Gamla saker

Letar igenom en massa viktiga papper och hittar ett inte så himla viktigt papper. Eller det är snarare kanske hundra papper som vi lämnade in som uppgift i kursen juridik för producenter. Vi fick välja ett valfritt evenemang, skriva hur vi tänkt oss det hela och sedan skriva ut de viktigaste lagarna som evenemanget kan tänkas påverkas av.

Av alla saker vi kunde ha valt tyckte jag, Lania, Ida och Jossan att detta var det bästa vi kunde komma på:

Hyllningsgala till Povel Ramel


Handelsbolaget Wholahey Production har fått i uppdrag av Povel Ramels skivbolad Knäppupp AB att arrangera en gala i Povel Ramels ära. Detta i samband med att de släpper ett hyllningsalbum där folkkära svenska artister och tidigare mottagare av Karamelodiktstipendiet tolkar Povel Ramels verk.

Galan kommer att arrangeras i Globen och hållas i form av en bankett med sittning. Publiken kommer att bestå av särskilt inbjudna gäster samt offentligheten. Inträde till galan löses genom köp av biljett. Evenemanget kommer äga rum den 2 juni och sedan sändas i SVT den 5 juni, ett år efter Povel Ramels död. Under kvällen kommer Povel Ramels verk att framföras i första hand av artister som mottagit Karamelodiktstipendiet, men även av andra kända svenska artister och band. Även inslag med revyaktig känsla där stå upp-komiker framträder kommer att inkluderas.

Bah, what? Hur fan kom det sig att vi valde Povel? Revyaktig känsla? Namnet Wholahey Production äger ju dock fortfarande.

/sanna

Kommentarer
Postat av: Lania

Haha, det hade jag nästan glömt bort. Men jag minns att vi sätt i sjukt många timmar i sträck när vi skulle få klart skiten. Valde vi inte Povel för att han precis hade dött?

2011-06-14 @ 20:09:44
Postat av: sanna

Vad hände med att vänta lite efter att någon dött, innan man börjar arrangera en hyllningsgala haha

2011-06-14 @ 21:29:43
URL: http://thehoseontour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0