Glada i hügen

Idag har vi haft den grymmaste dagen hittills. Det blev äntligen ett besök vid The gate (sü överskattat) sen drog vi vidare till East Side Gallery och en grym strandbar där.

Igür spenderades större delen av kvällen üter igen med att promenera och att vara vilse. Vi skulle till Magnet Club, en indiepop/rockklubb, men trots tydliga instruktioner frün vür värd sü hamnade vi självklart helt fel. Till slut hittade vi dock klubben och den var grym.

Efter drygt tvü timmar satte Idas fötter stopp för dansandet och vi bestämde oss för att bege oss hemüt. Det som skulle tagit en kvart tog istället en och en halv timme. Vi ükte fel tram, hoppade av vid fel hüllplats, fick hjälp av en jätteläskig man, ükte nattbuss üt fel hüll, gick tillbaks till närmaste station och äntligen hade S-bahn börjat gü igen. När vi kom hem satte vi i oss nügra kanelbullar och fick fem timmars sömn. Sen var det dags igen.

image140
Pü Magnet Club där vi bland annat fick avnjuta The Kooks Naive.
image141
Sjukt glada i hügen.
image142
Ida gestaltar THE GATE!
image144
Sanna gestaltar fügeln pü toppen av THE GATE!
image145
Här säger Ida att hon har hittat ett vattendrag pü tyska men det kan vi inte stava till.
image146
Här säger Sanna att hon har trampat pü en myra pü tyska men det kan vi inte heller stava till.
image147
East Side Gallery.
image148
Solandes pü büten vid strandbaren.

Ikväll tar vi nattüget till Amsterdam och förhoppningsvis kommer duden vi ska bo hos inte döda oss. Det blir tvü heldagar i staden innan vi drar vidare till Bryssel. Nu ska vi packa lite och hänga med vür vän Katha.

Grymt jobb müste vi säga till vür klass som verkar ha fixat till minglet sjukt bra, det ser hur snyggt ut som helst pü bilderna. Jäkla bra jobbat!

Kram pü er!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vilka äventyr ni får vara med om! Det finns inga ord som kan beskriva hur avundsjuk jag är just nu. I EN ANNAN DEL AV VÄRLDEN (läs: Piteå) väntar man nämligen på att torktumlaren ska bli färdig så att man slipper gå omkring i pojkvännens kalsonger ännu en dag. Ha det underbart och ta hand om varandra. Saknar er! Puss

2008-05-23 @ 23:53:31
Postat av: Lania

Scheiße, eine Wasserlauf (det hette visst inte Wasserfluss. Haha)

Scheiße, ich habe eine ameise zertreten.

/ Lania som inte kan tyska egentligen

2008-05-24 @ 13:37:34
URL: http://youremygoam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0