Och här sitter jag och snor någons Internet

Regnet bara öser ner här i New York men det gör fan inget. Kanske har glömt bort att skriva om att vi dag två fick byta hotellrum till ett på våning 16! Så jävla högt upp och liite bättre än det första. Sen fick vi våra väskor senare samma dag också så det blev bra tillslut.


Igår flyttade vi hit till Upper West Side på Broadway där vi bor på ett helt okej hostel. Ska stanna här i totalt 12 nätter och vi bor ensamma i ett rum och delar en våningsäng. Inte så mycket turister i området, till skillnad från Times Square dårå hehe.

Ja, vi har gjort en massa sen vi kom hit. Varit på MoMA och köat en timme i regnet för att kunna få se Tim Burton-utställningen. Shoppat. Varit på bio. Ätit ute en massa och bara njutit. Hängt i Central Park. "Hängt" med Yoko Uno (Okej, råkat gått bakom henne och hennes assistent några kvarter). Idag tog vi M-tåget över till Brooklyn och gick hela Lafayette street bort till Bedford Avenue. Sån jäkla bit att gå. Och allt som man tänkt att det ska vara... så är det - HELA TIDEN. Berättar mer sen. Nu ska jag kolla Fantastic Mr Fox, imorgon bär det av til Harlem. Ciao!

Så klockrent. Duden stod vid Union Square och såg ledsen ut.


Godnatt! /Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0