Milano is the shit

Det togs ju en del bilder i Milano så här kommer första delen.

Vi mötte upp Antonio som vi skulle bo hos vid centralen. Vi presenterade oss, han gav oss nycklarna till sin lägenhet och sen försvann han iväg till skolan och vi begav oss hem till honom. Gotta love couchsurfing.

Vi bodde asnice med innergård och hela grejen. Vi bekantade oss med grannarna efter ca 5 min, då vi inte hade något att tända gasspisen med. Alla är så sjukt hjälpsamma i Italien. Vi bodde iallafall vid Romolo - en station från Zona Tortona där alla showroom och grejer fanns i samband med designmässan.

Här bodde vi.

Sen begav vi oss iväg för att strosa runt i staden lite. Vi kollade in Doumen som är ett måste. Ser ut precis som alla andra kyrkor i hela världen men nu har man sett den iallafall.

Galet stor. Sen tittade vi gallerian och begav oss vidare till Brera. Det är ett område med en massa mindre butiker men som vanligt är alla äckligt dyra.

Vi gick vilse mest hela tiden men vår lilla guide tog oss oftast till alla små vintage- och second hand affärer som vi ville besöka.

Vi hade sol, sol, sol!

Den första kvällen var vi helt förstörda. Ja, planet går redan vid 8 från Skavsta. Då har vi hela dagen på oss tänkte vi Oh nej, jag måste gå upp klockan 3, kom lite lite senare. Men Milano var awesome så jag däckade inte förrän sent. Vi gick ut och åt middag vid kanalen på Más!. Det värsta var detta som vi fick in på en tallrik. Vad tänker man med?

Vem fan virar en korv såhär?

Men ostar, det är the shit här. Vi köpte en massa goda och åt till middag varje dag.

Fötterna höll oftast på att döda en eftersom vi gick några mil varje dag. Då passar det perfekt med någon uteservering och en jorgubbssmoothie. Så jävla god.

Cissi behövde koffein.

Sen gick vi fel och hamnade vid området San Lorenzo som hade en massa coola affärer och barer. Vi hängde lite i en park där bakom och var bittra över alla äckliga par som hånglade upp varandra på filtar överallt.

Då passade vi på att egofota såklart och blev lite glader.

End of part 1.
/S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0