt bästa nu för att låta bli att påverkas av alla normer och förväntningar - alla måsten. Jag älskar milstolpar och vägskäl - snart står jag alltså där igen. Det har hänt två gånger tidigare.

2005 - Har just tagit studenten och beger mig till LONDON
2006 - Nyss hemkommer och flyttar upp till Piteyo

Happ- några år senare och nu väntar nya äventyr. Jag vet vad man kanske borde göra men exakt vad vill jag göra? Sånt här tänker många på när de fyller 18 år - känner mig lite efter alltså.

/Sanna

ps: På tal om 18 - min brorsa fyller myndig på onsdag. Är det okej att supa ner sin lillebror liksom - känns inte helt okey *säger storasystern med myndig röst och gömmer vodkaflaskan längre in i garderoben* ds

Nu drar jag härifrån!

Om drygt en timme kommer taxin och hämtar mig. Nu blir det till att åka söderut en vecka, vilket ska bli kul. Gillar inte riktigt att det snöar en hel del med tanke på att jag ska flyga, men det blir nog bra... hoppas jag.

Har en massa bilder från helgens äventyr. Cred till herr Gustav för en del av bilderna.


Fredag. Förfest hos Lania.

Dennsi lyckades med den svåra konsten att inte få röda ögon på bild.

För Full Hals. Jag glömde tyvärr att fota Cienfuegos.


Deinkarnation minus Olle..

..för att han fick stå i foajén och sjunga.

Lördag. Pizzabak hos Gustav.

Leni var på besök och det tog inte lång tid innan det såg ut såhär..

En kopp med vin ska det vara!



Likheten är slående.


Jag försökte samla bevis på att Juha hade varit hårdhänt, men det syntes inte.

De har ju faktiskt tavlor i taket på Kalles.

Som tagen ur en reklamfilm.


Juha snodde en hatt..

Av den här killen.

Lania DJ:ade så klamydiagrottan var fullproppad med folk.



Efterfesten ägnades till största delen åt den här lampan från Ikea.

Nej nu kanske man ska ta tag i sitt liv och packa det sista.
Sakna mig jättemycket och sådär!
/Idaho


Vi drar till Malmö

Nya planer med frugan - I like. Vi planerar att ta vårt förhållande till en helt ny nivå och bli sambos. Ett steg i rätt riktning? Skåningar brukar ju vara ett knepigt folk.

/Sannaho

Alltså, vad vore livet utan...

... MAX? Vekligen ingenting. Nästan så jag längtar tillbaka till Norrland. När vi ändå är inne på ämnen, säger man att man bor i Norrland får man hur mycket ragg man vill. Det går liksom hem. Kanske exotiskt eller så, jag vet inte. Nu vet ni det.

Godnatt.
/S

RSS 2.0