Lägenhet med touch av fransk patriotism

Kommer nog trötta ut er rätt snabbt med en massa bilder tagna med min iPhone, men det är ju så kul. Här får ni se lite grejer som jag gillar med vår lägenhet just nu.
För runt 50 kronor hittade vi för någon vecka sen den här svarta tavlan. Målade den i vitt och passade på att skriva något franskt som passade bra till vår Franska fest vi hade förra helgen (bilder kommer). 
Ida gjorde ett bra jobb med att klippa ut dessa stora bokstäver också - det står Vive la france på vår vägg i vardagsrummet. Blev så fint med vårt franska pynt så vi kör lite inredningsstil a la fransk patriotism i några veckor till.
Vi spikade upp en massa tavlor med franska personer i. Ni hittar till exempel Edith Piaf och Thierry Henry.
Vi har en stor klocka i vardagsrummet.
Det här vinstället köpte vi för någon tjuga och målade om. Sen ser ni också min favorittallrik från vår utställning vi hade i stadshuset. "Till minne av tronskiftet". Asbra. Lite mustascher på hyllan under också - sånt ska alla ha hemma.
Idas fina godisskål. Hedersplats på matbordet.
Tavla vi köpte för 15 kronor. Korsstygn med lite syltburkar och grejer.
I köket hänger även den här mannen som håller i en massa bröd. Ah, lite favoritsaker. Gillar vår franska lägenhet hehe, hänger vimplar i form av Frankrikes flagga i hela lägenheten. Grannarna måste undra lite...


/sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0