Something in the air

Det finns knappt ord for att beskriva den gangna natten. For att sammanfatta hamnade vi forst pa fel tagstation, taget var forsenat och nar vi val hamnade pa ratt station sa fick vi forsoka sova dar pa diverse bankar i fyra och en halv timme. Till slut fick vi lagga oss i ett stillastaende tag for att fa varme. Ett tag senare vaknade vi av att vart tag stod pa andra sidan stationen. En utav de mest panikslagna minuterna i vart liv. Vi hamnade pa ett tag mot Amsterdam (trodde vi), men det slutade med att vi bytte tag 4 ganger. Traffade dock en cool kille fran Turkiet.

Knackta kom vi slutligen hit, vid 4-tiden, till vart hem nastkommande tva natter. Sjukt fin lagenhet och en supertrevlig och nagot overambitios host. Det kommer bli grymt! Ska snart ivag in till centrum och fa lite mat i oss eftersom vi inte atit ordentligt sedan nudlarna igarkvall vid 22-tiden.

Bilder fran natten och dagen kommer imorgon. Nu ska vi forsoka aterhamta oss fran helvetesnatten genom att kaka en god middag och ta nagra ol pa det.


Over and out!

/Sannatrott och Idatrott

P.S Det ska sagas att Ida pa allt detta tappade sin sovsack nanstans pa vagen. Hon far sova naken medan nagon hemlos stackare slipper frysa i natt. D.S

Kommentarer
Postat av: Dennis

Håhå, det är alltid trevligt att skratta på andras bekostnad. Jag hoppas de är varmt dock eftersom det inte är allt för skönt att frysa om natten, eller hur Ida...? Så dåligt... :)

2008-05-24 @ 17:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0