Bara jag igen

Idag har jag varit hemma och inte gjort speciellt mycket, därav avsaknaden av inlägg. Nu ikväll var vi över till Patrick och Lotta, sen vidare till ett hak men jag och Lania drog rätt snabbt hem. Inte på humör för socialiserande, kanske börjar komma ifatt mig lite. Att jag inte har fått så mycket tid för mig själv de senaste månaderna som jag i vanliga fall har ett så stort behov av.

Min fucking chef har inte svarat på om jag ska dyka upp 9.30 eller efter mina möten med potentiella praktikanter. Jag har skickat sms och ringt en gång utan resultat. Därför en god anledning till att ge mig själv sovmorgon och börja när jag har mitt första möte vid 11. Om människorna behagar dyka upp. Bokade in träffarna förra veckan och dessa sydafrikaner verkar inte ha så stor koll verkar det som. Får se helt enkelt.

Nej, imorgon blir det en bra dag. Och som jag ser fram emot att träffa familjen nästa fredag, gå till frisören, shoppa, reunion med min fruga och att få återse min lägenhet. Shit man shit, det kommer bli grymt det här!

Godnatt.

/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0