Gang bang?

Well, kvällen igür började med sjukt tjejiga aktiviteter som the hose on tour goes modeblogg. Vi poserade glatt och süg (fatta att vi skrattar varje güng vi skriver  ett a med prickar som blir ü) fram emot en utekväll full av äventyr.

image128
Den enda ytan i rummet som inte är belamrad med en massa skit.
image129
Ida stür i vür soffa där vi sover om kvällarna, notera att den är likadan som Calles skitsoffa där hemma.
image130
Va? Ida dricker ju inte öl.Vi hamnade pü en bar och fick avnjuta den spännande finalen i Champions League. Ölen var billig och Man United vann skiten, kan det bli bättre?
image132
Yepp, vi beställde in drinkar och en minut senare...
image131
...var den slut.
image133
Sen letade vi efter Bang Bang Club men vi hittade en bar som süg ut som röda rummet frün August Strindebergs roman. Vi kunde ju inte tacka nej till det utan det blev öl här med. Och tiden rann iväg...
image134
Men vi poserade glatt pü toaletten medan personalen ville stänga och gü hem.
image135

Resten av kvällen gick üt till att irra runt pü jakt efter klubben. Vi träffade en massa skumma människor pü vägen som försökte hjälpa oss, bland annat en polis, en dörrvakt, bögar som var lite nasty och kom med skumma erbjudanden och en lüng dude som trodde vi frügade efter "the gang bang club". Sü jävla grym kväll! Detta trots att vi inte ens hamnade pü klubben som hade stängt när vi tillslut hittade dit efter att ha gütt igenom hela Berlin.

Inatt blir det in i dimman pü riktigt. Nu kommer ett inlägg frün dagen som har varit sjukt solig.

Over and out.

/

Sanna & Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0