Några bilder


I fredags hängde jag med Annapanna. Vi åt tacos, snackade en massa skit och hade myskväll hos henne. Hunden Lukas deltog också i festligheterna. Vädligt söt när han ligger stilla och sover men helsike alltså - crazy dog emellanåt. Hoppade över mig i soffan, fick dille och sprang runt runt i huset. Nästan värre än barn med bollar.

På lördagen blev det som sagt fest med Krister och Flumberg.


Snart bär det av upp till Piteyo - troligtvis på onsdag. Måste ha Sanna-Ida-tid.

/Sannaho

Ge mig coooola

Usch. Jag är bakis och skulle ge allt i världen för ett MAX-mål men icke. Igår var jag på partaj. Mötte upp Krister vid Zinken och satte oss på ett hak för att öla lite. Sen drog vi till en femårsfest i Skyddsrummet som arrangerades för butiken Monkey bizz .Cool lokal och en massa indienördar som röjde runt.

Flumberg och hans vän joinade oss och det blev en sjukt trevlig kväll. Var nära att stanna hemma men jag är glad att jag tog mig i kragen och begav mig ut och socialiserade lite. Vi alla drog sen hem till grabbarnas lya för Singstar men så långt kom vi aldrig riktigt. Oh well, får frugan och jag sysselsätta oss med i veckan he he.

Puss
/Sannao

I baksätet på en Volvo

Emily kom tillbaks från San Fransisco igår och då tänkte vi att vi skulle ge henne ett varmt välkomnande. Jossan och jag laddade med lite vin och Elton Johns Greatest Hits. Juha joinade och vi åkte till Coop ocgh köpte svindyra batterier till min lilla lilla stereo för att kunna fortsätta festen i bilen. Efter att ha satt i batterierna rätt, fel och rätt igen fick vi stereohelvetet att fungera. Låtar som Rythm is a dancer, I'm still standing och Infinity skrålade i högtalarna på den stackars stereon som nog aldrig kommer återhämta sig helt.

Vi hämtade Emily tillslut i alla fall och åter på Ankars spelades det TV-spel i massor. Vissa av oss somnade i Juhas säng medan andra höll igång festen ett bra tag. En helt vanlig kväll i PiteYo. Välkommen tillbaks Emily!

Två glada själar i baksätet.

Juha fokuserade på den hala vintervägen.

Stereon som räddade hela bilfärden och Jossan, lika vacker som alltid!

Ikväll blir det lugnt och helgen kommer att genomsyras av jobb. Men det är bra, pengarpengarpengar, det gillar vi!
/ Ida

Så var det helg igen

Tiden går så sjukt fort - har snart varit i Stockholm i två veckor men det känns nästan som jag kom hit igår. Bortsett från det faktum då att jag saknar Frugan men det tar vi igen nästa vecka. Då blir det ett rejält knytkalas och det verkar som att jag är delansvarig i att skinkan blir redo för servering. Vilket hedersuppdrag.

Anyway, har blivit uppdaterad av Blaise och Niklas om vad som händer nere i Kapstaden. Rätt kul för jag har mer koll nu nästan än när jag bodde där hehe. Satsar fan på nästa jul - någon mer som vill hänka?

Gällande resor så missar jag Lanias och Ullis tripp till Berlin för att kolla Kings of leon. Suger ju, är en måndag och jag befinner mig på praktik i sthlm då. Nåväl, man kan inte få allt.

Ska piffa lite nu och dra till Älvsjö - bli upphämtad av Anna och sen blir det lite julshopping (hm, kanske något till mig också?) och sen myskväll med tacos och en massa skitsnack. Awesome.

Ha en grym dag, gott folk!

/S

Over and over

Ikväll var jag och träffade D. Mötte upp i hans studio, vidare till ett café och sen ett glas vin på det. Vissa människor kommer alltid finnas där på ett eller annat sätt - och även om det är några veckor eller ett år senare så är det precis som det ska vara. Det gör mig glad.

Hoppas ni hade en fin kväll - Ida, jag saknar dig med!

/Sanna

*Pop Pop Pop*

Hehe Blaise visade mig en video på en av mina chefer Simon (för övrigt en grym DJ som åker runt i världen och spelar en massa). Hans "projekt" Playdoe spelade in en video med en väääldigt limiterad budget som ni kan se. Men jag tycker ändå det fick till det hyfsat bra. Typ hehe.


/S

Världens ände

Rätt komiskt att jag sitter hemma i mitt sovrum -sjuuukt långt bort från Kapstaden- och ändå bokar artister till ett venue där nere. Kanske ett tecken på vad framtiden kommer föra med sig; ingen mänsklig kontakt what so ever. Bra eller anus?

/Sannaho

Pimp my toe



Har ni sett Lara Flynn Boyles stortå? - heeelt sjukt lång. Som ett stort finger nästan. Där var det något som gick snett.

/S

Nämen! Till mig?!

Vilken mysig kväll det blev igår trots den bitande kylan. Först middag på Thai Garden, lyckades trycka i mig dessert också såklart och sen tog vi en sväng in på Kalles när vi ändå var i närheten. Var ganska annorlunda att gå dit i nyktert tillstånd och mötas av en nästan tom lokal. Nästa gång ni går dit, notera tavlorna i taket! Det hade jag aldrig lagt märke till.

Igår bokades julens hemresa också, den 17 december bär det av till sydligare breddgrader. Blir skönt att få middag serverad i några veckor och bara mysa med kisselimissarna. Och Emily, vi ska göra stan osäker i jul, det kommer att bli grymt!

/Ida

Dagens irritationsmoment

What up med människor som inte kan stänga munnen när de inte pratar- utan istället sitter som fån och ser korkade ut med munnen öppen. Väntar bara på att dreglet ska komma.

Ni förstår säkert vilka jag syftar på, tänk kända föregångare för denna grupp människor; Heidi från The Hills, tjejen i bonde söker fru (kanske bara lite harmynta? då är jag mest elak bara), duden från American Idol som ni kan se i klippet nedan. Passa på att se hans audition också - vilken kille! Vilken man! Vilken röst!



/Sanna

Fucking Word

Är det bara jag som envisas med att föredragsvis är ett ord? Har jag rätt? Har jag fel? Word tycker jag har fel - word hatar mig ibland och jag hatar det lika mycket tillbaka.

"En logotyp kommer att designas för det specifika eventet och bestå av en symbol som direkt kan kopplas till huvudaktiviteten pingis – föredragsvis ett pingisracket."

Hm, jag gillar ordet iallafall så det får stå kvar.

/S

Uppdatering: En pingisracket säger Word nu. Visst, en racket men ett pingisracket låter sååå mycket bättre. Att det ska vara så svårt.

Grattis Piteå!

Ni får förhoppningsvis en Ida i sommar.

Nu har jag kommit över mitt sas-hat, eller inte riktigt, men jag löste problemet i alla fall och lugnade ner mig lite. Stort grattis till Sannas mamma som fyller år idag, hurra hurra!

Löningen till ära begav jag, Lania och Dennis oss ner till centrum för att inhandla MAT i massor. Det blev till och med taxi hem för att vi handlade så mycket. Snart blir det mer löningsfirande med middag på Chiliköket. Det ska bli mysigt! Imorgon har jag lektion i grafisk formgivning och av någon anledning ser jag inte alls fram emot det. Vet egentligen inte vad det är som tar emot, men jag ska ta mig i kragen och gå dit i alla fall.

Nu, fixa håret.
/Ida

Jag hatar SAS!

Jag hatar SAS!

/Ida

Sanna goes wannabe-hulken

Idag fyller min mamma år vilket det betydligt lättare för henne att övertala mig att följa med och gymma. Åkte till Eriksdalsbadet och låtsades vara en sund människa för en gång skull.

Behövde inte ens titta på Jay Leno som visades på tv-apparaterna för att få lite underhållning utöver musiken. Shit vad det är paradiset för alla som vill showa off. En man hade typ världens längsta mustasch som han fick fixa iordning efter varje tyngdlyft. En tjej stod i hörnan där man kunde stretcha - på huvudet!!! Sen så speglade säkert 70 % av alla dudsen sig samtidigt som de tränade och försökte se så "manliga" ut som de bara kunde.

Jag däremot försöker hålla mig borta från speglar när jag tränar. Ja kom igen - visa mig en svettig röda feja så blir jag sjukt mer motiverad till några extra rep. Yeah right.

Nu ska jag bege mig in till stan och få mig en dos av julstressen som har kommit igång på riktigt. Ciao.

/S

De där papporna

Apoteket, Borås

En man ~40 har efter en stunds väntan fått hjälp. Han har med sig sin dotter ~4 och lämnar fram en lapp till tjejen i båset. Tjejen: Flickans personnummer?
Mannen: Hmm… Vet inte…
Tjejen: Är du säker på att det är du som är barnets pappa?
Mannen: Ja för fan.
Tjejen: Hur gammal är hon då?
Mannen (tittar fundersamt på sin dotter från topp till tå): Hon är väl en tre, fyra år kanske.

Hämtat från tjuvlyssnat.se

Har en aning om vad som väntar mig he he he.

/Sannaho

Flykting för en helg

Helgen spenderades för min del med mamsen i huvudstaden. Det var skönt med en lugn helg fylld av shopping och goda måltider (och en jävla massa skitsnack). Nu är man några prylar rikare och några kronor fattigare.


Det skulle synas i bakgrunden vart vi var, men det gjorde det inte.

Nu kan man inte bara "just lip it". Man kan "just write it" också ;)

Det känns som att en del pusselbitar i faller på plats och livet känns inte så förvirrande som det gjorde för ett tag sen. En helg ifrån Piteå gjorde susen, men det kändes ändå kul att komma tillbaka. Om bara frugan vore här nu så skulle livet vara helt underbart. Emily kommer i alla fall på torsdag, det blir kanoners!

/Idaho

Varför jag tycker så mycket om oss



/S

Sanna goes bondmora?

En sommar när jag var liten hyrde vi ett stort hus på Öland i två veckor. Vi bodde granne med en bondgård och efter någon dag lärde jag känna dottern i familjen som var i min ålder. Vi lekte mest hela dagarna och Tina, som flickan hette, visade mig hur livet på en bondgård gick till.

Redan vid denna tid så hade jag utvecklat en rädsla för några av djuren men ännu fanns inget av den där obehagliga känslan av riktigt hat som jag ibland kan känna idag för vissa djur. Terapi next. Iallafall så hade jag alltid drömt om att bo på en bondgård och lite lever drömmer kvar än idag. En bondgård utan djur då - höns i hage kanske hehe.


Fast under där de där veckorna fick jag inse att jag inte var riktigt bondmora-material. Vi hoppade runt och lekte på höskullen - jag råkar tappa bort en högaffel så vi kan inte leka längre för då kan vi typ hoppa på den och dö - spettas helt enkelt. Inte så kul.

Hon tvingade med mig ut i en hage bland en massa galna kvigor (nej kor som inte har kalvat alltså för er stadsbor, inget slang för galna fruntimmer eller så). Jag hanterade inte det faktum att kossorna kom emot mig så bra, sprang panikartat ut från hagen till lilla Tinas förvåning.

Dock så hade jag väl en framgång - vi spelade dart om deras kalvar och jag vann en som jag döpte till Dino. Antar att den slaktades några veckor senare. Kan ju iallafall säga att jag ägt en kalv som jag till råga vann på något så snuskigt som spelet dart - kan inte ni skryta med va?

Så bondmora blir jag nog inte. Partymora sounds better - Ida vad säger du om en partygård ute på vischan med höns i hage? I'm all in.

/Sannahoe

Tillbaka i tiden

Dagens höjdpunkt so far:
Jag sitter på bussen på väg hem från Farsta och två fjortistjejer med världens attityd går på bussen. Den ena tjejen snavar sedan vid ett trappsteg precis där jag sitter och flyger sedan förbi mig och en meter framåt - samtidigt som hon vrålskriker för glatta livet. Försökte verkligen att inte skratta men det gick inge vidare. Så kan det gå.

Ska om ett tag bege mig till Skanstull och möta upp Anna med vän. Har inte träffats på några år nu tror jag så det ska bli kalas att få en liten update. Häng hos hennes polare alltså och sen vet jag inte om det blir utgång på det.

Grattis Josefin till praktiken. Lovely att man får en liten vapendragare från Piteyo till praktikperioden i Sthlm. Ska fira åt dig ikväll hehe.

/Sannaho


Take a walk on the wild side

Ibland kan det kännas lite konstigt att komma tillbaka till sitt gamla rum hemma hos päronen. Man blir med ens 16 år igen och besvarar frågor som om man har klätt på sig tillräckligt varmt eftersom det är fruktansvärt kallt ute, vart man ska, med vem man ska och när man ska…

Jag har alltid tyckt att det har varit otroligt frustrerande och ett tecken på att mina föräldrar inte tror att jag kan ta vara på mig själv. Nu har jag ändå förstått att det är sättet de fortfarande kan ha kvar sin lilla dotter på – trots att jag fan fyller 22 i december.

Jag menar, jag har inte bott hemma på riktigt sen studenten och har alltid varit tillräckligt självisk för att göra precis det jag vill. Det har liksom inte funnits så mycket de har haft att säga till om. Inte ens på högstadiet då jag till exempel sa till de att jag firade midsommar i området medan jag istället befann mig på andra sidan stan på fest. Evil.

En jävla unge var jag – störig (okej, fortfarande iof), gjorde saker jag inte borde göra vid min ringa ålder. Kommer fortfarande ihåg hur jag, 8 år, och granntjejen stal hennes mammas cigaretter och sprang runt hörnet och rökte upp hela paketet. Hur jag och min bästis, 12 år, snodde hembränt från hennes farfar på landet, mitt på ljusa dagen och hällde i juice så det inte skulle synas.

Finns så många roliga små hyss man har gjort och allt sånt kommer oftast tillbaka när jag åker hem till mitt Trånkan. Och visst är det tur att jag fortfarande har någon som säger till allt det är skitkallt ute (Idas uppgift i Piteyo) eftersom jag envisas med att springa runt i tunna converse hela vintern. Hm, varför slutade man upp med alla små hyss för – varför inte göra något olagligt som att smuggla knark eller något. Take a walk on the wild side liksom.

The end of den här romanen.

Hej granne!

Grannar är något speciellt. Om man söker på synonymer.se kommer följande synonymer upp: "närboende, grannfolk, nabo, intillboende, farstugranne". Jag har två grannar. Jag har väldigt olika relationer till dessa. Den ena är en stöddig, men godhjärtad finne som ibland verkar ha tappat hörseln och den andra vill bara vara min hej-kompis ibland.

Jag försöker alltid vara en god granne. Sen kan man fråga sig vad en god granne är. För att förenkla för alla enkelsinnade själar där ute tänker jag nu lista vad som karaktäriserar en god granne. Jag råder härmed alla som läser detta inlägg att under kommande helg ha dessa punkter i åtanke och gärna använda sig utav dem.

1. Hälsa alltid på din granne.
2. Om du ska ha fest, bjud in grannen, han/hon kommer att känna sig omtyckt och även om personen inte kommer så kommer hon/han säkert inte att klaga på hög musik för att ni har skapat en relation.
3. Låna ut saker; socker, tvättmedel, vitlökspress.
4. Låna saker. På så sätt skapar ni ett band som bara grannar kan ha.
5. Ring inte polisen eller störningsjouren ifall grannen väsnas. Banka i väggen eller kasta ägg på fönstret istället. det är en mycket bättre idé.
6. Sätt uppmuntrande post-its på grannens dörr. Exempelvis "Ha en bra dag".

När du har gjort allt detta borde du och din granne ha en fruktansvärt god relation. Sex enkla steg som kommer att göra ditt liv väldigt mycket trevligare.

Ett tips till alla stöddiga finnar där ute är också att baka massor av goda kakor att bjuda sina grannar på. Detta kommer säkert att uppskattas av alla bittra blondies där ute.

/Idaho

You've got me

I våras då jag och Frugan var ute på vår tågluff stannade vi till i London i några dagar. Något som jag älskar är att gå in i skivaffärer, HMV föredragsvis, och gå runt och lyssna på en massa olika skivor i affären. Plötsligt kommer man över något nytt som man blir helt förälskad i och sen går skivan på repeat de närmsta veckorna.

Anyway, under en av dessa lyssningar fick jag höra underbara Johnny Flynn som jag även hade sett i en dokumentär någon månad tidigare. Köpte skivan och den har väl gått varm sedan dess. Hm, kan en skiva gå varm? En stereo kan gå varm men en skiva? Nåväl, asgrym - Johhny Flynn med albumet A lerum. Nedan finns en akustisk version från PSL men den kan inte mäta sig med orginalet.



/Sanna

Dansa i neon!

Ikväll blir det till att dansa med min dammsugare i brist på bättre danspartners. Tango, vals eller cha cha, vi får väl se!

/idaho

30års-kris? Någon?

Vilket nederlag när det kommer till dagens musiknyheter - för min del iallafall. Läser att Chris Martin tänker skita i Coldplay efter att han fyllt 33 år. Bajs tycker jag eftersom det är ett band jag verkligen vill se live - att få höra Green Eyes och Don't Panic skulle jag fan kunna döda för. Nästan... någon jag inte gillar - typ den där tönten på dagis som jag fick att krypa ut under staketet så att alla fröknar blev oroliga.

Andra nederlaget gäller det faktum att underbara The Swell Season som inkluderar Glen Hansard och hans flickvän Marketa Irglova spelar på Royal Albert Hall nu i slutet av månaden. Vet inte varför jag går in på hemsidan ibland och kollar upcoming gig, inte direkt så att jag har möjlighet att gå på skiten. Gammal vana antar jag.

Nu är Lania på väg hem till Sverige och jag hoppas på Nacho Deluxe snart som fan - favoriträtten by far (till vänster).



Ååååh nu blev jag hungrig.

/Sanna

Sova någon?

Det ska inte alltid vara lätt. Inatt har jag inte sovit någonting. Kan inte fatta att jag fortfarande håller mig vaken. Borde ligga däckad på golvet, men jag känner mig ändå hyfsat pigg just nu. I övrigt insåg jag just att det bara är två veckor kvar tills det är tatueringsdags :D Nu kanske inte Sanna kan följa med så därför eftersöker jag moraliskt stöd som kan följa med mig till Luleå den 2 december på tatueringssession och kanske en liten shoppingrunda. Intresserad någon?

Annars händer det inte så mycket. På fredag blir det Stockholm och det ska bli sjukt skönt, även om det bara är för en helg.

/idaho

Saaaaknar

Jag längtar efter Frugan - när jag just hade vant mig vid våra slacker-sessioner så försvinner jag igen. Hang in there babe, snart är vi tillsammans igen!

Imorgon ska jag till begravningsbyrån med Norberg-maffian. Kommer nog bli skitjobbigt men jag är himla glad över att jag valde att åka hem.

Hörs imorgon.
/S

Kill your darlings

Jag är hemma i Stockholm igen och känner mest för att sova bort hela dagen. Men jag försöker hålla mig vaken och njuter istället av First Aid Kits otroligt grymma cover på Fleet Foxes "Tiger Mountain Peasant Song". Lyssna vet ja!



/Sanna

We're gonna party like it's your birthday!

Det är väldans vad barnafödandet gick vilt till i november månad för x antal år sedan. Känns inte som att det görs något annat än att bakas tårtor - inte för att det är något fel på tårtor alltså.

Min fruga showar off med tårtan bärandes med en hand.


Kreativiteten flödade, typ, och födelsedagsbarnet Dennis fick i torsdags sin alldeles egna whiskey.

Igår fyllde Torsten år och hade partaj som fan. Jag och frugan var bakis så vi stannade tyvärr inte så länge.

Ida gestaltar vårt tillstånd utan att hon vet att hon gestaltar vårt tillstånd.

Emil är lite raggare i sin jeansjacka.

Jag tror att jag har packat ner det mest väsentliga nu, imorgon drar jag nämligen hem till Stockholm igen. Ciao!

/Sanna

Bilder från tennisveckan i Piteyo

En kväll som kännetecknades av dekadens och lite minnesluckor enligt de flesta som närvarade vid denna tillställning. Har för mig att jag inte riktigt var mitt "vanliga" trevliga jag så jag ber om ursäkt till de jag kan ha varit lite för... vad jag nu var. Men en helt okej party-kväll som satte sina spår.





Tennisveckan i Piteå på en kväll - med kista och minnesstund, fråga mig inte varför. Bara skumt.

Peace.
/Sanna

Dagen efter min kväll som John McEnroe

Jag hade kul igår - trots att det inte blev så mycket stek som jag hade trott. Finns nog inte rätt crowd för tennisveckan här uppe i Piteyo hehe. Mår inte toppen idag men ska snart iväg och fira Torsten som fyller år.  Bilder kommer senare idag.

På måndag drar jag hem till Stockholm igen på obestämd tid. Ni får gärna underhålla mig i veckan!

Puss
/Sannaho

John McEnroe för en kväll

Ikväll blir det fest och det behöver jag verkligen. Förförfest hos Juha, förfest hos Karin och sen tennisveckan i Piteå på Kåren. *ladda ladda ladda*

/Sannaho

D-day

Igår när jag skulle dra för mina gardiner möttes jag av det här...

snö!

Vi hoppade ju inte av glädje direkt.

Men idag var det fint i alla fall.

/Idaho

Idag vaknar jag upp till det här


These streets



Jag är ledsen

Min mormor dog igår och det är så mycket blandade känslor kring det hela så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Hon har varit sjuk i flera år och jag har haft möjlighet att förbereda mig mentalt på det här väldigt länge. Men det gör det fan inte lättare.

/S

Sakta men säkert...

Så händer det igen då. Efter att ha längtat tillbaka hit, till hösten, vänner och familj, skola och studentliv, så kommer tristessen smygande igen. Varför blir jag aldrig nöjd? Inte ens Kapstaden kunde underhålla mig ordentligt eftersom jag tillslut fick in en rutin på vardagen/helgerna och kunde komma på mig själv med att längta till något annat.

Det är rätt skrämmande eftersom hur kommer det påverka min framtid? Om jag blir rastlös och vill ut på nya äventyr så fort något blir enformigt?

Kanske mest är mörkret som påverkar mig mer än vad jag tror just nu. Skulle bara vilja hitta något som jag brinner för och kan lägga ner min energi på. Just nu försöker jag mest hitta på roliga planer för framtiden men vad gör det för nuet? Nej, detta måste jag lösa.

/S


Kärt återseende



Ikväll kommer Gustav!!!

Konversationer

Sanna: Han ser ut lite som en ko.
Ida: Va?
Sanna: Men han har lite kalvdrag, titta!
Ida: Du vet att du jämför honom med ett djur nu va?
Sanna: Ja, men titta, han ser ju ut som en ko, det är nåt med munnen.

(Sagt om en tv4-hallåa)

/Ida

7 saker om mig!

1. Jag älskar att sova.
2. Jag hatar särskrivningar och blir irriterad på folk som gör det.
3. Jag var långt och länge övertygad om att jag skulle vara nykterist, men sen hände något.
4. Jag gillar inte ketchup.
5. Jag skulle kunna tänka mig att leva som husmor i resten av mitt liv.
6. Jag har varit scout, men sen var jag på ett läger och en kille blottade sig för mig. Sen började jag spela fotboll istället.
7. Jag har en mjölktand kvar. Denna kommer dö när jag är ca 30 år och då kommer jag ha ett hål i munnen.


/Ida

Emilys utmaning

Okej, sju saker om mig själv, både alldagliga och knäppa.

1. Jag vill alltid ha det jag inte kan få.
2. Jag hatar fötter.
3. Jag var med i några reklamfilmer i mina yngre dagar.
4. Jag kan inte dricka det sista ur mjölkpaketet.
5. Jag blir aldrig kär.
6. Från att ha varit en hardcore katthatare så lyckades jag under min tid i Kapstaden tycka en katt var rätt söt. Faktiskt.
7. Jag älskade Roxette när jag var liten och klippte av mitt långa hår vid sju års ålder för att se ut som Marie Fredriksson, till min mammas stora besvikelse.

Det var väl det. Idas tur.

/Sanna

The hose goes pepparkaksbak

Lugn kväll igår hemma hos Ida - sjukt nice. Lite nostalgi med genomgång av gamla bilder och vattenpipa som komplement. Awesome. Vi hann även med att baka pepparkakor och dricka julmust. Visst, kan störa mig sjukt mycket att man börjar med sånt så tidigt men vem har sagt att pepparkakor endast ska få ätas kring jul? Väldigt dumt.



Som student får man vara kreativ när man saknar vissa hushållstillbehör. Vinflaskor is the shit.

Julpimpad vattenpipa?


Jag behöver ny musik!!! Ge mig tips, kom igen!

Puss å hej!
/Sannaho

Suprise suprise

Gjorde just en upptäckt som egentligen inte förvånade mig så värst mycket. Hade lovat familjen att skicka vykort från CApe Town och givetvis var min intention att göra just detta. Jag köpte vykort, skrev hur bra jag hade det och lade vykorten i en fin hög.

Nu var det bara frimärken kvar. What the fuck! Kapstaden är sjukt dåliga på att erbjuda köpställen där man kan inhandla frimärken. Sen bottnar det givetvis i huruvida engagerad köparen är. Eftersom det är mig vi pratar om så ligger de vackra vykorten i en fin bunt, här i Piteå. Utan frimärken.

Nu är frågan om jag ska skicka iväg skiten här hemma i Sverige och hoppas att de inte lägger märke till det svenska frimärket, eller ge kortet personligen. Eller skita i det.... Tufft beslut det där.

Ikväll är det två fester MEN jag ska hem till min Ida och göra absolut ingenting. Nykter helg funkar ju hur bra som helst. Måste ladda inför tennisveckan i Piteå såklart.

Ciao!

/Sanna

Reunion coming up

Jag minns så väl den dag då jag för första gången mötte min gymnasieklass. Vi satt alla förväntasfulla i aulan och väntade på att bli uppropade och sedan mötas ute i foajén. Jag kände ingen och hoppades hitta någorlunda reko människor att hänga med.

Vi samlades utanför aulan och alla inspekterade storögt varandra. Det var alltså dessa människor jag skulle tillbringa mina tre kommande gymnasieår med. Vid första anblicken tänkte jag direkt att jag måste se till att byta till den andra klassen. Där gick iallafall en gammal klasskamrat från högstadietiden. MEN! Tack och lov att jag gav det hela en chans.

Dessa tre år kunde verkligen inte ha blivit bättre. Klass B i samhälle med media-inriktning.. det var vi det. En drös med slackers och plugghästar som personlighetsmässigt var otroligt olika varandra. Och tänk att det hela kunde bli så rätt. Att gå till skolan var oftast bara sjukt roligt och den här tiden i mitt liv var fan så sjukt underbar.




I jul när jag kommer hem är det dags för reunion, duktiga Krister försöker styra upp bäst han kan. Har träffat det vanliga gänget under en del under mina längre besök hemma i Stockholm men nu blir det förhoppningsvis majoriteten av klassen som infinner sig. Can't wait.

Over and out.
/Sanna

Bilder från the hoes valvaka


Ida har blåst upp ballonger som Sanna råkade lägga in i kylen.

Sanna är pepp och poserar med Obama.

Leni är mer sugen än pepp.

Juha försöker kasta ostbågar i Idas mun.

Går inte så bra.

Olle förbereder vattenpipan med tobak som enligt förpackningen ska vara äppelsmak, visade sig dock vara lakrits. Afrikanerna har inte riktigt koll.


Runt 1-tiden somnade Olle medan vi andra sysselsatte oss med andra saker.


Vi hittade en pump. Det var kul, Olle behövde ett substitut för hans cigaretter som var slut.

Sanna målade Olles naglar.

Det slutade som det alltid gör.

/The hoes

One second of fame, anyone?

Så satt vi där igår; ett vackert och otroligt laddat gäng som diskuterade valets möjliga utgångar. Vattenpipan gick varm hela natten och vid 6-7-tiden var vi fortfarande några tappra själar kvar som hade hållit ut hela natten.

Valvaka i all ära men kvällens olidliga spänning krestade kring det faktum att vi skickade in vår gang-pic till Filip och Fredriks program, what the fuck man... Såg någon oss? Gjorde ni det? Det var liksom inte mycket vi begärde förutom några sekunders fame i rutan. Vår box dog så vi missade cirka två timmar (vinpaus?). Kom hem vid 9 imorse iallafall så jag är inte tipp topp idag.

Nu till Ida för middag och Family Guy- love to be back.

Peace.

/Sanna

Valvaka med oss


Anal cleavage

Sannaho är tillbaks i Piteå. Kan inte bli mycket bättre just nu. Igår käkade vi tacos och jag fick min födelsedagspresent som definitivt var värd väntan. En vattenpipa och en sjal, helt underbart. Efter några glas vin kom Juha över och sen testade vi pipan som funkade alldeles utmärkt tack och lov.

Igår myntade vi även uttrycket anal cleavage som är ett finare ord för butt crack. På svenska blir det analklyfta, men det låter inte riktigt lika fancy tycker jag. Ikväll/natt blir det valvaka med samma gäng som igår plus Leni som ska joina. Go Obama säger vi!

Ida testar.

Rökarn.

Av någon anledning hamnade Juha åter igen i mina kläder. Sanna mäter något eller så är det ett hemligt tecken, who knows?

/Idaho

Back in the hood

Middag. Vattenpipa. En massa vin. Anal cleavage. Grym kväll och imorgon blir bilder och givetvis valvaka.

Grymt att vara tillbaka men sjukt kallt i min lägenhet och trean och femman har försvunnit.

Puss

/Sannaho

En fråga om timmar

Nu är det alltså bara en tidsfråga innan gamla frugan stiger ur taxin vid skolan. Men först har jag en del ärenden att klara av; (titta semikolon) redovisning av examinationsuppgift i konferenskursen och en promenad ner till centrum för att skriva på kontrakt på MQ.

Har även ett möte senare som jag hoppas blir snabbt avklarat. Sen blir det festmåltid à la Sanna och Ida big style deluxe!

Nu dags för frukost.
/Idaho

Nu är jag packad.

Bestämde mig för att åka upp till Piteyo imorgon och bokade därför en biljett ikväll. Frugan kommer möta mig vid skolan och sen väntar en middag med min favorit. Fan vad nice! Längtar efter att få öppna dörren till min lägenhet och slänga mig på MIN säng. Shit, min säng. Helt galet.

Norrland nästa alltså.



Peace.

/Sanna

Så var man där igen

Bakishelvetet.

Ett tillstånd jag hatar över allt annat men så ofta verkar hamna i sådär hux flux. Var ut med Calle, Peter och Sebban plus lite annat löst folk. Var till Republik och Olssons Video. Sov (däckade?) på en luftmadrass - begav mig hemåt vid 10-tiden i sällskap med alla andra förstörda dagen-efter-människor. Vackert.


Den här bilden får väl sammanfatta kvällen.

Dags att börja packa igen då. Peace!
/Sannaho

Bara så ni vet

Jag är fortfarande vid liv. Stockholm är sig likt. Rätt roligt att jag alltid slås av hur otroligt heta svenskar är jämfört med vad andra nationer har att erbjuda, tjejer som killar. Gick längs götgatsbacken idag och kunde inte sluta stirra. Lyckades även ta med mig solen hem så jag fick iallafall en otroligt vacker höstdag.

Kroppen säger stanna hemma ikväll. Hjärnan säger någonting helt annat så jag ska väl ta mig iväg och möta upp Calle för några öl. Ska jag väl klara av.

På måndag för jag träffa min Ida. Jag säger det igen; så vacker som ett bi! Borde alltid se ut så!

Puss och hej!

/Sanna

Halloween i Piteå

Jag lyckades dra på mig en förkylning precis i lagom tid till Halloween och det blev därför inget Kåren för mig det här året, men förfesten lyckades jag i alla fall ta mig till. En trevlig afton trots att jag inte var så pigg.


Jag var ett bi.

Jossan var en blomma.

Zombie

Ond anka.

Trashy prinsessa.

Betty från Flintstones.

Positivt graviditetstest/finskt cancerbarn.

Joker från nya Batman.

Blommor och bin. Thats right, storytelling!



Torsten da Pimp!



Nu, mat!
/Idaho

RSS 2.0